Ο Ατρόμητος Παλαμά Κυπελλούχος Καρδίτσας

ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2020 21:30

Ο «σερ» Τάκης Παραφέστας και… μετρ των Κυπέλλων έφερε γούρι στον Ατρόμητο Παλαμά, ο οποίος με τη διαδικασία της κλήρωσης -εξαιτίας της μη τέλεσης του τελικού λόγω των μέτρων- αναδείχτηκε ο Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Καρδίτσας.


Ο τελικός της διοργάνωσης ανάμεσα στον Ατρόμητο Παλαμά και την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού..
Η απόφαση που πάρθηκε από την ΕΠΣΚ ήταν να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος μέσω κλήρωσης. Συγκεκριμένα υπήρχαν 9 αριθμημένα μπαλάκια και όποια ομάδα τραβούσε το μεγαλύτερο νούμερο «έπαιρνε» το κύπελλο. Ο τυχερός της πρωτόγνωρης διαδικασίας στο τοπικό ποδόσφαιρο της γειτονικής πόλης ήταν ο Ατρόμητος Παλαμά, καθώς τράβηξε το μπαλάκι με τον αριθμό 9, ενώ η ΑΣΑ τον αριθμό 5.
Ετσι θα εκπροσωπήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας στο Κύπελλο Ελλάδος. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε δικαίωμα θα έχει η Αναγέννηση.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ
Διπλή χαρά λοιπόν φέτος για τον Παλαμά Καρδίτσας, καθώς η ομάδα με άνεση εξασφάλισε την παραμονή της στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ παράλληλα μετά από πολλά χρόνια πρόσθεσε μια ακόμη κούπα στην ένδοξη ιστορία του.
Από κει και πέρα η διοίκηση των «Πρασίνων» αλλά και ο κόσμος του Παλαμά, θέλουν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Τάκης Παραφέστας, στον οποίο πιστώνονται όλα τα καλά των δύο τελευταίων χρόνων.
Ο άνθρωπος που έφερε την ποδοσφαιρική ανάσταση στην κωμόπολη της Καρδίτσας, ο οποίος ανέβασε την ομάδα από την Α’ τοπική κατηγορία στη Γ’ Εθνική και έφερε πάλι τον κόσμο στο γήπεδο.
Κοινή επιθυμία και των δύο είναι να παραμείνει ο Φαλανιώτης τεχνικός, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες κουβέντες όμως οριστικά νέα αναμένεται πως θα έχουμε μεθαύριο Τρίτη 2 Ιουνίου οπότε είναι προγραμματισμένο να γένει ένα αποχαιρετιστήριο διπλό στο γήπεδο του Ατρομήτου, θα ακολουθήσει και ψήσιμο αρνιών, ενώ θα συζητήσουν οι δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας.
Σημειώνεται πως ο Παραφέστας που κατέκτησε και Κύπελλο Ελλάδος με την ΑΕΛ είναι θετικός στο να συνεχίσει στον πάγκο του Ατρομήτου, αλλά θέλει να παραμείνουν και οι παίκτες που τη φετινή χρονιά έκαναν ηρωικές προσπάθειες και η ομάδα πέτυχε τους στόχους της.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass