Καθοριστικής σημασίας νίκες για τις Μικτές της ΕΠΣΛ

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Κ-14 ΚΑΙ Κ-12 - ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2020 22:20

Καθοριστικής σημασίας νίκες επί των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Κέρκυρας πέτυχαν χθες στη Νεάπολη οι Μικτές Κ14 και Κ12 της ΕΠΣΛ με σκορ 5-1 και 2-1 αντίστοιχα.

Επί της ουσίας τόσο η Κ14 όσο και η Κ12 χρειάζονται έναν ακόμα βαθμό στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση (η Κ14 ως πρώτη του 3ου ομίλου και η Κ12 ως δεύτερη).
Ως προς την ακτινογραφία της τελευταίας αγωνιστικής αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι της Κ14 κρύβει περισσότερες παγίδες, υπό την έννοια ότι η ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση, ενώ στην περίπτωση που η λαρισινή ομάδα ηττηθεί με διαφορά δύο ή και περισσοτέρων τερμάτων κινδυνεύει με αποκλεισμό. Στην Κ12 η ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας δεν διεκδικεί κάτι και το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, δηλαδή η λαρισινή ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία.
Συνοπτικά τα χθεσινά παιχνίδια:Η ΜΙΚΤΗ Κ-12
Η χθεσινή αναμέτρηση για την Κ12 της ΕΠΣΛ είχε τρόπον τινά χαρακτήρα τελικού, αφού η νίκη ήταν κάτι περισσότερο από απαραίτητη και οι μικροί άσοι του Δημήτρη Τσέτσιλα έκαναν το καθήκον τους απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που μόνο αδιάφορος δεν ήταν (διεκδικούσε και αυτός την πρόκριση).
Το γρήγορο γκολ του Νταφόπουλου στο 7’ με κοντινή κεφαλιά (μετά το σουτ του Καραγιάννη στο οριζόντιο δοκάρι) έδιωξε αρκετό από το άγχος της λαρισινής ομάδας, η οποία έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα ασφαλείας. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι όταν ο Αϊντινάι με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, ωστόσο με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Καραγιάννης με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1, που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, αφού οι όποιες ευκαιρίες των γηπεδούχων πέρασαν αναξιοποίητες.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Σπανός, Ράπτης, Νταφούλης, Αβραμούλης, Μπαργιώτας, Μπασδέκης, Κατσάνος, Καραγιάννης, Νταφόπουλος (Λυγούρας Γ., Λυγούρας Ζ., Αγοραστός, Σοφράς, Μπουρντένας, Γκουνέλας).
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Παπαδημητρίου, Μπάνος, Νικηφόρος, Τσενέμπης, Φον Ντε Χιζ, Αϊντινάι, Καρβούνης, Χάσκα, Κονταλίπος (Κρητικός, Κορίκης, Γεωργούλας, Αλαμάνος, Ασπιώτης, Μακρής, Κατσιμάνης).

 

Η ΜΙΚΤΗ Κ-14
Στο β’ ημίχρονο έγινε πιο ουσιαστική η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΛ και σε διάστημα λιγότερο από μισή ώρα φιλοδώρησε με πέντε γκολ την αντίπαλη ομάδα. Σε ό,τι αφορά τις ευκαιρίες και σ’ αυτό το παιχνίδι το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.
Στα αξιοσημείωτα του πρώτου μέρους το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Νικολακούλη με κεφαλιά στο 18’, αλλά και η τεράστια ευκαιρία στο 32’ του Βλιώρα (έδιωξε ο Μίζας πάνω στη γραμμή).
Από κει και πέρα στο 37’ ο Βλιώρας έγραψε το 1-0, ο Μουλτσιάς στο 46’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στο 49’ μείωσε προς στιγμή σε 2-1 με τον Αράθυμο, ακολούθησε το δεύτερο γκολ του Βλιώρα στο 51’ με το οποίο έγινε το 3-1, ο Κοβούσογλου στο 56’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1, ενώ ο Μπέης στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Εύκολο το έργο του διαιτητή κ. Λεωνίδα που είχε βοηθούς τους κ. Σταφυλά και Αλεξόπουλο (όλοι της ΕΠΣ Τρικάλων).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Πέτρου, Νικολακούλης, Μπαντραλέξης, Τσούτσος, Χριστώνης, Παπαδημητρίου, Βλιώρας, Μουλτσιάς, Γκουγκίδης (Γκατζιάς, Μπαλανίκας, Μπέης, Κυριαζής, Κοβούσογλου, Αγριόδημος, Δρυστέλλας).
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Σαμοΐλης, Αντωνόπουλος, Βράδης, Μαρίτσας, Μάζης, Μπουρδούβαλης, Παππάς, Βλασερός, Μωραΐτης, Τσιάβος, Μέλος (Μουζακίτης, Αράθυμος, Κρητικός, Ντελής, Κανταρός, Κατσιάφας, Μπαλλάς).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κ-14
ΕΠΣ Τρικάλων- ΕΠΣ Θεσπρωτίας    1-1
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Ηπείρου    0-2
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Κέρκυρας    5-1
Ρεπό: ΕΠΣ Άρτας

 

Κ-12
ΕΠΣ Τρικάλων- ΕΠΣ Θεσπρωτίας    1-0
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Ηπείρου    2-2
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Κέρκυρας    2-1
Ρεπό: ΕΠΣ Άρτας

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Κ-14
ΕΠΣ Λάρισας    13-2    13
ΕΠΣ Ηπείρου    11-4    10
- - - - - - - - - - - - - - - -
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    8-4    10
ΕΠΣ Τρικάλων    6-7    7
ΕΠΣ Θεσπρωτίας*    4-7    6
ΕΠΣ Κέρκυρας    5-16    3
ΕΠΣ Άρτας    1-8    1
*Δεν έχει κάνει το ρεπό της.

 

Κ-12
ΕΠΣ Τρικάλων    10-2    15
ΕΠΣ Λάρισας    10-4    12
- - - - - - - - - - - - - - - -
ΕΠΣ Ηπείρου    11-4    10
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    8-6    7
ΕΠΣ Κέρκυρας    8-10    6
ΕΠΣ Θεσπρωτίας*    3-11    1
ΕΠΣ Άρτας    3-14    1
*Δεν έχει κάνει το ρεπό της.

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/3)
ΕΠΣ Λάρισας- ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας
ΕΠΣ Κέρκυρας-ΕΠΣ Άρτας
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Τρικάλων
Ρεπό: ΕΠΣ Θεσπρωτίας

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass