Τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (30/3) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE - ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΪΟΥ ΜΕ ΜΑΤΣ ΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2020 22:05

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου θα γίνει συνεδρίαση των ομάδων της Super League, ώστε να διαπιστωθεί πότε θα μπορούσε να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, με ορίζοντα τα μέσα Μαΐου.


Οι ομάδες της Super League ενημερώθηκαν πως τη συγκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη ώστε να τεθούν κάτω όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει με την έξαρση του κορονοϊού και στην Ελλάδα και να γίνει μια πρώτη συζήτηση για το πότε θα μπορούσε και αν θα μπορούσε να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.
Αυτό που πιέζει είναι τα τηλεοπτικά συμβόλαια που έχουν οι ομάδες και το γεγονός πως αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, τόσο η «NOVA» όσο και η «ΕΡΤ» δεν θα δώσουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στις ομάδες.
Στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας αναμένεται να τοποθετηθεί ως ορίζοντας για την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος τα μέσα Μαΐου με δεδομένο ότι τουλάχιστον μέχρι 30/4 αναμένεται να αναβληθούν οι κάθε είδους προπονήσεις σε αγωνιστικούς χώρους. Οπότε αν δοθεί το ελεύθερο ώστε την 1η Μαΐου να ξεκινήσουν προπονήσεις, τότε μετά από διάστημα δύο εβδομάδων θα μπορούσε να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα με παιχνίδια ανά τρεις μέρες και να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου. Κάτι που και πάλι φαίνεται πολύ δύσκολο, εάν δεν υπάρξουν καλύτερα νέα για την επέκταση του φονικού ιού.
Στο απευκταίο σενάριο, μέχρι τότε, να υπάρξει έξαρση του ιού, τότε οι σκέψεις για επανέναρξη θα πάνε περίπατο… Στο ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε με χθεσινές του δηλώσεις που έκανε και ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.
*Περισσότερα βέβαια αναφορικά με όσα θα συζητήσουν οι ομάδες στην τηλεδιάσκεψη που προγραμματίστηκε να γίνει τη Δευτέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass