ΑΧώριστοι στην κορυφή

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή ισοπαλία

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2019 20:24

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της κορυφής της Super League. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 και μετά τη 12η αγωνιστική συνεχίζουν να μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Ιγκνασον, αλλά στο 66’ ο Βαλμπουενά ισοφάρισε με πέναλτι. Στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ ήλεγξε το πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος της επανάληψης. Ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για τον τραυματισμό του Βαλμπουενά που αποχώρησε μετά το γκολ του κλαίγοντας.
Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι πιο ορεξάτος και με τη βοήθεια του κόσμου του θέλησε να επιβάλει τον ρυθμό του. Οι Πειραιώτες είχαν την περιοχή, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην εστία του ΠΑΟΚ. Από την άλλη ο Φερέιρα ήταν πολύ διαβασμένος και κατάφερε να περιορίσει κατά πολύ τη δεξιά πλευρά των γηπεδούχων και να «απενεργοποιήσει» τους Ποντένσε και Βαλμπουενά που δεν βρήκαν χώρους. Στο 29’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μετά από τραγικό λάθος του Σα. Ο Μίσιτς έκανε το γέμισμα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να διώξει και ο Ιγκνασον από κοντά έκανε το 0-1. Ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και «ανάγκασε» τον Μαρτίνς να κάνει στο 40’ την πρώτη του αλλαγή, καθώς βγήκε ο Μασούρας και μπήκε ο Σουντανί. Στο 49’ ο Ποντένσε βρέθηκε στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή, μετά από μαρκάρισμα του Ελ Καντουρί, με τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρεται έντονα. Ο Σάντσεθ - Μαρτίνεθ πάντως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στη μοναδική ευκαιρία που αδράνησε η αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ του.... στοίχισε! Στο 64’ ο Ολυμπιακός άλλαξε πολύ γρήγορα την μπάλα και ο Γιαννούλης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ποντένσε. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Βαλμπουενά στο 66’ κι έκανε το 1-1. Μετά το γκολ ο Γάλλος αποχώρησε κλαίγοντας, λόγω τραυματισμού. Στο 69’ οι Πειραιώτες έφτασαν πολύ κοντά και στο δεύτερο τέρμα, αλλά η κεφαλιά του Σουντανί πέρασε ελάχιστα έξω.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ γύρισαν μαζικά στην άμυνα στην προσπάθειά τους να κρατήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητής: Σάντσεθ Μαρτίνεθ (Ισπανία)
Κάρτες: Γκιγιέρμε, Καμαρά - Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Ντούγκλας, Ζίβκοβιτς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Ομάρ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (60’ Καμαρά), Ποντένσε, Μασούρας (41’ Σουντανί), Βαλμπουενά (66’ λ.τρ. Γκερέρο), Ελ Αραμπί.
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκανσον, Μάτος, Μίσιτς, Ντούγκλας, Ελ Καντουρί (67’ Μαουρίτσιο), Μπίσεσβαρ (81’ Πέλκας), Λημνιός, Σβιντέρσκι (67’ Άκπομ).

 

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 12ης αγωνιστικής της Super League:
*Λάρισα – Βόλος    2-1
(57’ πέν. Φατιόν, 84’ Ντάουντα - 38’ Τόρες)
*Πανιώνιος – Παναιτωλικός    3-0
(16’ Αραμπούλι, 80’ Άρτσε, 90+3’ Εμμανουηλίδης)
*ΟΦΗ – ΑΕΚ    1-0
(52’ Σεμέντο)
*Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρ.    1-0
(8’ Χατζηγιοβάνης)
*Ξάνθη – Ατρόμητος    1-0
(59’ Εντουάρντο)
*Άρης – Λαμία    1-1
(31’ Λάρσον - 16’ Τουράμ)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ    1-1
*(64’ πεν. Βαλμπουενά - 29’ Ίνγκασον)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    28
. ΠΑΟΚ    28
3. ΟΦΗ    19
. Ξάνθη    19
5. ΑΕΚ    18
. Λάρισα    18
7. Άρης    17
8. Παναθηναϊκός    16
9. Ατρόμητος    14
. Λαμία    14
11. Βόλος    13
12. Αστέρας Τρίπολης    11
13. Πανιώνιος    6
14. Παναιτωλικός    4
*Ο Πανιώνιος άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

 

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
18.00 Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Ξάνθη
19.30 A.E.K.- Πανιώνιος
20.00 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
15.00 Λαμία- Ο.Φ.Η.
17.15 Αστέρας Τριπ.-Α.Ε.Λ.
19.30 Ατρόμητος Αθ.-Άρης
19.30 Βόλος ΝΠΣ- Παναθηναικός

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
7 ΓΚΟΛ: Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)
6 ΓΚΟΛ: Μανούσος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Σεμέντο (ΟΦΗ), Αραμπούλι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
5 ΓΚΟΛ: Ολιβέιρα (ΑΕΚ), Τόρες (ΒΟΛΟΣ), Σουντανί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Τσιλιανίδης (ΟΦΗ)
4 ΓΚΟΛ: Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), Μαρκ Φερνάντεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Βέλλιος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Τουράμ (ΛΑΜΙΑ), Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μίσιτς (ΠΑΟΚ)
3 ΓΚΟΛ: Λιβάια, Μάνταλος (ΑΕΚ), Γκάμα, Ιντέγε, Ντιγκινί (ΑΡΗΣ), Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μουνίθ (ΒΟΛΟΣ), Εντουάρντο (ΞΑΝΘΗ), Μάνος (ΟΦΗ), Ζαχίντ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
2 ΓΚΟΛ: Ουάρντα, Νούνιτς, Μόρας (ΑΕΛ), Βέλεθ, Σάσα, Λάρσον (ΑΡΗΣ), Τασουλής, Σουάρεθ, (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ανδρούτσος, Γιακουμάκης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Γέντρισεκ (ΒΟΛΟΣ), Σκόνδρας, Μπεχαράνο (ΛΑΜΙΑ), Ντε Αμορίμ, Φοσέρ (ΞΑΝΘΗ), Γκερέρο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Φιγκεϊρέδο, Νέιρα, Ναμπί (ΟΦΗ), Χατζηγιοβάννης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μπαΐροβιτς (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Άρτσε, Εμμανουηλίδης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Λημνιός, Βιεϊρίνια, Μάτος, Άκπομ (ΠΑΟΚ)
1 ΓΚΟΛ: Ντέλετιτς, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες, Μπακάκης (ΑΕΚ), Μπέρτος, Μιχαήλ, Ντάουντα, Φατιόν (ΑΕΛ), Φετφατζίδης, Ματίγια, Λίντσεϊ (ΑΡΗΣ), Ενσικουλού, Ούμπιδες, Γούτας, Νάτσος, Ρισβάνης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Ατιγιάτ, Δημόπουλος, Μάντζης (ΒΟΛΟΣ), Ασίγκμπα, Σάλιακας, Ρόμανιτς (ΛΑΜΙΑ), Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Στάρτζεον, Λισγάρας (ΞΑΝΘΗ), Καμαρά, Σεμέδο, Μασούρας, Γκιγέρμε, Ποντένσε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μεγιάδο (ΟΦΗ), Μολό, Περέα, Κολοβέτσιος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μαρσιάλ, Μοράρ, Ντάλσιο, Ντίας, Σανιά, Αριγίμπι (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Πέλκας, Κρέσπο, Ίνγκασον (ΠΑΟΚ)
ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Μαρτίνες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μανδάς (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Πλιάτσικας (ΛΑΜΙΑ), Τερκί (ΞΑΝΘΗ), Σανιά (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass