Η ΑΕΛ στην εποχή του COVID-19…

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2020 21:05

Η ΑΕΛ από αύριο μπαίνει αγωνιστικά στην εποχή του COVID-19, καθώς γίνεται η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της  Super League με την ΑΕΛ να παίζει το πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ στις 19.15 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ael Fc Arena.


Και σίγουρα θα είναι μια μέρα πρωτόγνωρη για όλους, αφού θα υπάρχει στο γήπεδο λιγότερος κόσμος από παιχνίδια που θα διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών ενώ, οι μάσκες και τα γάντια θα έχουν την τιμητική τους και από τους εκπροσώπους Τύπου που δεν θα ξεπερνούν συνολικά τους τριάντα.
Το πρώτο είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και στη συνέχεια το αποτέλεσμα του αγώνα… Η ΑΕΛ προετοιμάστηκε για το παιχνίδι πολύ σκληρά και στόχο έχει να κάνει επτά νίκες στα επτά παιχνίδια των πλέι άουτ και να πάρει την 7η θέση. Θα υπάρχει και  μια αγωνιστική ξεχωριστή παρουσία και  αυτή θα είναι η συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα του 19χρονου Δημήτρη Πινακά στη θέση του σέντερ φορ που θα πάρει μια μεγάλη ευκαιρία για να δείξει το ταλέντο του.
Από κει και πέρα δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο 4-5-1 που όλα δείχνουν ότι θα εφαρμόσει ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου, που όπως γνωρίζουμε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ουάρντα, αφού αποτελεί  παρελθόν για την ομάδα αλλά  και τον τιμωρημένο Θανάση Παπάζογλου.
Σχετικά με το σχήμα που θα παραταχθεί η ομάδα, λογικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι Καρανίκας ή Μπέρτος, Μόρας, Μιχαήλ, Μούζεκ στη μεσαία γραμμή, Αλί Γκαζάλ, Σετσέροβιτς, Βινίσιους, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε και στην επίθεση ο Πινακάς. Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα γιατί δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιο έκπληξη όπως συνηθίζει ο προπονητής αφού σε καλή κατάσταση είναι και ο Ασούμπρε.
Οι παίκτες θα κάνουν σήμερα την τελευταία προπόνηση και ακολούθως η αποστολή που θα επιλέξει ο Γρηγορίου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Καρδίτσας.

 

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της 2ης και της 3ης αγωνιστικής των playouts της Super League 1 μετά έγκριση που πήρε από το Δ.Σ. της Λίγκας και επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες της «Ε» ότι τα επόμενα δύο παιχνίδια των «βυσσινί» θα γίνουν Δευτέρα 15 Ιουνίου και Δευτέρα 22 Ιουνίου.
Αναλυτικά:

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 13 Ιουνίου
19:15 Βόλος - Ξάνθη
19:30 Ατρόμητος - Λαμία
Δευτέρα 15 Ιουνίου
19:30 Αστέρας - Πανιώνιος
20:00 Παναιτωλικός - ΑΕΛ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 21 Ιουνίου
19:15 Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
19:30 Ξάνθη - Παναιτωλικός
Δευτέρα 22 Ιουνίου
19:30 ΑΕΛ - Βόλος
20:00 Λαμία - Πανιώνιος

 

Πάει για 18 ή 19 Ιουνίου η εκλογή νέου προέδρου

Μέσα στο διήμερο 18-19 Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εκλογή του νέου προέδρου της Super League. Το θέμα έχει τεθεί ανεπισήμως εντός του συνεταιρισμού και μένει να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία των αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη του νέου προέδρου, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Μηνά Λυσάνδρου.
Μέχρι στιγμής δεδομένες είναι οι υποψηφιότητες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass