Ηττήθηκε στο Προάστιο ο Ηρακλής Λ.

*Από τον Α.Ο. Σελλάνων με σκορ 1-0 *Το γκολ ο Τζουμάκης, δοκάρι είχε ο Κακαβίτσης

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2020 20:09

Ο Ηρακλής Λάρισας αν και είχε ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να επιστρέψει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Προάστιο της Καρδίτσας, όπου και ηττήθηκε από τον Α.Ο. Σελλάνων με σκορ 1-0.


Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο αποφασιστικοί, σε αντίθεση με τη λαρισινή ομάδα που δεν ήταν το ίδιο καλή όπως στον αγώνα με τον Πιερικό.
Στο 2’ ο Τζουμάκης από κοντά έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία, ενώ στο 16’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Παπαγιάννη και την τελευταία στιγμή έδιωξε αμυντικός του Ηρακλή σε κόρνερ.
Σε κεφαλιά του Κακαβίτση στο 27΄η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 36’ ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ, χωρίς όμως να καταφέρει για να νικήσει τον γκολκίπερ Σταυράκη.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45’+2’ ο Λαρισαίος Τζουμάκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το κενό που παρουσιάστηκε στην άμυνα του Ηρακλή και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0.
Στο 57’ μετά από κόρνερ του Τζουμάκη, πήρε την κεφαλιά ο Τζέκος, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Από πάσα του Χρηστίδη στο 67’ σε προσπάθεια του Κακαβίτση η μπάλα βρήκε το δοκάρι, στο 70’ ο Τσακάλι έκανε τη σέντρα αλλά πριν πάρει ο Μουξιός την μπάλα και γίνει απειλητικός την έδιωξε σε κόρνερ αμυντικός των Σελλάνων.
Τελευταία ευκαιρία για τον Ηρακλή να ισοφαρίσει σε 1-1 δόθηκε στις καθυστερήσεις, όμως ο Φώτος μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει την προβολή.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Λαθύρης (Φθιώτιδας), που είχε συνεργάτες τους κ.κ. Δόσκορη (Φθιώτιδας) και Μπύρο (Ευρυτανίας).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μπαλτάς, Καλφούντζος, Αρχοντής, Τζέκος, Χάδιαρης, Καστελλάνος (81’ Παπαδημητρίου), Τζουμάκης (91’ Γκάτης), Τσάγκας, Κοντός, Τζάνης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Κρίτσας (19’ λ.τ. Τάρτας), Γιαννακόπουλος, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας (81’ Φώτος), Χριστίδης, Μανιώτης, Κακαβίτσης, Ζαφειρίου (56’ Γκιουρσάνης), Νάστας (56’ Μουξιός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass