«Βγαίνουν» μπροστά οι παλαίμαχοι για τον Γ.Σ. Φαρσάλων

*Μετά από τρεις άκαρπες γενικές συνελεύσεις

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2020 21:50

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Μετά από τρεις άκαρπες συνελεύσεις και την παραίτηση του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα στον ορίζοντα, από παλαίμαχους, ώστε να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, ξεκινώντας μια σειρά διερευνητικών επαφών, ώστε να συνεχίσουν τα τμήματα υποδομής και ακαδημιών του συλλόγου.


Αυτές οι συζητήσεις βέβαια θα συνεχιστούν και για την ανδρική ομάδα, με τη συμμετοχή της - με τα σημερινά δεδομένα - στα σαλόνια της Β’ Εθνικής να φαντάζει απαγορευτική.
Η ομάδα είχε μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία την τελευταία πενταετία κατακτώντας κύπελλο και πρωτάθλημα στην Α1 ΕΣΚΑΘ την περίοδο (2015-2016), την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στη Γ’ Εθνική, όπως και τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία της Β΄ Εθνικής Ανδρών.
Ας ελπίσουμε, λοιπόν, πως θα ενεργοποιηθούν οι παλαίμαχοι οι οποίοι θα κρατήσουν την ομάδα από την πλήρη διάλυση, σώζοντας αρχικά τα φυτώριά της, και πως σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και για την ανδρική ομάδα, ακόμα και με τη συμμετοχή του συλλόγου στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1