O Τάκης Παραφέστας συνεχίζει στο τιμόνι του Ατρόμητου Παλαμά

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ: ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2020 21:05

Και οι δύο το ήθελαν πάρα πολύ και απλά μένει το τυπικό της υπόθεσης για να ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας. Ο λόγος και για τον Τάκη Παραφέστα και τον Ατρόμητο Παλαμά, όπου ο Φαλανιώτης τεχνικός θα είναι -όπως όλα δείχνουν- για τρίτο συνεχόμενο χρόνο στο τιμόνι των «Πρασίνων». Είναι ο προπονητής που βρήκε την κατάλληλη χημεία και οδήγησε την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία πριν από δύο χρόνια.


Τη φετινή σεζόν ο Ατρόμητος έκανε πολύ καλή πορεία στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και παράλληλα αναδείχτηκε μετά από κλήρωση και κυπελλούχος στην ΕΠΣΚαρδίτσας, όπου θα εκπροσωπήσει τον νομό στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.
Τις προθέσεις του έκανε γνωστές προχθές το βράδυ στον Καρδιτσιώτη τεχνικό Γιάννη Μάγγο (σ.σ. βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Super League 2), σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους στο καφενείο του Αδάμου Στυμονιάρη, στη Φαλάνη.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, δέχτηκε δύο τιμητικές προτάσεις για να συνεργαστεί με ΠΑΕ της Super League 1 και Super League 2, όμως επέλεξε να συνεχίσει στον Παλαμά, διότι τον κέρδισαν οι παίκτες με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, τα παιδιά της διοίκησης και ο κόσμος του Παλαμά, από τον οποίο εισέπραξε και εισπράττει, απεριόριστη εκτίμηση.
*Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάκη Παραφέστα, ο αρχηγός του Ατρομήτου Παντελής Λιάπης που είναι γέννημα θρέμμα Παλαμιώτης, σε δηλώσεις του στην «Ε», τόνισε τα εξής : «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, που θα είναι για τρίτο συνεχόμενο χρόνο μαζί μας, ένας άνθρωπος ο οποίος αποτελεί μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα, ο αρχηγός της Κυπελλούχου ΑΕΛ, ο Παλαμάς από την αφάνεια βγήκε στο προσκήνιο. Μας... ταρακούνησε και όλοι μας γίναμε οικογένεια, γίναμε μια ωραία παρέα, που όταν έπρεπε ήμασταν σοβαροί στις υποχρεώσεις μας και στις χαρές γινόμασταν μικρά παιδιά, με τα αστεία και τις πλάκες μας. Ο Τάκης Παραφέστας μας «ξύπνησε», κέρδισε την εκτίμηση των φίλων του Ατρομήτου και τον ευχαριστούμε που θα πορευθεί μαζί μας, σε ένα ταξίδι που και πάλι θέλουμε να χαρούμε, γνωρίζοντας βέβαια πως δεν γίναμε υπερομάδα και όσο πιο χαμηλούς τόνους κρατάμε, τόσο και οι πιθανότητες για να πετύχουμε κάτι καλό, θα είναι περισσότερες».

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass