*ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ *ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

«Ξεχνάμε τη Λαμία και πιάνουμε δουλειά»

Δημοσίευση: 14 Νοε 2019 22:18

«Ξεχνάμε τη Λαμία και πιάνουμε δουλειά». Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα του τεχνικού της ΑΕΛ Μιχάλη Γρηγορίου στην ομιλία του στους παίκτες μετά την ήττα της περασμένης Δευτέρας από τη Λαμία με 3-0 και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 24 Νοεμβρίου, η ομάδα θα έχει ένα μόνο ρεπό την ερχόμενη Τρίτη.


Ο προπονητής της ομάδας είπε στους παίκτες του ότι η σφαλιάρα που δέχθηκαν από τη Λαμία μπορεί να τους βγεί σε καλό και να γίνει το πάθημα...μάθημα.
«Κατανοώ, τόνισε , ότι η ομάδα δέχθηκε ξαφνικά μεγάλη πίεση για τη νίκη για να βρεθεί στην τρίτη θέση και ίσως δημιουργήθηκε άγχος», αλλά από την άλλη τους είπε ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι μέχρι το τέλος της σεζόν.
Επίσης είπε: «Οπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι ούτε μπορεί να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος και πρέπει να τα δουλεύουμε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής μας πορείας. Μέχρι τώρα είχαμε μια πολύ καλή πορεία και σίγουρα θα έρθουν και άτυχες στιγμές. Οι μάγκες όμως φαίνονται στα δύσκολα. Και εμείς οφείλουμε να παίξουμε καλύτερα και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να πετύχουμε».
Τέλος, επανέλαβε τη στήριξή του στους παίκτες λέγοντας ότι έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, όπου εκεί θα γίνει το... μισό ταμείο της ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος (αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής) η ΑΕΛ παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ στις 24 Νοεμβρίου, σε έναν αγώνα ιδιαίτερα δύσκολο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Στην αναμέτρηση αυτή θα παραταχθεί χωρίς τους Ουάρντα και Κάτσε που είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ λόγω συμφωνίας των δύο ομάδων. Ο Κάτσε παράλληλα θα εκτίσει και την ποινή της μιας αγωνιστικής από τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Κλήθηκαν σε απολογία η ΠΑΕ ΑΕΛ και έξι ακόμα ΠΑΕ, από τη Super League 1 για την 10η αγωνιστική. Εκ νέου απολογία για τη ΠΑΕ ΑΕΛ και τον μεγαλομέτοχό της, Αλέξη Κούγια (ως... διερμηνέα), για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που έγινε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, για αύριο Παρασκευή 15-11-2019 και ώρα 11:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για τη 10η αγωνιστική.
Αναλυτικά:
Α/ ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Λαμία.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, 15 παρ. 3 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλ. Κούγιας: «Σας γνωρίζουμε ότι επί της 297/5-11-2019 κλήσεως της ομάδας σας και τον διερμηνέα σας προς απολογία, δικάσιμος είχε ορισθεί η 8-11-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 κατά την οποία η υπόθεση αναβλήθηκε.
Με την παρούσα σας καλούμε εκ νέου προς απολογία στο ακροατήριο του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, την 15-11-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00.»
Επίσης κλήθηκαν ΠΑΕ Βόλος, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα εισιτήρια μέχρι τη 10η αγωνιστική

Αύξηση της προσέλευσης των φιλάθλων και ρεκόρ εξαετίας στην 5η αγωνιστική με 74.486 εισιτήρια.
Σύνολο 1η - 10η αγωνιστική.: 528.466 εισιτήρια
Μέσος όρος 7.658 εισιτήρια

eisitiria

Επίσκεψη του Δημ. Σχολείου Τσαριτσάνης στο AEL FC ARENA

Μια διαφορετική νότα έδωσαν χθες οι φωνές των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης στο AEL FC ARENA καθώς το αίτημα του σχολείου της ιστορικής κοινότητας Τσαριτσάνης στην ΠΑΕ ΑΕΛ για τον προγραμματισμό της επίσκεψης έγινε αμέσως αποδεκτό και χθες οι πύλες του γηπέδου άνοιξαν και υποδέχτηκαν τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους. Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ ο κ. Γιάννης Καλογιάννης, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, μίλησε στους μαθητές αλλά και στους δασκάλους τους εξιστορώντας τη διαδρομή της ΑΕΛ από την ημέρα ίδρυσής της έως και σήμερα, τονίζοντας ιδιαιτέρως την τσαριτσανιώτικη καταγωγή του αειμνήστου αρχηγού της ΑΕΛ Γιώργου Μητσιμπόνα, αλλά και τη σημασία του δεύτερου γράμματος του ονόματος της ΑΕΛ, που είναι η «Ένωση» και τη δύναμη που υπάρχει όταν όλοι είναι ενωμένοι.

taristaanii

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass