ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Εβρεχε» γκολ στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2019 15:07

Εξαιρετικά παραγωγικές αποδείχθηκαν οι επιθετικές γραμμές των ομάδων του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής προχθές, καθώς με τα 25 τέρματα που σημειώθηκαν ισοφαρίστηκε η καλύτερη επίδοση που είχε καταγραφεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Από τα τέρματα αυτά, τα 18 πέτυχαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι νίκησαν άλλωστε στα έξι από τα επτά συνολικά παιχνίδια της ημέρας.


* Μοναδικός φιλοξενούμενος που απέφυγε την ήττα ήταν ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ο οποίος στο ντέρμπi της Μαγνησίας κόντρα στον ΓΣ Αλμυρού επικράτησε με 2-0 στο «Αθανάσιος Ραγάζος». Αξιοσημείωτο είναι ότι οι νικητές αγωνίστηκαν με υπηρεσιακή τεχνική ηγεσία, την οποία αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Αλεξίου (έπαιζε παράλληλα) και Αλέκος Κουβελάς (εξέτιε ποινή λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κιτρίνων καρτών).
* Το γκολ, με το οποίο η ουραγός ομάδα της Ποταμιάς άνοιξε το σκορ στο Προάστιο εναντίον του ΑΟ Σελλάνων, ήταν το πρώτο φετινό εκτός Καρπενησίου για την περσινή νταμπλούχο Ευρυτανίας, που - παράλληλα - διατηρεί τη χειρότερη επιθετική γραμμή του ομίλου με 6 τέρματα αλλά και την πιο ευάλωτη αμυντική με 27.
* «Άτυπη» αναμέτρηση των δύο πρώτων σκόρερς του ομίλου ήταν ο αγώνας της Νεάπολης ανάμεσα στον Χρήστο Αλεξίου της ΑΕ Καρίτσας (10 γκολ) και τον Γιώργο Κακαβίτση του Ηρακλή Λάρισας (6 γκολ). Ο πρώτος έμεινε «άσφαιρος» (όπως και η ομάδα του, συνολικά), ενώ ο δεύτερος άνοιξε το σκορ, φθάνοντας τα 7 γκολ. Τον προσπέρασε, όμως, ο Βασίλης Σαχινίδης του Πιερικού (με τα δύο γκολ που πέτυχε κατά της Αταλάντης ο άλλοτε παίκτης του Τυρνάβου 2005 και του Απόλλωνα Λάρισας έφθασε τα 8 φέτος), ενώ τον έπιασε ο Ηλίας Βλάχος του Θησέα Αγριάς με τα δύο γκολ που σημείωσε εναντίον του Ατρομήτου Παλαμά (επίσης 7).
* Τέσσερα πέναλτι καταλογίστηκαν την Κυριακή, εκ των οποίων αξιοποιήθηκαν τα τρία. Ευστόχησαν ο Δημήτρης Τόλιος του Οικονόμου, ο Αποστόλης Τεντολούρης του Διγενούς Νεοχωρίου (και οι δύο στον αγώνα του «Γεώργιος Μητσιμπόνας») και ο Τάσος Κυριάκος του Διαγόρα Στεφανοβικείου στον Αλμυρό, ενώ ο τερματοφύλακας του Θησέα Αγριάς Δαρείος Βαν Ντε Γούιχε απέκρουσε την εκτέλεση του Χρήστου Οικονόμου του Ατρομήτου Παλαμά (χάθηκε έτσι η ευκαιρία να προηγηθούν οι Καρδιτσιώτες μόλις στο 3’).
* Πέντε παίκτες αντίκρυσαν την κόκκινη κάρτα, οι τέσσερις εξ αυτών αγωνιζόμενοι και ο ένας ευρισκόμενος στον πάγκο! Παρότι είχε αντικατασταθεί, ο Δημήτρης Παπαστεργίου του Δία Δίου προσπαθώντας να προκαλέσει καθυστέρηση πέταξε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και αποβλήθηκε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, ενώ στο ίδιο παιχνίδι νωρίτερα είχε «κοκκινιστεί» και ο Χρήστος Κατσαντώνης των Μετεώρων. Αποβλήθηκαν επίσης ο Αουρέλ Τσακάλι του Ηρακλή Λάρισας (ο δεύτερος φετινός για τους Νεαπολίτες μετά τον Κώστα Τάρτα στην Κατερίνη), ο Γιώργος Σαλιάι του ΑΠΟ Αταλάντης και ο Δημήτρης Δημηνάς του ΓΣ Αλμυρού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass