Στο Ελευθεροχώρι το φιλικό του Απόλλωνα Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ (17:00) - Ο ΜΑΓΓΟΣ …ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2020 16:23

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ο Απόλλων Λάρισας σε φιλική αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει σήμερα και ώρα 17:00 τον Α.Ο. Τρικάλων, ομάδα με την οποία θα τεθεί αντίπαλος και στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Παιχνίδι το οποίο δεν θα διεξαχθεί όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί στη Φιλιππούπολη και θα γίνει τελικά στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων.
Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι πως θα βρεθούν αντίπαλοι και δύο προπονητές, που έχουν άριστες φιλικές σχέσεις και συνεργάστηκαν για μια δεκαετία περίπου.
Το δίδυμο Αποστόλη Χαραλαμπίδη (Α.Ο. Τρικάλων), Γιάννη Μάγγου (Απόλλων Λάρισας), συνυπήρξε αρχικά το 2009-10 στον Εορδαϊκό (Γ’ Εθνική) και εν συνεχεία το 2010-11 στη Βέροια (Β’ Εθνική), το 2012-13 στη Νίκη Βόλου (Β’ Εθνική), το 2013-14 στη Σαλαμίνα (Α’ Εθνική Κύπρου) και το 2014-15 στον Τύρναβο 2005 (Β’ Εθνική). Επίσης το 2002 ο Χαραλαμπίδης ήταν προπονητής στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη και είχε ως ποδοσφαιριστή στην ομάδα τον Μάγγο.
Μαθητής απέναντι στον δάσκαλό του και για τις δύο ομάδες που διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις θα είναι ένα πολύ καλό τεστ.

 

ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ
Εν τω μεταξύ, εξοφλήθηκε προσφυγή που είχε κερδίσει πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας και έτσι τα εμπόδια μειώνονται στο να εξασφαλίσει η ομάδα της Φιλιππούπολης την αδειοδότηση.
*Μεθαύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2.

 

ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
«Πονοκέφαλο» προκαλεί στον Απόλλωνα Λάρισας η ανακοίνωση της Κηφισιάς, πως ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κούστας, είναι ύποπτο κρούσμα για κορονοϊό.
Όπως αναφέρει η ομάδα, ο νεαρός προπονητής έχει υποβληθεί σε τεστ, κάτι που θα συμβεί με όλους τους παίκτες και γι’ αυτόν τον λόγο αναβλήθηκε το προγραμματισμένο φιλικό με τη Σαντορίνη.
Σημειώνεται πως πριν μία εβδομάδα, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ο Απόλλων Λάρισας αντιμετώπισε σε φιλικό στη Φιλιππούπολη, την Κηφισιά και εκφράζονται φόβοι, μήπως κόλλησαν και παίκτες της λαρισινής ομάδας…

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass