Δύσκολα οι πρωτοπόροι

Στο γκολ κρίθηκαν οι νίκες των ΠΟΕ, Φαλανιακού και Αετού Μακρυχωρίου - «Βλέπει» ξανά 4άδα ο Σμόλικας - Αναρριχάται ο Αχιλλέας Φ. - Σημαντικές νίκες για ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Μαυροβούνι - «Λευκή» ισοπαλία στο Αργυροπούλι

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2019 22:12

Στο γκολ κρίθηκαν οι νίκες των ισχυρών της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ στα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

ΠΟΕ και Αετός Μακρυχωρίου βρήκαν τη λύση στο τελευταίο των καθυστερήσεων, κερδίζοντας αντίστοιχα τον Αμπελωνιακός εκτός έδρας με 3-2 και τον Δαμασιακό εντός με 1-0, ενώ ο Φαλανιακός έκαμψε την αντίσταση του δυνατού Ολυμπιακού Αμπελιάς με 1-0 (στο 78’). Έτσι λοιπόν το σκηνικό στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε αμετάβλητο, με τους ΠΟΕ και Φαλανιακό να συγκατοικούν στο «ρετιρέ» και τον Αετό Μακρυχωρίου να ακολουθεί στον πόντο.
Από κει και πέρα σημαντικές νίκες στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία πέτυχαν οι Αχιλλέας Φαρσάλων (με 2-1 επί του Κιλελέρ), Μαυροβούνι (με 4-1 επί του Τυρνάβου) και ΠΑΟΛ Αβέρωφ (με 1-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου).
Ο Σμόλικας Φαλάνης πέρασε με 3-1 από το «Γ. Μητσιμπόνας» και «βλέπει» εκ νέου την προνομιούχο 4άδα, ενώ, τέλος, στο Αργυροπούλι Δόξα και Δωτιέας Αγιάς έμειναν στο 0-0.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής:

 

Αβέρωφ – Βλαχογιάννι    1-0
Αχιλλέας Φ.-Κιλελέρ    2-1
Τύρναβος 2005 – Μαυροβούνι    1-4
Λάρισα 2012-Σμόλικας    1-3
Αμπελωνιακός-ΠΟ Ελασσόνας    2-3
Αργυροπούλι-Δωτιέας Αγιάς    0-0
Φαλανιακός- Αμπελιά    1-0
Μακρυχώρι-Δαμασιακός    1-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΟ Ελασσόνας    33-8    30
Φαλανιακός    29-6    30
Μακρυχώρι    25-6    29
Δωτιέας Αγιάς    18-5    20
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Σμόλικας    21-10    20
Κιλελέρ    9-16    17
Αμπελιά    22-19     17
Μαυροβούνι    14-10    16
ΠΑΟΛ Αβέρωφ    12-14    15
Τύρναβος 2005    13-15    14
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αχιλλέας Φ.    11-21    12
Λάρισα 2012    10-29    12
Αργυροπούλι    8-26    11
Βλαχογιάννι    9-23    10
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δαμασιακός    8-18    6
Αμπελωνιακός    11-27    5

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/12, 15:00)
ΠΟ Ελασσόνας    -    Αβέρωφ
Μαυροβούνι    -    Φαλανιακός
Δαμασιακός    -    Αμπελωνιακός
Δωτιέας Αγιάς    -    Τύρναβος 2005
Σμόλικας    -    Μακρυχώρι
Κιλελέρ    -    Αργυροπούλι
Αχιλλέας Φ.    -    Λάρισα 2012
Βλαχογιάννι    -    Αμπελιά (7/12)

 

Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ…
Ο Λαζαρίδης ως από μηχανής θεός έσωσε στις καθυστερήσεις τον ΠΟΕ και τον οδήγησε στη νίκη με 3-2 μέσα στον Αμπελώνα. Σ’ ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, η ομάδα του Αμπελωνιακού αν και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όρθωσε το ανάστημά της στον εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας ΠΟΕ και παραλίγο να κάνει την έκπληξη της ημέρας, αλλά ο Λαζαρίδης στο 90’+3’ είχε άλλη άποψη.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με το εύστοχο σουτ του Δαλακώνη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 24’ ο Αχ. Αλεξόπουλος στην προσπάθειά του να ανακόψει το σουτ του Χάμου σημείωσε αυτογκόλ για να γίνει έτσι το 1-1, ενώ στο 32’ ο Καραγκούνης κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Χάμος δίνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα στον ΠΟΕ (1-2).
Ο Αμπελωνιακός δεν κατέθεσε τα όπλα και στο 53’ ο Αλεξανδρής εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του ΠΟΕ ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Ο ΠΟΕ πίεσε στη συνέχεια για το τρίτο γκολ, ενώ ο Αμπελωνιακός προσπάθησε να αξιοποιήσει κάποιες γρήγορες επιθετικές ενέργειες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.
Τελικά κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο αντίπαλοι θα μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας, στο 90’+3’ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αμπελωνιακού, ο Λαζαρίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-3.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ακρίβος, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Παπαγεωργίου.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Ν. Κακανούλιας): Βραζιτίκος, Γκιόνα, Πάνου, Αλεξόπουλος Αχ., Δαλακώνης, Αλεξόπουλος Στ., Βούκιας (86’ Νταλακούρας), Χατζούλης (90’ Μεσημέρης), Κουδέρης, Αλεξανδρής, Κατσής (78’ Κυρίτσης).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, (65’ Μπαρλαγιάννης), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Πετάνι (55’ Λαζαρίδης), Χάμος, Καραγκούνης, Περτζιόνι, Ματούλας, Παναγιώτου (53’ Αθανασούλης).

 

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ
Δύσκολη νίκη με 1-0 απέναντι στον άκρως μαχητικό και πολύ καλά οργανωμένο αμυντικά Ολυμπιακό Αμπελιάς πέτυχε ο Φαλανιακός. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να πιέζουν, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν συμπαγή άμυνα και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να υλοποιήσει τα σχέδιά του.
Μάλιστα στο 57’ η Αμπελιά θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από κόρνερ του Πλιάγκα ο Περδίκης από πολύ κοντά με πλασέ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Φαλανιακός βρήκε τελικά λύσεις από τον πάγκο και στο 78’ μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ηλ. Πανταζή, ο Μπλέντι με πλασέ έγραψε το 1-0, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στον Φαλανιακό.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου, με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και Νίκζα.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Φλώρος, Κολοβός, Μαχαίρας, Παππάς (57’ Πανταζής Ηλ.), Σούλι (55’ Πανταζής Γ.), Λυγούρας Β., Αντωνόπουλος (55’ Μπλέντι), Τσιάκος, Λεσάι, Φουσίκας (84’ Λυγούρας Χρ.).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Σταθάκος, Αγγέλης, Δάσσιος, Ποτόσογλου, Περδίκης (82’ λ.τ. Παρασκεούδης), Καλούσης, Κορδαλής, Σελήνης, Γκαραλιάκος, Πλιάγκας.

 

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε βαθιά ανάσα ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος χάρη στο γκολ του Κατσαμάγκα με κεφαλιά στο 90’+5’ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Δαμασιακό, που είχε σε φοβερή ημέρα τον τερματοφύλακα Μιγδάνη.
Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν το παιχνίδι, είχαν την υπεροχή των κινήσεων και έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών για να φτάσουν σε μία πιο εύκολη νίκη. Όμως από τη μία η ατυχία και από την άλλη η πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα του Δαμασιακού Μιγδάνη έκαναν τα εύκολα δύσκολα για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα.
Τελικά στο 90’+5’ ήρθε η λύτρωση όταν μετά από φάουλ του Φορτομάρη από τα δεξιά, ο Κολοβός έπιασε στον πρώτο δοκάρι την κεφαλιά και ο Κατσαμάγκας με νέα κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ι. Ντελέζος, με βοηθούς τους κ. Μίχο και Πάλλα.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Φορτομάρης, Μπέτσιος, Κουμπούρας, Ντιντής (75’ Σπανός), Μάντζαρης, Κλούρας (68’ Γουλούλης), Κατσαμάγκας, Κολοβός, Μπενεχούτσος (46’ Κωστόπουλος).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Πούτας, Οικονόμου, Ιωαννίδης, Καρακάνος, Δούκας (77’ Μπακαΐμης), Λούτσος, Τσιάλτας, Λέτσιος (85’ Μουσιάρης), Γελαλής.

 

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο Αργυροπουλίου ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Δωτιέα Αγιάς. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας στο οποίο όχι μόνο δεν αναδείχθηκε νικητής, αλλά δεν σημειώθηκαν ούτε τέρματα, αφού οι όποιες επιθετικές ενέργειες των δύο αντιπάλων δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δημεράς, με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Γκουγκότη.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Κ. Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος Στ., Μπαχτσιβάνος Στ./Χρ., Σακοράφας Β., Σακοράφας Χ., Νικολακούλης, Νταμπαλέτσιος, Καρακίτσιος (85’ Μάττος), Βογιατζής (88’  Μρούκου), Μπαντής, Τσιάγκος, Πλιάτσικας (67’ Καλόγηρος).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Βαϊτσης): Μπρέλλας, Γούτος Ν. (81’ Καρβούνης), Κόκκινος, Γούτος Β., Μπαρούντζας (60’ Ντελής), Ντακούλας, Παπαγιαννούλης (73’ Σβερκούλης), Μαλάκος, Γιώργης (58’ Κορλός), Τσατσαλίδης, Φουκαλάς.

 

ΒΛΕΠΕΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΡΑΔΑ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ
Δύο στα δύο για τον Σμόλικα Φαλάνης, ο οποίος αυτή τη φορά κέρδισε στο «Γ. Μητσιμπόνας» τη Λάρισα 2012 και χτυπά την πόρτα της 4άδας. Οι φιλοξενούενοι ξεκίνησαν το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Κακαζούκης πέτυχε το 0-1, ενώ στο 25’ ο Μπόντε έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στους «πράσινους» γράφοντας το 0-2.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 69’ με τον Ιορδανίδη, ωστόσο στο 79’ έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ελιζόπουλος και τα πράγματα δυσκόλεψαν γι’ αυτούς. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 88’ όταν ο Κολοβός διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπουμαρσόπουλος, με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Μπλιώνα.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Δημόπουλος, Φλώρος Α. (59’ Κίτσας), Φλώρος Π., Κίτσιος Π., Ελιζόπουλος, Κίτσιος Δ., Ιορδανίδης Δ., Τσιτσόπουλος, Γκουτζαμπασούλης, Δόνος.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Φουρκιώτης, Γκατζιούρας, Σκούπρας, Κολοβός, Ζαμπέτας, Λάλλος, Τσιρογιάννης (89’ Χασιώτης), Μολάς, Μπέτσης (6’ λ.τ. Καρέντζος), Μπόντε, Κακαζούκης.

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
Τη δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά στον Τύρναβο επί της ομώνυμης ομάδας με 4-1 πέτυχε το Μαυροβούνι. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους και κυρίως με αρκετά νεαρά παιδιά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα ασφαλείας και να θέτουν τις βάσεις για τη νίκη χάρη στα γκολ των Χατζηλιάδη (49’ ), Βούκουτου (54’ ) και Δ. Μπάγκα (66’). Ο Πρισακάρου μείωσε προσωρινά σε 1-3 στο 75’ για τον Τύρναβο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σπανός διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Καρακώστας, με βοηθούς τον κ. Δ. Κοτούμπα και την κ. Δεληγιάννη.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Αυλογιάρης, Γανός, Κατσαρός, Βερύκκοκος, Πρισακάρου, Βλιώρας, Πέτρο (62’ Σιούτης), Μύγας (55’ Τσέζμα), Στεμπάρι (75’ Στεφανίδης).
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος (85’ Νότας), Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Μπατζέλας Β. (56’  Ακριβόπουλος), Μπατζέλας Ν., Βούκουτος (80’ Προβίδας), Χατζηλιάδης, Γαρουφαλιάς (72’ Σπανός).

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ
Πολύ σημαντική νίκη που τον βγάζει από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ πέτυχε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 1-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου.
Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι όχι όμως και ποιοτικό, με τους δύο αντιπάλους να θέλουν διακαώς τη νίκη και να δημιουργούν (ιδιαίτερα στο β’ μέρος) σημαντικές ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά στο πρώτο μέρος και δυσκόλεψαν κατά πολύ τον αντίπαλό τους, που υπέπεσε σε λάθη, τα οποία όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Αντίθετα στο 39’ ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν μετά από κόρνερ του Μητσιού, ο Μπαρούτας με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 44’ όταν η κοντινή κεφαλιά του Ράχη έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 50’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πέτρου των φιλοξενουμένων, για να φτάσουμε στο 65’ όταν ο Παρλάντζας ανετράπη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής κ. Μπουρουζίκας δεν κατελόγισε την παράβαση παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο 88’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τους φιλοξενούμενους αυτή τη φορά να διαμαρτύρονται για πέναλτι στο τράβηγμα που δέχθηκε ο Κολιός εντός περιοχής, με τον διαιτητή κ. Μπουρουζίκα να διορθώνει το λάθος του στη φάση του 65’, με λάθος.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ να παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας με βοηθούς τους κ. Δεδικούση και Κουιμτζή.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Παπαδημητρίου, Μίλερ, Ντέκας (78’ Σεμελιέτωφ), Μητσιός, Μούτσα, Χάνι (61’ Γραμμένος), Λιλολάρι, Μπαρούτας (87’  Στράτος), Μπαστούνης (70’ Ταστεμερίδης), Αλατάς, Παρλάντζας.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης, Φράντζας, Κολιός, Πέτρου, Νάτσης (85’ Τασιούλης), Σαΐτης, Κωνσταντινίδης, Τσιάρας, Ράχης (71’ Γκουρομπίνος), Κοντοθανάσης.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Ακάθεκτος συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο Βαμβακούς της ΑΕ Κιλελέρ με 2-1 και πλέον διεκδικεί την έξοδό του από τη ζώνη των πλέι άουτ. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη (και πρώτη εντός έδρας) για την ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη, η οποία παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (μετρά τρεις νίκες συν μία ισοπαλία).
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25’  όταν ο Παπακωνσταντίνου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσούλης, έγραψε το 1-0, ενώ στο 65’ ο Μ. Πετράκης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Λ. Παρθένης, διπλασιάζοντας τα τέρματα του Αχιλλέα.
Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 86’, όταν ο Γ. Χατζής με εντυπωσιακό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» και μείωσε σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος, με βοηθούς τους κ. Μάνο και Νάκα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Παρθένης Σπ., Τσούλης Θ. (88’  Γκούνης), Κατσανάκης, Πετράκης Χρ., Μπερσιάνης, Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Γαγάρας (75’  Ιμεράι), Τσούλης Δημ. (70’  Αναγνώστης), Παρθένης Λ., Καναβός (60’  Πετράκης Μ.).
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Βέης (61’ Πατρίκης), Ζιομπούρας, Παλάσκας, Χατζής Γ., Γουρνάρης, Τσέλα, Κουτσιάρης, Τζέκα, Χατζής Κ., Παπαχρήστος (63’ Βαλατσός).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass