Ομόφωνα υπέρ των μέτρων ο αθλητισμός

ΜΕ ΣΤΟΧΟ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2020 22:09

Ο ένας μετά από τον άλλο αθλητές, οργανισμοί και σύλλογοι στέλνουν το μήνυμά τους για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού με τις ελληνικές αθλητικές αρχές να έχουν πάρει μέτρα όπως το κλείσιμο των αθλητικών χώρων και την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων.


Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σ’ αυτόν τον αγώνα της κοινωνίας με τον κορονοϊό, οφείλουμε να δράσουμε σαν Ολυμπιονίκες. Με τη μέγιστη απόδοση της ατομικής ευθύνης του καθενός από εμάς, αλλά και όλων μαζί σαν μια πρωταθλήτρια ομάδα.
Απευθύνομαι στην αθλητική κοινότητα της Ελλάδας, στους αθλητές και στις αθλήτριες που πολλοί τους είναι πρότυπα για τα παιδιά, στη νέα γενιά, αλλά και στις οικογένειές τους. Τα αθλητικά πρότυπα για την κοινωνία οφείλονται στις μεγάλες επιτυχίες τους, οι οποίες προήλθαν από την εμπέδωση της πειθαρχίας, από τη συνεχή προσπάθεια, από την προτεραιότητα του «εμείς» έναντι του «εγώ»».
Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε ένα πολύ ωραίο tweet, δίνοντας ποδοσφαιρική διάσταση στο πρόβλημα που έχει πλήξει κάθε άκρη της Γης τις τελευταίες εβδομάδες. «Παιχνίδι τακτικής για τη μεγάλη νίκη. Μένουμε σπίτι, παίζουμε μπάλα κοντά στην... εστία μας. Όχι στον πανικό, όχι στον εφησυχασμό. Ακολουθούμε σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής. Συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες των ειδικών» αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι».
Ας δούμε όμως τι λένε οι άνθρωποι του αθλητισμού της πόλης για τα μέτρα που έχουν ληφθεί στον αθλητισμό(και όχι μόνο) αλλά και αν θα αποδειχθούν αποτελεσματικά απέναντι στον κορονοϊό.

 

ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΥΠΑΣ:
(αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού):
Θα αφήσει αποτύπωμα...

Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νίκος Λιούπας δήλωσε: «Θεωρώ ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι σωστά και αναγκαία και πάρθηκαν απόλυτα νωρίς σε σχέση με άλλες χώρες και αυτό θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης του κορονοϊού. Τα μέτρα θεωρώ πάρθηκαν σε σωστό χρόνο και ας πάρουμε παράδειγμα την Ιταλία και ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Ο κορονοϊός ό,τι και να συμβεί θα αφήσει το αποτύπωμά του στη δημόσια υγεία και την οικονομία».

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
(εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού):
Στα χνάρια του Δημάρχου...

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου δήλωσε: «Από την αρχή ο Δήμαρχός μας Αποστόλης Καλογιάννης στήριξε τα μέτρα κατά του κορονοϊού με την υπευθυνότητα που τον διακρίνει σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα σε συνεργασία μαζί του ήμασταν από τις πρώτες δημοτικές αρχές που κλείσαμε τους αθλητικούς χώρους για το καλό των πολιτών. Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις.
Θεωρώ ότι τα μέτρα αυτά θα περιορίσουν τον αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα μας και οι πολίτες οφείλουν να συναισθανθούν την ευθύνη στο εγχείρημα που γίνεται κόντρα στη έξαρση του κορονοϊού. Στη γειτονική μας Ιταλία βλέπουμε τα άσχημα αποτελέσματα, τα οποία πρέπει να είναι δίδαγμα για μας».

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
(προπονητής ΑΕΛ):
Ποιος διαφωνεί...

Ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλη Γρηγορίου είπε τα ακόλουθα: «Υπάρχει άνθρωπος που να διαφωνεί με το κλείσιμο των αθλητικών χώρων και την αναβολή των αγώνων; Η υγεία είναι πάνω από το ποδόσφαιρο και δεν μπαίνει το θέμα σε συζήτηση.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή απέναντι στον ιό εκτός από τα μέτρα. Εκ των πραγμάτων θα ακολουθήσουμε τις εντολές των ειδικών. Και ελπίζω να περιοριστεί η έκταση των κρουσμάτων».

 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
(ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ):
Να σταματήσουν και οι προπονήσεις

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και εκ των αρχηγών Νίκος Καρανίκας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Συμφωνώ απόλυτα με τα μέτρα γιατί το πιο σημαντικό είναι η υγεία των ανθρώπων. Το δικό μας επάγγελμα θεωρώ ότι είναι από τα πιο επικίνδυνα γιατί κάνουμε αρκετά άτομα μαζί προπόνηση, ενώ ερχόμαστε σε επαφή και με κόσμο. Είδαμε τι έγινε σε αρκετές ομάδες με κρούσματα που υπήρξαν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να σταματήσουν και οι προπονήσεις. Νομίζω ότι τα μέτρα θα μπορέσουν να ανταποκριθούν απέναντι στον κορονοϊό και είναι η μόνη επιλογή για να ελαχιστοποιήσουμε τα κρούσματα. Ακολουθούμε τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγείας».

 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ
(πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ):
Αν πειθαρχήσουν όλοι...

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ηλίας Καφφές δήλωσε: «Η υγεία είναι το πιο σημαντικό υπέρτατο αγαθό που έχουμε όλοι και οφείλουμε να διαφυλάξουμε και τη δική μας και των άλλων συμπολιτών μας. Παρά τις παραινέσεις και τις συστάσεις δυστυχώς φαίνεται ότι αρκετοί πολίτες δεν ήθελαν να υπακούσουν. Νομίζω ότι να πειθαρχήσουν όλοι θα είναι το ιδεατό αλλά πολύ δύσκολα θα υπάρξει.
Εμείς αναβάλαμε όλους τους αγώνες πολύ νωρίς και συμφωνούμε με τα μέτρα που υπήρξαν στον αθλητισμό. Ο οικονομικός αντίκτυπος είναι αναπόφευκτος. Για να μη νικηθεί θα πρέπει όλοι να συμμετέχουν. Αν μπορεί κάποιος να εργαστεί απ’ το σπίτι, να το κάνει. Μη βλέπετε όλη μέρα τηλεόραση και μην κάνετε refresh το Facebook καθε πέντε λεπτά, ώστε να κινείται η οικονομία. Στο τέλος η ανθρωπότητα θα κερδίσει και αυτή τη μάχη όπως με τόσες άλλες πανδημίες».

 

ΘΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ
(πρόεδρος ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ):
Για μπάσκετ έχουμε καιρό...

Ο πρόεδρος της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ Θόδωρος Ριζούλης δήλωσε: «Προέχει η υγεία όλων μας γιατί για μπάσκετ έχουμε καιρό. Αυτή τη στιγμή ήταν επιβεβλημένο να σταματήσει κάθε διοργάνωση. Βέβαια θα έχουμε πρόβλημα αλλά θα πρέπει να σταματήσει ο κορονοϊός. Είδαμε τι έχει γίνει στην Ιταλία που κάθε μέρα μετράμε 200 θύματα. Ας μην θρηνήσουμε και στην Ελλάδα και ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Όπως στον αθλητισμό ο καθένας έχει τον ρόλο του έτσι και στη δημόσια υγεία. Δεν μπορεί ο ασθενής να ξέρει περισσότερα από τον γιατρό...».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ:
Ο κορονοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις, χτυπάει και αθλητές

Από την πλευρά της διαιτησίας ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ και παρατηρητής διαιτησίας Α’ κατηγορίας Γιώργος Λιόλιος υπογράμμισε: «Σύμφωνα με τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα οι χώροι άθλησης θα πρέπει για λόγους ασφαλείας να μην λειτουργήσουν, στη γενικότερη προσπάθειας όλων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού που απειλεί τη δημόσια υγεία, δηλαδή την υγεία όλων μας. Άλλωστε είδαμε ότι ο κορονοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις, αφού έχει προσβάλει και αθλητές. Επομένως πιστεύω ότι τα μέτρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, άσχετα εάν δεν εξυπηρετούν το αγωνιστικό κομμάτι. Πλέον κλείνουν επιχειρήσεις και καταστήματα, επομένως κι εμείς ως άνθρωποι του αθλητισμού πρέπει να συμβάλουμε στη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται στη χώρα μας».
-Για το αν θα αποδώσουν τα μέτρα:
«Θεωρώ ότι τα μέτρα θα αποδώσουν. Φυσικά δεν γνωρίζουμε στην πορεία με την έξαρση που περιμένουν τον Απρίλιο τι θα γίνει, αλλά σε κάθε περίπτωση τα μέτρα θα μειώσουν κατά πολύ την εξάπλωση του ιού».

 

ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ:
Η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας και μέλος των Επιτροπών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, Λάμπρος Ιωακείμ δήλωσε: «Εννοείται ότι τα μέτρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό και δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία. Επομένως καλώς έγινε η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και επίσημα αλλά και ανεπίσημα στα πρωταθλήματα υποδομής. Θα πρέπει όμως να το ακολουθήσουν όλοι 100%. Όταν οι ειδικοί συστήνουν αυτά τα μέτρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο εμείς. Γι’ αυτό κι εμείς ως Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ προχωρήσαμε από την πρώτη στιγμή στην αναστολή όλων των πρωταθλημάτων».
-Για το αν θα αποδώσουν τα μέτρα:
 «Πιστεύω ναι. Τουλάχιστον θα περιορίσουν, αν μη τι άλλο, την εξάπλωση του κορονοϊού».

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΙΔΗΣ:
Bάζουμε τη δημόσια υγεία πάνω από τα αγωνιστικά

Ο υπεύθυνος του γυναικείου πόλο του ΝΟΛ Χρήστος Τουλουμτζίδης σχολίασε:
«Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση όλα αυτά τα μέτρα. Εμάς δεν μας βολεύει σαν ομάδα του γυναικείου πόλο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Δεν μπορούμε να βάλουμε τα αγωνιστικά πάνω από την υγεία του κόσμου. Προέχει η υγεία όλων των ανθρώπων, των συνανθρώπων μας, των κολυμβητών και των υπολοίπων αθλητών. Από κει και πέρα θα δούμε συνολικά τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, γιατί εάν συνεχιστεί περαιτέρω η αναστολή των πρωταθλημάτων αλλάζει όλος ο προγραμματισμός. Όπως ακούγεται μέχρι το Πάσχα θα έχουμε αγωνιστική απραξία. Παράλληλα, ακούγεται ότι μπορεί να τελειώσει εδώ το πρωτάθλημα και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Είναι ένα σενάριο που ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες. Την απόφαση ωστόσο θα την πάρει η Ομοσπονδία.
-Για το αν θα αποδώσουν τα μέτρα:
«Κανένας δεν ξέρει τι γίνεται, ωστόσο με τα νέα μέτρα (αναστολή της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, μπαρ, εστιατορίων, καφετεριών κ.λπ.) λογικά θα περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, γιατί μέχρι τώρα μπορεί σε πρώτη φάση να είχαν κλείσει τα σχολεία, αλλά κανένας δεν υπάκουε. Οι καφετέριες ήταν ασφυκτικά γεμάτες. Πιστεύω και ελπίζω το μέτρο να αποδώσει».

 

ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΟΒΙΔΑΣ:
Επρεπε να σταματήσουν όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες

Ο πρόεδρος του ΑΟ «Φοίβος» Γιάννουλης Πέτρος Προβίδας υπογράμμισε: «Πρώτα απ’ όλα προέχει η δημόσια υγεία. Έπρεπε να γίνει αυτό. Έπρεπε να σταματήσουν όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες, η λειτουργία των αθλητικών χώρων δημόσιων και ιδιωτικών, γιατί κάποιοι συνέχιζαν να λειτουργούν. Ειδικά στο δικό μας άθλημα, το μπάσκετ, που είναι άθλημα επαφής και διεξάγεται σε κλειστούς χώρους, έπρεπε τα πρωταθλήματα να σταματήσουν. Ο αθλητισμός διδάσκει σεβασμό στους νόμους, συνέπεια και πειθαρχία. Άρα όταν η κυβέρνηση κατά πρώτο λόγο και κατ’ επέκταση η Περιφέρεια, ο Δήμος, οι Ομοσπονδίες και οι κατά τόπους Ενώσεις αποφάσισαν την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων πρέπει όλοι να το εφαρμόσουμε. Με το καλό να συνέλθουμε και να δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα η αγωνιστική απραξία βγάζει εκτός ρυθμού όλες τις ομάδες, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε όχι όταν τίθεται σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας. Θα κάνουμε υπομονή. Άλλωστε ο αθλητισμός δεν σταματάει. Να περάσει η κρίση και συνεχίζουμε».
-Για το αν θα αποδώσουν τα μέτρα:
«Ναι θα αποδώσουν, αλλά πρέπει να γίνει συνδυασμός και με άλλες δραστηριότητες. Όχι να σταματήσουμε την άθληση και να συνωστιζόμαστε στις καφετέριες. Όλα είναι μία αλυσίδα».

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ:
Να υπάρχει αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο

Ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, γεν. γραμματέας και πρόεδρος πρωταθλημάτων ΕΣΠΕΚΕΛ Βασίλης Ακριβούλης επισήμανε: «Θεωρώ ότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο, τις ευπαθείς ομάδες, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Γι’ αυτό άλλωστε έκλεισαν τα σχολεία, για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού. Το αγωνιστικό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί την παρούσα φάση. Προέχει η υγεία. Όλοι μας πρέπει να εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργείου όσον αφορά στα μέτρα που λαμβάνονται για να προστατέψουμε όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και τον πλησίον μας. Άλλωστε το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη».
-Για το αν θα αποδώσουν τα μέτρα:
«Θα φανεί στην πράξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες γιατί χωρίς πρόληψη θα πάθουμε ό,τι έγινε στην Ιταλία, που δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή και περνάει τραγικές καταστάσεις».

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ:
Να αφήσουμε το «ωχ βρε αδερφέ, εμένα θα πιάσει ο ιός;

Ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Αμπελώνα, μέλος ΕΟΠΕ και προπονητής στίβου του Πελασγού Βασίλης Μπεκιάρης δήλωσε: «Τα μέτρα είναι ορθά, γι’ αυτό κι εμείς σαν ΕΟΠΕ ακυρώσαμε στο βόλεϊ όλα τα πρωταθλήματα. Δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι, αλλά και οι παίκτες που έρχονται σε επαφή. Ωστόσο, νομίζω ότι σε ελάχιστες μεμονωμένες περιπτώσεις θα έπρεπε να γίνει μία εξαίρεση και αναφέρομαι σε κάποιους αθλητές του στίβου που είναι στην Εθνική ομάδα και έχουν μπροστά τους Πανευρωπαϊκό και Ολυμπιακούς Αγώνες. Και το λέω αυτό επειδή ο στίβος είναι ατομικό αγώνισμα και ο αθλητής προπονείται σε ανοιχτό χώρο. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα μέτρα είναι ορθά όπως προείπα, γιατί προέχει η δημόσια υγεία. Αγωνιστικά στον στίβο εάν η αναστολή συνεχιστεί και μετά από τον προβλεπόμενο χρόνο θα πάνε όλα τα πρωταθλήματα πίσω. Θα περιμένουμε το καλοκαίρι όπου οι συνθήκες ευνοούν την αντιμετώπιση του ιού για να διεξαχθούν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και να έχουμε τις επιδόσεις που περιμένουμε».
-Για το αν θα αποδώσουν τα μέτρα:
«Πιστεύω ότι εάν τηρηθούν τα μέτρα και αφήσουμε το «Ωχ βρε αδερφέ, εμένα θα πιάσει ο ιός;» θα έχουμε αποτελέσματα. Ας αποφεύγουμε και τις χειραψίες. Δεν χρειάζεται να το παρεξηγήσει κάποιος εάν δεν του δώσουμε το χέρι».

 

ΖΗΣΗΣ ΖΙΑΓΚΑΣ:
Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα

Ο προπονητής του ΠΟ Ελασσόνας (ομάδα Α’ Ερασιτεχνικής) Ζήσης Ζιάγκας επισήμανε: «Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που αφορά όλους και έχει να κάνει με την υγεία. Οφείλουμε να επιδείξουμε ατομική ευθύνη, να αποφεύγουμε τις συναθροίσεις, να περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι και γενικά να εφαρμόζουμε τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το αρμόδιο Υπουργείο. Γι’ αυτό κι εμείς στον ΠΟ Ελασσόνας σταματήσαμε αμέσως κάθε δραστηριότητα προκειμένου να συμβάλλουμε από την πλευρά μας στην αντιμετώπιση της κρίσης. Αυτοί που αποφασίζουν για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν είναι οι ειδικοί στον χώρο της υγείας, επομένως αφενός θέλουν το καλό μας και αφετέρου ξέρουν περισσότερα. Άρα δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική εάν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση ή όχι. Σίγουρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Απλά πρέπει ο καθένας ατομικά να φροντίσει να κάνει αυτά που πρέπει».
-Για το αν θα αποδώσουν τα μέτρα:
«Σίγουρα θα έχουμε αποτέλεσμα. Τουλάχιστον να προλάβουμε το κακό όσο το δυνατό πιο νωρίς, για να μην περάσουμε αυτά που συμβαίνουν στη γειτονική Ιταλία».

 

ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΝΙΚΑ
(προπονήτρια ΕΑΛ):
Αρκεί να συμμορφωθούμε...

Η πρώην αθλήτρια και νυν προπονήτρια της ΕΑΛ Μαρία Σκανίκα δήλωσε: «Προέχει η υγεία όλων και μέσα σ’ αυτούς και η δική μας. Μπορεί ο αθλητής να έχει επιπτώσεις στην απόδοσή του ή να πάνε τα πρωταθλήματα πολύ πίσω αλλά η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό για έναν αθλητή. Πολύ περισσότερο τώρα που υπάρχει αυτή η πανδημία. Δε νομίζω ότι υπάρχει και αντίρρηση για τα μέτρα και μένει να συμμορφωθούμε για να μπορέσουν να αποδώσουν. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό».

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας, Άρης Γκουτρουμάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass