Εξετάζει την περίπτωση του Λούκας Σπεντχόφερ

*ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ *Ο… ΙΑΝΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2020 21:00

Ο τραυματισμός του Νίκολα Ζίζιτς που υπέστη θλάση και ο Σέρβος στόπερ θα απουσιάσει για δύο περίπου μήνες, είχε ως αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα στην ΑΕΛ, προκειμένου να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή των «βυσσινί», με έναν ακόμα έμπειρο ποδοσφαιριστή.


Χθεσινές πληροφορίες λοιπόν κάνουν λόγο πως εξετάζονται πολλές περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί από το εξωτερικό με εκείνη του Αυστριακού, Λούκας Σπεντχόφερ της Στουρμ Γκρατς (160 συμμετοχές) να έχει ξεχωρίσει.
Οι «βυσσινί» προσπαθούν να πείσουν τον κεντρικό αμυντικό να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα, όμως υπάρχουν πολλές δυσκολίες για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, ενώ παράλληλα γίνονται συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές.
Σημειώνεται πως ο Σπεντχόφερ είναι γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου του 1993 (27χρονος) και είναι μία πολύ καλή περίπτωση για την ΑΕΛ.

ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Εν τω μεταξύ, σήμερα και ώρα 17:45 στην Καλαμπάκα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ζευγάρι που έβγαλε η κληρωτίδα για τη 2η αγωνιστική της Super League 1, αλλά το ματς μετά από αίτημα της ομάδας των Ιωαννίνων (ζήτησε να μην αγωνιστεί τις δύο πρώτες αγωνιστικές) έχει αναβληθεί. Αντί για επίσημο οι δύο ομάδες, καιρού επιτρέποντος, θα τεθούν σήμερα αντιμέτωπες σε φιλικό που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος», κεκλεισμένων των θυρών και θα αρχίσει στις 17:45.
Πάντως το φιλικό ενδέχεται να αναβληθεί, στην περίπτωση που και σήμερα συνεχιστούν λόγω του «Ιανού», τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στην Καλαμπάκα (σ.σ. έβρεχε από χθες από το μεσημέρι) καθώς και τα Μετέωρα σε φιλικό που ήταν προγραμματισμένο με τη Δήμητρα στα Τρίκαλα, δεν αγωνίστηκαν, αφού το γήπεδο είχε πολύ νερό.
Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Βινίσιους της ΑΕΛ που δεν υπολογίζεται, αλλά δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του, ο Ζίζιτς που ταλαιπωρείται από θλάση και ο Νούνιτς, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο του ατομικού προγράμματος που ακολουθεί και αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, σε δύο εβδομάδες περίπου.
Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα χρησιμοποιήσει όσους παίκτες δεν αγωνιστούν στη σημερινή φιλική αναμέτρηση, στο αυριανό εσωτερικό φιλικό στα Δένδρα (11:00) με την Κ-19 της ΑΕΛ, στην οποία προπονητής είναι ο Μιλτιάδης Ζιάκας, που θα προσπαθήσει τη φετινή χρονιά μέσα από τη δουλειά και άλλα παιδιά να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.
*Διαιτητής στο σημερινό φιλικό ορίστηκε ο Βαγγέλης Κοντίνος από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Θοδωρής Νταλούκας και ο Νίκος Τζάνης, από την ίδια Ένωση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass