Παρουσία φιλάθλων στο Αλκαζάρ

ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΛ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (28/9) - ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 21:24

Με παρουσία φιλάθλων θέλει να διεξαχθεί η ΑΕΛ το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο ορίστηκε από τη Super League για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, στο ιστορικό Αλκαζάρ.


Γήπεδο που θα χρησιμοποιούν ως έδρα οι «βυσσινί» για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2020-2021, μετά την αποχώρησή τους από το AEL FC ARENA.
Το Αλκαζάρ που είναι ένα γήπεδο όπου η ΑΕΛ κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, θυμίζει πολλά από το ένδοξο παρελθόν στους παλιότερους και αναμένεται να δώσει μια διαφορετική ώθηση στην ομάδα, για να γνωρίσει εξίσου μεγάλες στιγμές.
Η μη παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα εξαιτίας της απαγόρευσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν δίνει την αίσθηση που υπήρχε πριν, για την παρακολούθηση των αγώνων από την τηλεόραση.
Οι άδειες εξέδρες λοιπόν έχουν αρνητικό αντίκτυπο και στους ποδοσφαιριστές, που βλέπουμε πως προσπαθούν φιλότιμα, αλλά κανείς δεν απολαμβάνει στον βαθμό που πρέπει το ποδόσφαιρο.
Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι διαφορετική και να επιτραπεί ένα ποσοστό φιλάθλων να επιστρέψουν και πάλι στα γήπεδα, λαμβάνοντας φυσικά οι αρμόδιες αρχές τα απαραίτητα αυστηρά μέτρα, για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού.

 

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Κατά τα άλλα, η ΑΕΛ συνεχίζει τις προπονήσεις της σε καθημερινή βάση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και καθώς δεν θα έχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Super League με αφορμή την αναβολή του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ, μετά από αίτημα της ομάδας της Ηπείρου, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε φιλική αναμέτρηση.
Tο φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος», κεκλεισμένων των θυρών και θα αρχίσει στις 17:45.
Όσον αφορά τώρα στο ερώτημα αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, όλα δείχνουν πως μόνο εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό θα αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, δεκάρι ή σέντερ μπακ.
*Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την ιστορική πρόκριση που πέτυχε εις βάρος της μεγάλης Μπενφίκα, ευχόμενη να πανηγυρίσει άλλη μια φορά και την πρόκριση επί της Κράσνονταρ, που θα είναι και τεράστιο το κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass