«Καθάρισε» στην επανάληψη ο Ολυμπιακός

ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-0

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2020 20:29

Νικηφόρα ξεκίνησε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, ήταν η πρώτη

επίσημη φετινή συνάντηση, αφού η πρεμιέρα τους με την ΑΕΚ είχε αναβληθεί, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, αλλά δεν άνοιξε το σκορ. Βλέποντας την ομάδα του να πάσχει στη δημιουργία και την κυκλοφορία, ο Μαρτίνς προχώρησε σε δύο αλλαγές στο ημίχρονο, με τον Φορτούνη να αντικαθιστά τον Εμβιλά και τον Μασούρα τον Ραντζέλοβιτς.
Η επιλογή του Πορτογάλου δεν άργησε να αποδώσει, αφού ήταν ακριβώς οι νεοεισελθόντες που άλλαξαν τη ροή του αγώνα και ειδικά ο Φορτούνης, που έκανε τη διαφορά με την είσοδό του και άνοιξε το σκορ στο 59’.
Στο σημείο εκείνο ο Καμαρά πέρασε στον Φορτούνη, εκείνος άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια, ο Ραφίνια ξαναπέρασε αριστερά στον διεθνή μεσοεπιθετικό, που με ένα κοντρόλ εκτέλεσε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
Πέντε λεπτά αργότερα στο 64’ ήταν η σειρά του Μασούρα να εγγράψει το όνομά του στους σκόρερ, όταν διπλασίασε με εξαιρετικό αριστερό σουτ στη γωνία του Παπαδόπουλου, από πάσα του Καμαρά, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 88’, από συνδυασμό του Φορτούνη με τον Χασάν.
Μετά το 2-0 ο Ολυμπιακός αρκέστηκε σε συντήρηση και διαχείριση του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Αστέρας, να ανέβει και να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις, αρχικά με το άστοχο σουτ του Μπαράλες στο 73’ από σοβαρό λάθος του Μπα και ύστερα με την κεφαλιά (πάνω από το δοκάρι) του Τασουλή στο 83’.
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας).
Κίτρινες: Μουνάφο, Βαλιέντε.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Χολέβας, Μπα, Σεμέδο, Καμαρά, Εμβιλά (46’ Φορτούνης), Μπουχαλάκης (86’ Καφού), Βαλμπουενά (72’ Μπρούνο), Ραντζέλοβιτς (46’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (67’ Χασάν).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ (46’ Καστάνιο), Πασαλίδης, Μουνάφο (83’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα (68’ Φερνάντεθ), Τιλίκα (68’ Κρεσπί), Αλί Μπαμπά (56’ Σίτο), Μπαράλες.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΗΡΕ
ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Τους πρώτους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα έχασε χθες το βράδυ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, αφού δεν κατάφερε να επιβληθεί του Ατρομήτου (1-1) που «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας από τους Θεσσαλονικείς. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθαρό πνεύμα και συγκέντρωση, ενώ αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές.
Άνοιξε το σκορ στο 57’ με τον Αντρ. Ζίφκοβιτς, μετά από συνεργασία με τους Σβαμπ και Μιχαηλίδη και στο 76’ σε φάση σύγχυσης στα καρέ του Α. Ζίφκοβιτς, ο Μιχάι, απομάκρυνε λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας για λογαριασμό του Ατρομήτου (1-1). Οι Αθηναίοι είχαν και ένα δοκάρι με τον Κιβρακίδη στο 52’ της αναμέτρησης.
Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας).
Κίτρινες: Γιαννιώτης, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ.
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα (81’ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Εσίτι (81’ Νινούα), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (86’ Βρακάς), Τζόλης (72’ Πέλκας), Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (72’ Κούτσιας).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83’ Νάτσος), Κιβρακίδης, Γιακουμάκης (73’ Ενσικουλού), Ραμπέγιο (88’ Μουνίθ), Μανούσος (46’ Κωτσόπουλος).
*Από το 72’ πήρε θέση στο παιχνίδι ο Γιώργος Κούτσιας, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 10 ημερών δεύτερος μικρότερος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μεγαλύτερος από τον Τσουρέλα που κατέχει το ρεκόρ από τη δεκαετία του ‘80.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
20:30 Παναιτωλικός - ΑΕΚ
ΑΥΡΙΟ
18:15 Λαμία - ΟΦΗ
20:30 ΝΠΣ Βόλος - Άρης
*Δεν έχουν οριστεί οι αγώνες Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass