Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήρε Χρήστο Γκικούδη για προπονητή τερματοφυλάκων ο Φαλανιακός

*ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΑΜΑΝΑΚΙΑ *ΣΤΙΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2020 21:09

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο Φαλανιακός συνεχίζει να εντυπωσιάζει όχι μόνο με τις ηχηρές μεταγραφές που πραγματοποίησε, αλλά  και την οργάνωση που επιχειρεί  σε όλα τα επίπεδα, με στόχο η ομάδα να έχει μια δυναμική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της  Α’ τοπικής

κατηγορίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν, ανακοίνωσαν τη συνεργασία με τον Χρήστο Γκικούδη, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος  για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων και με τον γυμναστή Αντώνη Ταμανάκια,  που θα είναι στο τεχνικό τιμ με τον Κώστα Νεμπεγλέρα.
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά, που με επέλεξε ο Κώστας Νεμπεγλέρας να είμαι δίπλα του και θα τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί», τόνισε ο Γκικούδης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του Φαλανιακού: «Υπήρξα συμπαίκτης στον Αχιλλέα και γνωρίζω πολύ καλά τον άριστο χαρακτήρα και το ήθος που τον διακρίνει. Στο ποδόσφαιρο όμως εκτός από ικανότητα, χρειάζεται να έχεις και τύχη. Δεν θέλω  να κουράζω με τα πολλά λόγια, ευχαριστώ τους ανθρώπους του Φαλανιακού που είναι μια ιστορική ομάδα του νομού για την δυνατότητα που μου δίνουν  να συνεχίσω να ασχολούμαι από διαφορετικό πόστο, με το ποδόσφαιρο που αγάπησα από μικρός. Πάνω από όλα εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους να έχουν υγεία και να μην ζήσουμε  πάλι σκηνές παρόμοιες, σαν αυτές που βιώσαμε με την πανδημία του κορονοϊού».
*Ο Γκικούδης ξεκίνησε σε ηλικία οκτώ  ετών από το προπαιδικό τμήμα της Ανθούπολης το 1988 και για 30 χρόνια ήταν  στα γήπεδα, αγωνίσθηκε σε 11 ομάδες (σ.σ. κάποιες και δύο φορές σε διαφορετικούς περιόδους), κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 3 νταμπλ, και  όλα από μια θέση, αυτή του «άσου».
Εκτός από την Ανθούπολη, έπαιξε στην ΑΕΛ το 2001 (Γ΄Εθνική) και εν συνεχεία στον Ηρακλή Χάλκης, Αχιλλέα Φαρσάλων, τον Αμπελωνιακό, τον Ηρακλή Σοφάδων, τον Α.Σ.Πυργετού, τον  Οικονόμο Τσαριτσάνης, τη Δήμητρα Γιάννουλης, τον Κίσσαβο  Συκουρίου και στον Αετό Μακρυχωρίου, όπου και «κρέμασε» τα γάντια του.
Ο ΤΑΜΑΝΑΚΙΑΣ
Νέο ουσιαστικά ξεκίνημα και για τον επίσης Λαρισαίο Αντώνη Ταμανάκια, ο οποίος είναι 24 ετών, κάτοχος διπλώματος της σχολής Uefa D, έχει τελειώσει  στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ την Προπονητική, ενώ έχει πιστοποιήσεις  από το Personal training Grafts Hellas και από το Sports Conditioning Workshop. Εκτός από το ποδόσφαιρο, διδάσκει και το άθλημα του Taekwondo σε μικρά παιδιά και είναι κάτοχος 3 DAN.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 18:30, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την καινούρια αγωνιστική περίοδο, με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φαλάνης.

Gallery άρθρου