Περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Απόλλωνα

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ, ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ, ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ *ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΤΖΑΝΑ ΜΕ ΜΠΕΛΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2020 22:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αν και σταμάτησαν οι προπονήσεις στον Απόλλωνα Λάρισας καθώς είχαμε

οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2, οι υπεύθυνοι της ομάδας περιμένουν  να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τη διαμόρφωση του νέου χάρτη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρόθεση της διοίκησης των «κυανόλευκων» είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός του ρόστερ και τη νέα περίοδο, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια, αυτός ο κορμός έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον διατηρήσουν. Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Νούσιος, Ναζίμ και ο τερματοφύλακας Γκέκας, είναι μεταξύ των παικτών που θέλουν στον Απόλλωνα να είναι και τη νέα σεζόν, κάτι που αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες ενώ ο δανεισμός του Μαρκ Σιφναίου, έληξε και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.


Ο ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ
Στην Πορτογαλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γκουστάβο Σάντος. Ο Γκουστάβο αποχωρεί με τη λήξη του συμβολαίου του, από τον Απόλλωνα Λάρισας και η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στην Πορτογαλία.  Συγκεκριμένα ο 24χρονος επιθετικός έδωσε τα χέρια με την Αρούκα, ομάδα που συμμετέχει στη δεύτερη εθνική κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ο Νοτιοαμερικανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, ενώ στον Απόλλωνα Λάρισας σε 20 συμμετοχές σημείωσε τέσσερα γκολ.


Ο ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ
Ο Μιχάλης Μπαστακός με μήνυμά του στη σελίδα του, στο facebook, αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο υψηλόσωμος Καλαματιανός σέντερ φορ αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια συνολικά με την "κυανόλευκη" φανέλα της λαρισινής ομάδας, έχοντας σημειώσει επτά τέρματα. Στο παρελθόν ο Μιχάλης Μπαστακός είχε αγωνιστεί ακόμη σε Παναχαϊκή, Λεβαδειακό, Άρη, Ηρακλή και Ατρόμητο. Αναλυτικά το μήνυμά του Μιχάλη Μπαστακού: «Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας για τη συνεργασία που είχαμε για ένα χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κύριο Μπελά για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τη διοίκηση και όσους δούλευαν καθημερινά για την ομάδα και να τους ευχηθώ υγεία και ό,τι καλύτερο για στο μέλλον».


Ο ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ
Την αποχώρησή του από το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Λάρισας έκανε γνωστή ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Καραμπίνης.
Είχε πάει στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 στην ομάδα της Λάρισας και αποχωρεί μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Στο παρελθόν έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από Διαγόρα Ρόδου, Προοδευτική και Ερμιονίδα. Ο ίδιος σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στον Απόλλωνα, ανέφερε: «Μετά και την οριστική διακοπή της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν η επικύρωση της βαθμολογίας δείχνει τον Απόλλωνα Λάρισας στην 6η θέση και την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων καθώς και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο για την άψογη συνεργασία. Εύχομαι σε όλους υγεία και ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια».
*Εντός των ημερών αναμένεται να γίνει συνάντηση του προέδρου Παναγιώτη Μαντζανά, με τον τεχνικό Αριαν Μπελά, προκειμένου να κάνουν ένα απολογισμό της σεζόν που έληξε.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass