Νικηφόρες εμφανίσεις «εντός των τειχών» για τις Μικτές ΕΠΣΛ

ΜΕ 2-0 Η Κ14 ΚΑΙ 3-0 Η Κ12 ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2020 15:19

Τη μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου απολαμβάνουν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ, οι οποίες στις πρώτες επίσημες εμφανίσεις τους επί λαρισινού εδάφους (έδωσαν τα τρία πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας) επικράτησαν με 3-0 η Κ-12 και 2-0 η Κ-14 των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Άρτας.

Αναλυτικά:

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι που διεξήχθη στο Ολίμπικ η Κ-12 της ΕΠΣΛ, η οποία όχι απλά δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 3-0, αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα είχε την υπεροχή των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα (ειδικά στο πρώτο μέρος ο τερματοφύλακας Σπανός ήρθε ελάχιστες φορές σε επαφή με την μπάλα) και πίεσε τον αντίπαλό της, έχοντας επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι της. Το 1-0 έγινε στο 29’ από τον πολύ καλό χθες Όντο, ο οποίος με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Νταφόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό αργότερα με γυριστό σουτ έγραψε το 2-0.

Η ομάδα της ΕΠΣΛ σφράγισε τη νίκη της στο 40’ με τον Αβραμούλη, ο οποίος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καραγιάννη διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Σπανός, Μπαργιώτας, Νταφούλης, Αβραμούλης, Τσακνάκης, Μπασδέκης, Όντος, Ράπτης, Νταφόπουλος (Λυγούρας, Τσαρτσαράς, Κατσάνος, Ζτούπης, Καραγιάννης, Γκουνέλας)

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ (Ηλ. Μαγκάκης): Πήλιος, Αλτιν, Πανάκης, Μπακοδήμος, Σιαφάκας, Ευαγγελής, Νούτσος, Κολιοσπύρος, Καραγιάννης (Κολτούκης, Μπαλαδήμας, Σφλούγκος, Κοντός, Πλούμπης, Κίτσιος).

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, στο γήπεδο Νεάπολης, η Κ-14 της ΕΠΣΛ ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, ο Πέτρου έφυγε από πλάγια αριστερά και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Η λαρισινή ομάδα είχε την υπεροχή των κινήσεων ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο φάσεις, στο 10’ με την κεφαλιά του Παπαδημητρίου και στο 15’ με το σουτ του Παπανδρέου. Και στις δύο περιπτώσεις όμως ο τερματοφύλακας Αντωνόπουλος επενέβη με αποφασιστικότητα κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι γηπεδούχοι αν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως με τους Βλιώρα, Μουλτσιά και Γκουγκίδη, σφράγισαν τη νίκη τους στο 60’ με τον Βλιώρα, ο οποίος με σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Πέτρου, Νικολακούλης, Ράπτης, Τσούτσος, Χριστώνης, Παπαδημητρίου, Βλιώρας, Μουλτσιάς, Γκουγκίδης (Κουκουράβας, Τόπης, Αγριόδημος, Νούσιος, Γκατζιάς, Μπαλανίκας, Κοβούσογλου).

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ (Ηλ. Μαγκάκης): Λουκούμης, Νούτσος, Ευαγγελής, Παπαδημητρίου, Τζουμάκας, Ιωάννου, Παπανδρέου, Δήμος, Γιαννούλης, Παραλίκας, Μπουζάνης (Στούπας, Σιώζιος, Κολοβός, Λάκκας, Πεπωνής).

*Τους αγώνες των Μικτών διηύθυνε ο κ. Νικόπουλος, με βοηθούς τους κ. Σαμαρά και Τασιόπουλο (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

*Και στα δύο παιχνίδι παρευρέθηκαν σκάουτερ του Παναθηναϊκού (Γ. Μακρής) και του ΠΑΟΚ (Ι. Αβραμίδης, Ι. Βλάχος) με στόχο την αξιολόγηση κάποιων παιδιών.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (4η αγωνιστική)

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Θεσπρωτίας      3-0 Κ12        3-1 Κ14

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Άρτας   3-0 Κ12        2-0 Κ14

ΕΠΣ Κέρκυρας-ΕΠΣ Τρικάλων (25/1)

*Ρεπό: ΕΠΣ Ηπείρου

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Κ-12

ΕΠΣ Λάρισας          8-3     9

ΕΠΣ Τρικάλων*        5-3     6

------------------------------------

ΕΠΣ Κέρκυρας*       7-4     6

ΕΠΣ Ηπείρου*         7-2     6

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας* 6-3     6

ΕΠΣ Θεσπρωτίας    3-11   0

ΕΠΣ Άρτας    3-14   0

*Έχουν κάνει το ρεπό τους.

Κ-14

ΕΠΣ Λάρισας          8-1     10

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας* 7-2     7

---------------------------------

ΕΠΣ Ηπείρου*         4-3     4

ΕΠΣ Κέρκυρας *      2-3     3

ΕΠΣ Τρικάλων*        2-4     3

ΕΠΣ Θεσπρωτίας    1-3     2

ΕΠΣ Άρτας    1-8     1

*Έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (5η αγωνιστική)

ΕΠΣ Θεσπρωτίας-ΕΠΣ Άρτας

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Κέρκυρας

Ρεπό: ΕΠΣ Λάρισας

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass