Ο Ζήσης Ντελόπουλος ανέλαβε τον Αλμυρό

Προπονητής θα είναι ο Αλέξης Κούρτογλου

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2019 21:59

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στην ομάδα του Αλμυρού, η οποία αγωνίζεται φέτος στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ηγετικό ρόλο στα διοικητικά ανέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως φέτος στόχος είναι η τετράδα και του χρόνου άνοδος στη Football League. Προπονητής θα είναι ο Αλέξης Κούρτογλου, πρώην τεχνικός της ΑΕ Καρίτσας. Αναλυτικά τα όσα επισήμανε:
-Για τον Αλμυρό και την ενασχόλησή του με την ομάδα:
«Στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας. Ηδη έχουμε ανακοινώσει τον νέο προπονητή, που θα είναι ο Αλέξης Κούρτογλου. Στο ρόστερ της ομάδας θα παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα, αμυντικού χαφ και σέντερ φορ. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις. Είναι δεδομένη η ενίσχυση».
-Ποιες είναι οι σκέψεις του:
«Φέτος κυνηγάμε την 4άδα. Θεωρώ ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον Γ.Σ. Αλμυρού στην Football League. Την επόμενη σεζόν θα πάμε για άνοδο».
-Για τους στόχους που έχει θέσει:
«Θέλουμε η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και τουλάχιστον να είμαστε φέτος στην 4άδα. Ακόμη στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τις ακαδημίες. Τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας θα είναι ο Σταύρος Διαμαντόπουλος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass