Κλίμα αβεβαιότητας για το ΝΟΛ

*Και αναμονή για τρεις προσθήκες πολιστων

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2020 21:43

Του Σωτ. Κέλλα
Μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα χρονιά στην Α2 εθνική κατηγορία η ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΛ. Και ο λόγος είναι όπως μας δήλωσε ο υπεύθυνος της ανδρικής ομάδας Γιώργος Καντώνιας ότι κανένας δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει το

πρωτάθλημα και πώς θα διεξαχθεί, ενώ μας αποκάλυψε ότι υπάρχει περίπτωση να γίνουν όλοι οι αγώνες σε οκτώ Σαββατοκύριακα από τον Ιανουάριο του ...2021.
Ασφαλώς πρόκειται για πρωτοτυπία η ομάδα του ΝΟΛ να κάνει πάνω από τρεις μήνες προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει αδιαφορία του κόσμου για το πρωτάθλημα, αλλά κυρίως κόπωση για τους αθλητές που ανυπομονούν για δράση αφού οι περισσότεροι είναι νέα παιδιά.
Προπονητής της ομάδας για τη νέα χρονιά θα είναι ο Γιάννης Παπαγιαννάκης, ενώ σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους: Τάσο Θεοδωρόπουλο (πήγε στη Γαλλία), Δημήτρη Στεργίου (πήρε μεταγραφή για τον Βόλο που παίζει στην Α1 εθνική κατηγορία), τον Διαμαντή Μονιούδη και τον Κόκκινο που πήγε στη Σητεία της Κρήτης για να κάνει το αγροτικό του ως γιατρός.
Η ομάδα του ΝΟΛ φέτος θα απαρτίζεται από τους εξής πολίστες: Θάνο Δανιήλ, Γιώργο Αλεξανδρή, Θάνο Μπεζιλιώτη, Ηλία Πατούνα, Γιώργο Ζαφειρίου, Τάσο Μεταξιώτη, Σπύρο Ευσταθίου, Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο, Κώστα Κόρακα, ενώ προστέθηκαν ο Αναστάσιος Μπεζιλιώτης που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και ο Τάσος Βασιλόπουλος που αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού.
Στη λαρισινή ομάδα θα προστεθούν τρεις ακόμα πολίστες, καθώς υπάρχει συμφωνία αλλά όχι ολοκλήρωση των μεταγραφών.
Στόχος για φέτος διά στόματος Γιώργου Καντώνια είναι η ομάδα να παίξει πλέι οφ ανόδου και αν μπορεί να πετύχει άνοδο χωρίς να είναι αυτοσκοπός.
ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΟ
Την άδεια εισόδου στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη φετινή χρονιά (2020-21), σε επιλεγμένους εκπροσώπους της ΚΟΕ, ενέκρινε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με σκοπό τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και ενασχόλησης των μαθητών / τριών με τον αθλητισμό. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση στις σχολικές μονάδες θα έχουν το δικαίωμα εισόδου 117 συνολικά καθηγητές Φυσικής Αγωγής, προπονητές και διακεκριμένοι αθλητές της ΚΟΕ, με συντονιστή και υπεύθυνο του όλου προγράμματος, τον ειδικό συνεργάτη της, Νίκο Σπηλιωτόπουλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass