Η ανασκόπηση της 11ης αγωνιστικής

ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2019 20:14

Από δύο προπονητικά «διαζύγια»  συνοδεύθηκε η ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό σε έξι από την έναρξη της φετινής περιόδου.

Παρελθόν αποτελούν, μετά τα προχθεσινά παιχνίδια, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου για τη δεύτερη στην κατάταξη ΑΕΚαρίτσας και ο Μιχάλης Ζιώγας για τον προτελευταίο Διαγόρα Στεφανοβικείου.  Χαρακτηριστικό είναι πως από τις έξι συνολικά «αλλαγές φρουράς» οι τρεις αφορούν τις ισάριθμες ομάδες της Πιερίας και οι δύο αυτές των Τρικάλων.
* Δεν κατάφερε να γευθεί τη χαρά της εντός έδρας νίκης ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ο οποίος πανηγύρισε μόνον μία φορά, όταν κέρδισε στο  Καρπενήσι την ουραγό ομάδα της Ποταμιάς. Ο απολογισμός του Μιχάλη Ζιώγα  στο «τιμόνι»  των περυσινών πρωταθλητών Μαγνησίας που τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα, είναι μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.
* Σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική, οπότε είχαν κυριαρχήσει οι γηπεδούχοι, στους προχθεσινούς αγώνες σημειώθηκαν δύο μόνον νίκες γηπεδούχων, τρεις των φιλοξενουμένων και δύο ισοπαλίες.
* Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, ο ΓΣ Αλμυρού όχι μόνον ταξίδεψε κανονικά για το Δίον της Πιερίας αλλά πέτυχε και την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του κερδίζοντας - με ανατροπή μάλιστα - τον τοπικό Δία με 2-1.
*«Έσπασε»  το εντός έδρας αήττητο του Ατρομήτου Παλαμά, ο οποίος μετά από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ως γηπεδούχος ηττήθηκε με 2-1 στο 90’+5 από τον εντυπωσιακό στα τελευταία παιχνίδια Διγενή Νεοχωρίου.
* Δύο πέναλτι καταλογίστηκαν την Κυριακή, ένα υπέρ του Διαγόρα Στεφανοβικείου που αξιοποίησε ο Αλ. Κουβελάς, ανοίγοντας το σκορ κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, και ένα υπέρ του Διγενούς Νεοχωρίου, το οποίο εκτέλεσε ο Μακρής στο δοκάρι αλλά στην επαναφορά ο Δ. Αλεξίου σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στον Παλαμά.
* Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Νίκος Συρράκος της ΑΕ Καρίτσας (άλλοτε παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας και του Αχιλλέα Φαρσάλων) κατά τον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς, ενώ την ίδια τύχη είχε μετά τη λήξη του (νικηφόρου!) παιχνιδιού και ο συμπαίκτης του Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος.
* Σύντομο αποδείχθηκε το δεύτερο πέρασμα του Δημήτρη Κοντοθανάση από τον Ηρακλή Λάρισας, καθώς στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Ο 20χρονος Βλαχογιαννίτης μέσος βρίσκεται, πλέον, σε αναζήτηση της νέας του ομάδας.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
1. Πιερικός    20-2    28
2. Καρίτσα    23-9    21
3. Ηρακλής Λ.     15-14    20
4. Θησέας Αγριάς    20-13    19
5. Α.Ο. Σελλάνων    10-7    17
6. Ατρόμητος Παλαμά    11-8    16
7. Αταλάντη    12-14    16
8. Αλμυρός    12-13    14
9. Οικονόμος    9-10    14
10. Νεοχώρι    18-15    14
11. Μετέωρα    8-12    11
12. Δίας    11-23    10
13. Στεφανοβίκειο    7-15    8
14. Ποταμιά    5-25    2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass