Απέκτησε τον Νάστα ο Φαλανιακός

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2020 21:13

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Φαλανιακός, αποκτώντας τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Αποστόλη Νάστα, ποδοσφαιριστή με πλούσια καριέρα κατά το παρελθόν ακόμη και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η ΑΕΔ Νίκαιας, ο Πυργετός, ο Αμπελωνιακός, ο Απόλλων Λάρισας και ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας, που συμμετείχε στον 3ο όμιλο της κατηγορίας.
Ο Νάστας ήταν παράλληλα συμπαίκτης με τον προπονητή του Κώστα Νεμπεγλέρα και όπως ήταν φυσιολογικό, μετά την αποχώρησή του από τον Ηρακλή, απάντησε θετικά στην πρόταση των «κιτρινόμαυρων».
 Κατά τα άλλα, προχθές το βράδυ βρέθηκαν στη Φαλάνη και στην ταβέρνα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Πίτση, ο τεχνικός του Ατρομήτου Παλαμά Τάκης Παραφέστας με τον προπονητή του Φαλανιακού Κώστα Νεμπεγλέρα και παρουσία των διοικητικών  του Φαλανιακού Αστέριου Αμανατίδη, Αποστόλη Καρακίτσιου, του παλαίμαχου γκολκίπερ της Α.Ε.Τυρνάβου Χρήστου Ντριγκόγια και νεαρών παικτών της φαλανιώτικης ομάδας, έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Ο… δάσκαλος Παραφέστας έδωσε πολύτιμες συμβουλές στον… μαθητή Νεμπεγλέρα, τονίζοντας πως ξεκινάει μια νέα καριέρα σε μια ιστορική ομάδα και χρειάζεται πάντα να κρατά ισορροπίες, να αντιδρά ψύχραιμα σε δύσκολες καταστάσεις και να είναι προσγειωμένος, διότι ένας προπονητής έχει διπλό ρόλο, να μεταδώσει στους παίκτες τον σωστό τρόπο παιχνιδιού και παράλληλα να είναι παιδαγωγός, καθώς έχει ζήσει πολλά αγωνιζόμενος ως ποδοσφαιριστής.
Οι δυο τους συμφώνησαν να γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια σε Φαλάνη και Παλαμά, ενώ ξεκινάνε την προετοιμασία στις 3 Αυγούστου, καθώς και οι δύο αναδείχτηκαν κυπελλούχοι μετά από κλήρωση, των ΕΠΣ Λάρισας και Καρδίτσας, αντίστοιχα και θα εκπροσωπήσουν τις Ενώσεις στο Κύπελλο Ελλάδος.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass