Ενισχύουν τη μάχη κατά του κορονοϊού

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2020 21:55

Το κοντέινερ έκδοσης εισιτηρίων παραχώρησε για όσο διάστημα χρειαστεί στο Νοσοκομείο Σύρου «Βαρβάκειο και Πρώιο» η διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου.

Ο σύλλογος της «πρωτεύουσας» του Νομού των Κυκλάδων ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων, σε μια εξαιρετική κίνηση αλληλεγγύης εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.
*Σε μία σπουδαία κίνηση προχωρούν η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών και το Ίδρυμα Σταυροπούλου. Από κοινού παραχωρούν στην Πολιτεία όλους τους χώρους του ξενώνα του ιδρύματος, ώστε να το χρησιμοποιήσει για κάθε ανάγκη του συστήματος υγείας στις δύσκολες αυτές στιγμές της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού. Μέχρι τώρα ο συγκεκριμένος ξενώνας φιλοξενούσε αθλητές του προγράμματος αθλητικών υποτροφιών της ομάδας της Πάτρας.
*Σε χώρο αποθήκευσης υγειονομικού υλικού μετατρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνεργασία με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού της Ισπανίας, το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της "βασίλισσας", το εμβληματικό γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρώνεται υγειονομικό υλικό που προέρχεται από δωρεές, το οποίο στη συνέχεια θα παραδίδεται στις αρμόδιες αρχές, ώστε να αξιοποιείται εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.
Παράλληλα, η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι θα δέχεται προσφορές (οικονομικές και σε είδος) από εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, τις οποίες στη συνέχεια θα προωθεί στο Υπουργείο Υγείας.
*Ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια, Πίτερ Λιμ, προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά, προς το υγειονομικό προσωπικό της ισπανικής πόλης, που πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού, όπως και η υπόλοιπη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.
Ειδικότερα, ο Λιμ δώρισε στις υγειονομικές Αρχές της Βαλένθια, 50.000 προστατευτικές μάσκες τύπου FFP2 και 300 θερμόμετρα.
*Στις 14 Μαρτίου, η διοίκηση της Ιντερ δημιούργησε μία πλατφόρμα προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα στην μάχη για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Με την επωνυμία #TogetherAsATeam (σ.σ. μαζί σαν μία ομάδα) οι «νερατζούρι» προσέφεραν 500.000 ευρώ, ενώ 50.000 ευρώ δόθηκαν από το ίδρυμα PUPI, το οποίο ανήκει στον πρώην άσο της ομάδας, Χαβιέ Ζανέτι.
Μέχρι σήμερα, έχουν συγκεντρωθεί 658.000 ευρώ, καθώς οι περίπου 3.5000 δωρεές από φιλάθλους ενίσχυσαν το ταμείο με 108.000 ευρώ. Όλα τα χρήματα, διατίθενται στο νοσοκομείο «Luigi Sacco» του Μιλάνου, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ιντερ δώρισε και 300.000 προστατευτικές μάσκες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass