Η τελική φάση του Europa League στην Αθήνα

Η UEFA ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2020 20:10

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να διοργανωθεί η τελική φάση του Europa League στην Αθήνα, καθώς η UEFA δεν κάνει απλώς σκέψεις, αλλά έχει προχωρήσει και σε συζητήσεις με τις αρμόδιες Αρχές για κάτι τέτοιο.


Το σενάριο αυτήν τη στιγμή συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, καθώς στην ομοσπονδία βλέπουν πως η Ελλάδα είχε άψογη αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, έχοντας ελάχιστα κρούσματα σε σχέση με άλλες χώρες και λίγα θύματα από τον φονικό ιό.
Μάλιστα, η σκέψη των ανθρώπων της UEFA είναι να πραγματοποιηθούν τα ματς των «16» της Europa League και οι οκτώ ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση να μαζευτούν σε μία πόλη για τη διεξαγωγή ενός Final 8, που θα κεντρίσει και περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού, έστω και αν οι αγώνες γίνουν χωρίς κόσμο στις εξέδρες.
Η UEFA αναζητεί μια πόλη με τουλάχιστον δύο γήπεδα που να πληρούν τις προϋποθέσεις, και φυσικά η Αττική διαθέτει το Καραϊσκάκη και το Ολυμπιακό Στάδιο, που μπορούν να φιλοξενήσουν τους αγώνες.
Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη φάση των «16» του Europa League, έχοντας να αντιμετωπίσει τη Γουλβς εκτός έδρας στον επαναληπτικό τού μεταξύ τους 1-1, και σίγουρα αν καταφέρει να προκριθεί θα είναι πολύ σημαντική η διεξαγωγή της συνέχειας της διοργάνωσης στην Ελλάδα, από τη στιγμή που θα υπάρχει και μια ελληνική ομάδα.
Υπενθυμίζεται πως η δράση στο Europa League διακόπηκε όταν είχαν διεξαχθεί τα έξι από τα οκτώ πρώτα ματς των 16 της διοργάνωσης, ενώ δεν είχαν δώσει κανέναν αγώνα τα ζευγάρια Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα.
Τα αποτελέσματα των έξι πρώτων αγώνων ήταν: Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1, Μπασακσεχίρ-Κοπεγχάγη 1-0, Ρέιντζερς-Λεβερκούζεν 1-3, Βόλφσμπουργκ-Σαχτάρ 1-2, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βασιλεία 0-3 και ΛΑΣΚ-Μαν. Γιουνάιτεντ 0-5.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass