Εν αναμονή της πιθανής επανέναρξης στη Super League 2

*ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ Η 24η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ * ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2020 22:16

Η Super League 1 όπως όλα δείχνουν θα συμπαρασύρει και τη Super League 2, όσον αφορά στην προοπτική επανέναρξης του πρωταθλήματος, στην περίπτωση όπου ο εφιάλτης του κορονοϊού θα έχει το συντομότερο δυνατό ένα τέλος.


Χθες και μετά τη τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Λίγκας με τις 14 ΠΑΕ της Super League 1, ανοικτό πλέον είναι το ενδεχόμενο της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος και ομόφωνα αποφασίστηκε να παραταθεί μέχρι τις 24 Απριλίου η αναστολή.
Το ίδιο αναμένεται πως θα γίνει και στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, όπου οι ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Απόλλων Λάρισας, θα γνωρίζουν εάν θα επιστρέψουν στα γήπεδα για να συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε το πρωτάθλημα, ή αν θα σχεδιάσουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 2, εκκρεμούν δύο ακόμα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια και από κει και πέρα είναι προγραμματισμένοι να γίνουν αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.
Ο Απόλλων Λάρισας ελπίζει πως μπορεί να τερματίσει στην 5η ή την 6η θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσει την προσπάθειά του.
Εάν όμως έχουμε οριστική διακοπή, τότε κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η δομή της κατηγορίας τη νέα αγωνιστική περίοδο και πώς θα είναι η εικόνα της.
Πολλοί κάνουν λόγο για αναδιάρθρωση και ότι πρέπει να ενωθούν Super league 2 με Football League έτσι ώστε να δημιουργηθούν δύο όμιλοι των 14 ή 16 ομάδων και να έχουν λιγότερα έξοδα μετακινήσεων οι ομάδες.
Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως και ένας όμιλος με 18 ομάδες θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα, με την προοπτική να υποβιβαστούν 3+1 ομάδες και να ανέβουν 1-1 ομάδες.
Όλα πάντως είναι σενάρια, αυτό που όλοι εύχονται είναι τις επόμενες ημέρες να έχουμε μια σταθερή κατάσταση και να έχει ημερομηνία λήξης αυτός ο εφιάλτης, με πολλά θύματα σε όλο τον κόσμο.
*Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στον βαθμό που μπορούν κάνουν και ατομικές προπονήσεις ο καθένας στο σπίτι του, για να βρίσκονται στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και περιμένουν υπομονετικά για να επιστρέψουν στην καθημερινότητα.

ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ
ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε πως οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό της εταιρείας εντάχθηκαν στη ρύθμιση του επιδόματος των 800 ευρώ και οι παραπάνω εργαζόμενοι μπορούν να λάβουν το συγκεκριμένο ποσό που προβλέπεται από την κυβερνητική ρύθμιση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass