Αρχίζουν δουλειά οι «βυσσινί»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2020 17:38

Οι ολιγοήμερες διακοπές για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ έλαβαν τέλος, καθώς σήμερα στις 19:00 στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό της, τους Νίλι Περντόμο, Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Ορέστη Γρηγορόπουλο, Γιώργο Μαϊντανό, Νίκολα Τρούιτς, Θανάση Στοΐνοβιτς, Σπύρο Γλυνό και Γιώργο Ζαχαράκη–στους οποίους αναμένεται να προστεθούν κι άλλα πρόσωπα τις επόμενες ημέρες, αφού εκκρεμεί η απόκτηση ενός ανασταλτικού και ενός επιτελικού μέσου, αλλά και η επισημοποίηση της μεταγραφής Ντουρμισάι- η ΑΕΛ, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του, ξεκινάει το «χτίσιμο» της νέας ομάδας με φιλοδοξίες και υψηλότερους στόχους σε σχέση με τη σεζόν που προηγήθηκε. Στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου μετά από εισήγηση του ιδίου θα βρίσκονται και τρεις «μικροί», οι Δάκτυλας, Κουτσιανούλης και Φουρκιώτης από την Κ19, οι οποίοι θα πάρουν μέρος κανονικά στην προετοιμασία, στοιχείο που καταδεικνύει τη βούληση των «βυσσινί» να επενδύσουν στα νέα και ταλαντούχα παιδιά της Λάρισας.
Χθες υποβλήθηκε επιτυχώς το δεύτερο γκρουπ παικτών σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και από σήμερα αρχίζει η σκληρή δουλειά.
Οι «βυσσινί» θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις των Δένδρων μέχρι τις 9 του μηνός, ενώ το διάστημα από 10 έως 19 Αυγούστου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.
Σε ένα πρώτο σχόλιο ενόψει της σημερινή έναρξης της προετοιμασίας, ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου ανέφερε πως «όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς με εξαίρεση τον Νούνιτς που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες άλλες 2-3 μεταγραφές για να συμπληρωθεί το ρόστερ».
Τέλος από την πλευρά της η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η σημερινή «πρώτη» της ομάδας θα είναι κλειστή για επισκέπτες, φιλάθλους και συγγενείς, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ και φωτογράφους, οι οποίοι θα ακολουθήσουν συγκεκριμένη διαδικασία.

 

ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ
Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα προσφύγει η ΠΑΕ Ξάνθη, προκειμένου να μην διεξαχθεί ο διπλός αγώνας μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το... έπαθλο του οποίου είναι μια θέση στη Super League της σεζόν 2020-21. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όρισε τα δύο παιχνίδια να διεξαχθούν στις 22 και 29 Αυγούστου, ωστόσο η ακριτική ομάδα παρουσιάζει τεράστιες ελλείψεις στο ρόστερ της, καθώς μόνο επτά παίκτες της έχουν συμβόλαια σε ισχύ.
Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι και ο Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε προχθές (3/8) επίσημο αίτημα στην ΕΠΟ να μην διεξαχθεί το μπαράζ, με το αιτιολογικό ότι έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ έχουν λήξει και τα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών του.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass