Εύκολα η Κ-12, αγχωτική πρόκριση για την Κ-14

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ - ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2020 22:04

Το «παρών» στη 2η φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κ-12 και Κ-14 θα δώσουν οι Μικτές της ΕΠΣΛ, οι οποίες σφράγισαν το εισιτήριο της πρόκρισης στα χθεσινά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων κόντρα στα αντίστοιχα συγκροτήματα της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.


Στην ηλικιακή κατηγορία Κ-12 η λαρισινή ομάδα αν και ήθελε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0 του αντιπάλου της στο Olympic Park και τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου.
Πιο δύσκολη σύμφωνα με την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν η πρόκριση για την Κ-14, η οποία ηττήθηκε στο γήπεδο Νεάπολης Α’ με 1-0, ωστόσο προκρίθηκε ως δεύτερη, βάσει του συντελεστή τερμάτων στην τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε με την ΕΠΣ Ηπείρου (τερμάτισε πρώτη) και την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας (κατέλαβε την τρίτη θέση). Επί της ουσίας η Μικτή Κ-14 έχασε την πρωτιά στον όμιλό της και μαζί το πλεονέκτημα της έδρας στο παιχνίδι της επόμενης φάσης.
Τώρα, σχετικά με τη συνέχεια της διοργάνωσης η Μικτή Κ-12 της ΕΠΣΛ θα τεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με την ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ η Κ-14 θα παίξει με την ΕΠΣ Βοιωτίας (επίσης εκτός έδρας). Οι αγώνες αυτοί είναι μονοί (νοκ-άουτ).
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
Στο αγωνιστικό σκέλος της χθεσινής ημέρας και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι στην κατηγορία Κ-12 η ομάδα της Λάρισας έθεσε τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκε με 2-0. Μετά από ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών στο πρώτο 15λεπτο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αρχικά στο 19’ με τον Καραγιάννη, μετά από ωραία ενέργεια του Νταφόπουλου και στη συνέχεια στο 24’ με τον Ράπτη, ύστερα από ασίστ του Καραγιάννη.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 43’ ο Καραγιάννης με φάουλ έγραψε το 3-0, ενώ στο 53’ ο Νταφόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ένα δοκάρι (οριζόντιο) είχε στο 29’ ο Μπαργιώτας.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Σπανός, Μπαργιώτας, Νταφούλης, Αβραμούλης, Τσακνάκης, Μπασδέκης, Ράπτης, Καραγιάννης, Νταφόπουλος (Αγοραστός, Λυγούρας, Ζντούπης, Μπακογιάννης, Καρασίμος, Σβάρνας).
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Πολυχρονόπουλος, Τσίρας, Ντεντές, Σκουτέλας, Κιτσαντάς, Βαρζέλης, Θεοχάρης, Τζόκας, Δούρος (Κρόνι, Κολιός, Σιανής).

 

ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι η Κ14 της ΕΠΣΛ ήθελε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να διατηρήσει την πρώτη θέση, ενώ από την άλλη πλευρά δεν έπρεπε να ηττηθεί με διαφορά δύο ή περισσοτέρων τερμάτων για να αποφύγει τον κίνδυνο αποκλεισμού. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα από την αρχή του αγώνα καθώς μόλις στο 2ο λεπτό η ομάδα της Λάρισας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 μετά από αυτογκόλ. Η εξέλιξη αυτή άγχωσε τους παίκτες του Δημήτρη Τσέτσιλα, που δεν μπόρεσαν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, παρά το γεγονός ότι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και δημιούργησαν ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες όπως στο 18’ με τον Νικολακούλη και στο 47’ με τον Χριστώνη.
Στάθηκαν ωστόσο αρκετά τυχεροί καθώς οι φιλοξενούμενοι, που ήθελαν και δεύτερο γκολ για να προκριθούν, έχασαν τρεις ανεπανάληπτες ευκαιρίες. Στο 28’ και στο 60’ με τον Σολδάτο που βγήκε τετ α τετ αλλά ο Αντωνόπουλος παραχώρησε και στις δύο περιπτώσεις κόρνερ και στο 69’ με τον Κυριακίδη που έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Τελικά το 0-1 δεν άλλαξε και ως εκ τούτου η ομάδα της Λάρισας απέφυγε το «βατερλό».
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Πέτρου, Νικολακούλης, Μπαντραλέξης, Τσούτσος, Χριστώνης, Παπαδημητρίου, Βλιώρας, Μουλτσιάς, Γκουγκίδης (Γκατζιάς, Τόπης, Μπέης, Ντούσιος, Κοβούσογλου, Πολύζος, Κουκουράβας).
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Πολίτης, Νάτσιος, Σουλιώτης, Ανδρέου, Σεργής, Μητσιός, Τάτσης, Λούλας, Σολδάτος, Γαλιάτσος, Πλασκασοβίτης (Παπαστεργίου, Γλένης, Νατσούλης, Χριστάκης, Κυριακίδης, Γιούργας, Χρήστου).
*Τα χθεσινά παιχνίδια διηύθυνε ο κ. Κουτρομάνος με βοηθούς τους κ. Κανιούρα και Καλογριανίτη (Καρδίτσας).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κ-12
ΕΠΣ Λάρισας- ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    4-0
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Τρικάλων    0-2
ΕΠΣ Κέρκυρας-ΕΠΣ Άρτας    4-2
Ρεπό: ΕΠΣ Θεσπρωτίας

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΣ Τρικάλων    12-2    18
ΕΠΣ Λάρισας    14-4    15
- - - - - - - - - - - - - - - -
ΕΠΣ Ηπείρου    11-6    10
ΕΠΣ Κέρκυρας    12-12    9
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    8-10    7
ΕΠΣ Θεσπρωτίας    3-11    1
ΕΠΣ Άρτας    5-18    1

 

Κ-14
ΕΠΣ Λάρισας- ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    0-1
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Τρικάλων    3-0
ΕΠΣ Κέρκυρας-ΕΠΣ Άρτας    1-1
Ρεπό: ΕΠΣ Θεσπρωτίας

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΣ Ηπείρου    14-4    13
ΕΠΣ Λάρισας    13-3    13
- - - - - - - - - - - - - - - -
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    9-4    13
ΕΠΣ Τρικάλων    6-10    7
ΕΠΣ Θεσπρωτίας    4-7    6
ΕΠΣ Κέρκυρας    6-17    4
ΕΠΣ Άρτας    2-9    2

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass