Σκληρή δουλειά και χαμηλοί τόνοι στην ΑΕΛ

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ - ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ - ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2020 21:24

Με το καλημέρα άρχισε η σκληρή δουλειά στην ΑΕΛ και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του θέλουν να αξιοποιήσουν όλες τις ημέρες της προετοιμασίας και να μην χαθεί ούτε ώρα, για να «κτισθεί» ουσιαστικά μια καινούρια ομάδα, καθώς πολλά είναι τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ.


Παράλληλα, θέλει και να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, διότι πολλές φορές ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν είναι σύμμαχος σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την αρχή και μέχρι το τέλος της σεζόν χρειάζεται απαρέγκλιτα να ακολουθηθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο, για να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο κόουτς των «βυσσινί» στις πρώτες του δηλώσεις στο ξεκίνημα της προετοιμασίας έδειξε πως πιστεύει πολύ στα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, αλλά και σε εκείνα που προωθήθηκαν από την Κ-19.
Όμως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να κάνουν προσωπικές θυσίες, να έχουν υπομονή και να αρπάξουν τις ευκαιρίες που είναι βέβαιο πως θα τους δοθούν, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, συνειδητοποιώντας πόσο βαριά είναι η φανέλα που φορούν.
Κατά τα άλλα, χθες το πρόγραμμα της προπόνησης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων που βρίσκονται σε αρίστη κατάσταση περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής, ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό δίτερμα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παπάζογλου λόγω μικροενοχλήσεων που είχε στον δικέφαλο, ενώ ο Μάρκοβιτς απουσίαζε και ήταν στην Αθήνα, ακολουθώντας θεραπεία για να επανέλθει μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Επίσης και ο Νούνιτς κάνει ατομικό πρόγραμμα για να επανέλθει.
Τη Δευτέρα το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου και θα πραγματοποιήσει το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 19 Αυγούστου, οπότε και θα επιστρέψει στη θεσσαλική πρωτεύουσα, για να δώσει ακολούθως μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 1, στις 12 Σεπτεμβρίου.
*Εν τω μεταξύ, χθες δεν ήρθε ο Ντουρμισάι, από την ΠΑΕ δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την καθυστερημένη αφιξή του και μόνο τα τυπικά μένουν όπως ειπώθηκε, για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

 

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΕΛ
Στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος», θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι ΑΕΛ και Α.Ο. Τρικάλων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.
Το ματς είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη 26 Αυγούστου και η ώρα του αγώνα αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass