Πρόταση για 4ετές ανοιχτό συμβόλαιο σε Κολοβέτσιο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ - ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ - ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2020 21:13

Η ΑΕΛ συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο παράλληλα τρέχουν και τα μεταγραφικά θέματα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, επικοινώνησε με τον διεθνή πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κολοβέτσιο, στον οποίο πρότεινε 4ετές ανοιχτό συμβόλαιο στην ομάδα της ΑΕΛ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Κούγιας φαίνεται να είπε στον Λαρισαίο αμυντικό «ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στη Λάρισα, θα γίνεις ο φυσικός αρχηγός της ΑΕΛ». Το θέμα παραμένει ανοιχτό καθώς ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποκάλυψε στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ ότι έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα το θέμα της απόκτησης του Δημήτρη Κολοβέτσιου θα απασχολήσει τη Λάρισα τις επόμενες ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, κάνει πρόταση στον Λαρισαίο αμυντικό για να έρθει στους «βυσσινί», καθώς η πρώτη ήταν όταν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έφυγε από την ΑΕΚ.

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Οι διπλές προπονήσεις της ΑΕΛ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας με τον τεχνικό των «βυσσινί» Μιχάλη Γρηγορίου να παρουσιάζεται ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα εικόνα των ποδοσφαιριστών του και κυρίως από τη διάθεση και όρεξη για δουλειά που δείχνουν. Το ζητούμενο είναι η δημιουργία μίας νέας ομάδας που να έχει μέλλον και να παίζει καλό ποδόσφαιρο, ικανή να διεκδικήσει υψηλότερους -σε σχέση με την περσινή σεζόν- στόχους. Παράλληλα, ο Μιχάλης Γρηγορίου φαίνεται να δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά που θα στηρίξουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια.
Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις των «βυσσινί» οι οποίοι το πρωί προπονούνται με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα επικεντρώνονται σε θέματα τακτικής, ενώ πριν από κάθε προπόνηση γίνεται προβολή ενημερωτικού βίντεο.
Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου έχει 28 παίκτες στη διάθεσή του, εκ των οποίων οι Βινίσιους και Νούνιτς ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ αναμένονται οι νεοαποκτηθέντες Ντουρμισάι και Νικολιάς. Ταυτόχρονα, η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις τριών παικτών, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί ακόμη η τελική απόφαση.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass