Αποχώρησε ο Μπουρνάκας από τον Α.Ο. Σελλάνων

*ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2020 21:00

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Σελλάνων έκανε γνωστή χθες ο Λαρισαίος προπονητής Γιάννης Μπουρνάκας, που περίμενε πρώτα να αναδείξει νέα διοίκηση η ομάδα της Καρδίτσας και μετά να πάρει την οριστική του απόφαση.

Μια απόφαση δύσκολη, καθώς είναι συναισθηματικά δεμένος με το καρδιτσιώτικο σωματείο, αλλά πολλές φορές μόνο το συναίσθημα δεν είναι αρκετό, για να παραμείνει στο σύλλογο. Σε χθεσινές του δηλώσεις που έκανε στην «Ε» ο εκ Μαρμαρίνης προπονητής, τόνισε τα εξής: «Έκλεισε ο κύκλος μου στον Α.Ο. Σελλάνων, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά με την παρουσία μας στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, αποφάσισα τίμια και ηθικά να παραμείνω μέχρι το τέλος, αλλά τώρα ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους ανθρώπους της διοίκησης που έδωσαν τη μάχη και παρέμειναν μέχρι το τέλος, δείχνοντας την αγάπη τους στον Α.Ο. Σελλάνων. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της, διότι το Προάστιο αισθάνεται υπερήφανο γι’ αυτό το σωματείο και χρειάζεται να συνεχιστεί η μακρά παρουσία του που έχει στον χώρο της Γ’ αλλά και της Δ’ Εθνικής, παλιότερα».
Όσον αφορά για τον επόμενο σταθμό του, η απάντηση ήταν μονολεκτική: «Άγνωστο...». Από πληροφορίες μας, ο Μπουρνάκας περιμένει και είναι πιθανό να δουλέψει μετά τον Δεκέμβριο...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΥΕΦΑ Α’
Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Μπουρνάκας γίνεται προπονητής ΟΥΕΦΑ Α’ τις επόμενες ημέρες, καθώς από τις 6 έως τις 10 Αυγούστου θα βρεθεί στη Δράμα και θα παρακολουθήσει την τελική φάση των μαθημάτων της αντίστοιχης σχολής προπονητών ποδοσφαίρου, που θα τον βοηθήσουν σημαντικά στη συνέχεια της καριέρας του.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass