Αντέδρασε αργά ο Ηρακλής

ΕΧΑΝΕ 3-0 ΣΤΟ 36’ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΣΕ 3-2 (86’, 89’) ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2019 18:10

Σε αγώνα που είχε δραματική εξέλιξη προς το τέλος, ο Ηρακλής μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες γνώρισε την ήττα στον Αλμυρό με 3-2, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’Εθνικής.

Δερμιτζάκης, Καναβός, Αναστασίου πέτυχαν τα γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών, από το 27ο έως το 36ο του α’ μέρους, με τη λαρισινή ομάδα να μειώνει στο φινάλε, με τέρματα του Χρηστίδη στο 86’ και του Κακαβίτση στο 89’.

Στο α’ ημίχρονο ο Ηρακλής Λάρισας είχε την εδαφική υπεροχή και ο ΓΣ Αλμυρού πέτυχε τα γκολ. Στο 16’ ο Δερμιτζάκης είχε σουτ από το ημικύκλιο που πήγε πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα και στο 21’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη φάση, όταν από πάσα του Κακαβίτση ο Ναρίνογλου σούταρε από καλή θέση κι απέκρουσε με τα πόδια ο Πολυμέρου. Η άμυνα του Ηρακλή Λάρισας έπαιζε πολύ ψηλά και το πλήρωσε. Στο 27’ από γέμισμα του Παπακώστα, ο Δερμιτζάκης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια δύο αμυντικών, έκλεψε την μπάλα, προχώρησε, ξεπέρασε τον Σπηλιόπουλο και σκόραρε από πλάγια με πλασέ. Στο 29’ ο ΓΣΑ είχε μεγάλη ευκαιρία, καθώς από πάσα του Δερμιτζάκη, ο Αναστασίου είδε τον τερματοφύλακα να αποκρούει το κοντινό του σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον επερχόμενο Δημηνά που σούταρε αμαρκάριστος από το ύψος της μεγάλης περιοχής ψηλά άουτ. Στο 34’ έγινε το 2-0. Ο Βουρδάκης έδωσε στον Δερμιτζάκη που έκανε γύρισμα-ασίστ, εκεί όπου ο Καναβός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Και πριν καλά-καλά προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, έγινε το 3-0.

Ο Δημηνάς έφυγε μόνος από το κέντρο, σε θέση τετ-α-τετ πλάσαρε, ο Σπηλιόπουλος απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα και στην επαναφορά από κοντά ο Αναστασίου σκόραρε.

Στην επανάληψη, σουτ του Δημηνά από τα 25 μέτρα έφυγε ψηλά άουτ, ενώ δύο σουτ του Χρηστίδη εκτός μεγάλης περιοχής δεν είχαν στόχο, το ένα ήταν άουτ, το άλλο το μπλόκαρε ο Πολυμέρου με διπλή προσπάθεια. Ο Ηρακλής είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά του στοίχισε ένα κακό δεκάλεπτο στο πρώτο μέρος. Πάντως, σκόραρε δύο φορές στο φινάλε δίνοντας δραματικό τόνο στο ματς. Στο 86’ ο Χρηστίδης με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο μείωσε σε 3-1 και στο 89’ από ανάποδη κεφαλιά του Χολέβα ο Κακαβίτσης σκόραρε από κοντά, στη μικρή περιοχή εκεί όπου δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Πολυμέρου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκουντέλας, που είχε συνεργάτες τους κ.κ. Παπαλίτσα, Κανιούρα, όλοι από την Ένωση Καρδίτσας. Ο Ηρακλής διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι στο 14’, σε χέρι του Δημηνά από σουτ του Ναρίνογλου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Στέλιος Αρσένος): Πολυμέρου, Λάμπος, Χολέβας, Παπακώστας, Κυριάκος, Δημηνάς, Καναβός (84’ Αΐδης), Ζενούνης, Δερμιτζάκης (90’ Αράπης), Αναστασίου (77’ Πατσής), Βουρδάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης - Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς (84’ Τάρτας), Τσακάλι (46’ Χρηστίδης), Νεμπεγλέρας, Νάστας (62’ Μούξιος), Μανιώτης (77’ Γκιουρσάνης), Κακαβίτσης, Ζαφειρίου, Ναρίνογλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass