Νέα πρόκληση για το Μαυροβούνι

ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ - Β. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ - Γ. ΜΠΑΤΖΕΛΑΣ: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2020 21:25

Αν και νεοφώτιστη τη φετινή σεζόν στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, η ομάδα του Μαυροβουνίου πραγματοποίησε άκρως ικανοποιητική πορεία κερδίζοντας το στοίχημα της παραμονής σχετικά νωρίς, καταλαμβάνοντας την 9η θέση κατά τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.


Η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας θα αποτελέσει μία ακόμα πρόκληση για το Μαυροβούνι κι αυτό απορρέει από όσα σηματοδοτούν οι αλλαγές που έγιναν σε δύο καθοριστικής σημασίας θέσεις στον σύλλογο και την ομάδα αντίστοιχα (εκτός της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού). Συγκεκριμένα τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Βασίλης Μπακογιάννης, ένας προπονητής φιλόδοξος ο οποίος προσπαθεί σε κάθε ομάδα στην οποία δουλεύει να αφήνει το στίγμα του διεκδικώντας δύσκολους στόχους. Από την άλλη στον προεδρικό θώκο του συλλόγου βρίσκεται φέτος ο Γιώργος Μπατζέλας, επί σειρά ετών ταμίας της ομάδας, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή προσπάθεια και το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του Κώστα Καψαλού.
«Εύχομαι να ξεπεράσουμε γρήγορα το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας του κορονοϊού και να διεξαχθεί ομαλά το νέο πρωτάθλημα. Για μένα η φετινή χρονιά είναι μία νέα πρόκληση. Είναι μία χρονιά ιδανική για το Μαυροβούνι για να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και μέσα από τον συνδυασμό έμπειρων και νέων με ταλέντο παιδιών να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό και παράλληλα ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας» επισήμανε ο νέος τεχνικός του Μαυροβουνίου, Βασίλης Μπακογιάννης και πρόσθεσε:
«Η φετινή χρονιά τελείωσε με περιπετειώδη τρόπο και ελπίζουμε η νέα να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο για να μπορέσουν οι ομάδες να μπουν σε μία λογική και να εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Σίγουρα κάποιες ομάδες βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο και μέσα από αυτές θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.
Στόχος μας είναι να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και να μας αφήνει ικανοποιημένους. Προσωπικά θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Η διοίκηση πραγματοποίησε όλα τα μεταγραφικά «θέλω» και περιμένουμε αυτό να φανεί μέσα στο γήπεδο» κατέληξε ο Βασίλης Μπακογιάννης που θα έχει φέτος στο τεχνικό τιμ ως άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Πασιά.
Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπατζέλας επισήμανε:
«Στόχος μας είναι να είμαστε μία οικογένεια, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να μην έχουμε τραυματισμούς και ο κόσμος να χαίρεται για την ομάδα μας. Αν το πετύχουμε αυτό, σίγουρα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω.
Φέτος είμαι αισιόδοξος γιατί τα παιδιά που έφυγαν αναπληρώθηκαν με πολύ καλούς παίκτες. Ο νέος προπονητής είναι εγνωσμένης αξίας, έμπειρος, θα δουλέψει, έχει όρεξη και πάθος και μεις τον στηρίζουμε.
Είναι πιστεύω προτέρημά μας το ότι έχουμε πολλά παιδιά από χωριό που παίζουν για φανέλα. Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό σκέλος πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι κάπως πιο «πεσμένο». Εάν συνεχιστεί η πανδημία και ο αυξανόμενος αριθμός των κρουσμάτων ενδεχομένως θα έχουμε προβλήματα, κάτι που κανένας δεν το θέλει. Για τον λόγο αυτό εύχομαι ό,τι καλύτερο στις ομάδες, υγεία πάνω απ’ όλα και να κυλήσουν όλα ομαλά».

 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Ηρθαν: Μπέτσης, Γκατζούλης, Νασιάκος (από Σμόλικα Φαλάνης), Παπαμάνος (από Ελευθεραί), Κουκούτσης (από Αμπελιά), Πατσέλος (επέστρεψε ολοκληρώνοντας την στρατιωτική του θητεία) και Σταυροθόδωρος (επέστρεψε ολοκληρώνοντας τις σπουδές του).
Αποχώρησαν: Μούμος (στη Γλαύκη), Μαγαζιώτης, Μαντζαφούλης (στο Κιλελέρ), Σάπιος (ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στη Λαμία), Βούκουτος (ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στον Βόλο).

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Τόλης Ακριβόπουλος:
«Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και διάθεση από την περσινή χρονιά, παρουσιάζοντας και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ποντάρουμε πολλά στο οικογενειακό κλίμα και μέσα από τη σκληρή δουλειά, εκτιμώ πως θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Καλή χρονιά σε όλους».

Νέστορας Ζαφειρίου:
«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Επέστρεψα στα πάτρια εδάφη με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει και οι οποίοι μεταφράζονται στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ό,τι προκύψει».

Δημήτρης Μπάγκας:
«Θέλουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με στόχο να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε το σθένος να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».


ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ:
22/8: Μαυροβούνι-Δήμητρα Γιάνν.
26/8: Αχιλλέας Φ.-Μαυροβούνι
29/8: Μαυροβούνι-ΑΕΛ Κ17
3/9: Μακρυχώρι-Μαυροβούνι
10/9: Μαυροβούνι-Αστραπή ΝΠ
13/9: Μαυροβούνι-Ηρακλής Λάρ.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass