Με τη Θεσπρωτία παίζουν αύριο οι μικτές της ΕΠΣΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2020 16:29

Με την ΕΠΣ Θεσπρωτίας αγωνίζονται αύριο οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΝΛ Κ-12 και Κ-14 για τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα (3η αγωνιστική) των Ενώσεων, που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Είναι το τρίτο διαδοχικά εκτός έδρας ματς και υπάρχει αισιοδοξία πως οι ομάδες θα αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα δημοτικά γήπεδα με πλαστικό τάπητα της Νέας Σελεύκειας, που είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη στον νομό Θεσπρωτίας, στην άλλοτε επαρχία Θυάμιδος και βρίσκεται 1 χλμ. βορειοδυτικά, της Ηγουμενίτσας.
Η Κ-12 θα παίξει στις 12:30, ενώ η Κ-14 στις 14:00.
Σήμερα στις 13:00 θα αναχωρήσουν οι αποστολές από τα γραφεία της ΕΠΣΝΛ και κλήθηκαν από τον ενωσιακό προπονητή Δημήτρη Τσέτσιλα οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κ-12: Σπανός, Τσαρτσαράς (Μπαράζ), Όντος, Κατσάνος (Απόλλων Λάρισας), Αβραμούλης, Νταφούλης, Μπασδέκης, Σοφράς, Μπακογιάννης (Olympic Park), Νταφόπουλος, Ράπτης, (Ηρακλής Λάρισας), Τσακνάκης (Νίκη Μιχαήλ), Σβάρνας, Μπαργιώτας (Δήμητρα Γιάννουλης), Λυγούρας (ΑΕΛ). K-14: Ντούσιος, Αγριόδημος (Olympic), Γκατζιάς (Ατρόμητοι Θύελλας), Αντωνόπουλος, Γκουγκίδης, Πολύζος, Βλιώρας (ΑΕΛ), Κουκουράβας (Δήμητρα Γιάννουλης), Νικολακούλης, Μπαντραλέξης, Ντιντής, Πέτρου (Αστραπή Νέας Πολιτείας), Τσούτσιος, Μπέης (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Μουλτσιάς (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Δρυστέλας (ΑΠΣ Ελασσόνας), Χριστώνης (Πελασγιώτιδα), Παπαδημητρίου (Ηρακλής Λάρισας).
*Όσοι για οποιονδήποτε λόγο απουσιάσουν ή καθυστερήσουν να ενημερώσουν έγκαιρα τον προπονητή Δημήτρη Τσέτσιλα στο τηλέφωνο 6932-618.917.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass