Εντονη αντίδραση για τη διάλυση του Μύτικα

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2020 20:05

Έντονη είναι η αντίδραση για την απόφαση του Δ.Σ. του Μύτικα Λάρισας να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και το Κύπελλο.

Είναι χαρακτηριστική η επιστολή προς την «Ε» των ανθρώπων που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους και διερωτώνται με ποιο σκεπτικό ελήφθη μία τέτοια απόφαση από τον πρόεδρο του συλλόγου, ενώ ζητούν να παραμείνει ο Μύτικας το σωματείο που ήταν τόσα χρόνια.
Αναλυτικά:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα σας για το βήμα που μας δίνετε ώστε να εκφράσουμε τη διαφωνία μας για τη διάλυση του Α.Σ. Μύτικα Λάρισας, ενός σωματείου με 30 χρόνια ιστορία.
Κύριε πρόεδρε του σωματείου πήρατε μία απόφαση να διαλύσετε ένα σωματείο που υπηρετήσατε 30 χρόνια. Ποιο μπορεί να είναι το σκεπτικό σας; Ποιο μπορεί να είναι το σκεπτικό που δεν δίνετε την ομάδα σε κάποιον άλλο να την αναλάβει; Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να παίζετε με τους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας; Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνετε την αναταραχή που προκαλείτε σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορεί να μην σκέφτεστε τον διασυρμό του ονόματός σας στην κοινωνία της Λάρισας; Είναι απαίτηση να απαντήσετε τίμια και ξεκάθαρα. Οι σύλλογοι, τα σωματεία είναι ζωντανοί οργανισμοί και έτσι πρέπει να είναι. Έχουν συναισθήματα, αγωνίες, άγχος, πολύ ιδρώτα, πολλή κούραση. Δεν μπορεί να μην τα αναλογίζεστε όλα αυτά.
Είναι ανάγκη ο Μύτικας να παραμείνει το σωματείο που ήταν τόσα χρόνια με ή χωρίς τη δική σας συμμετοχή.
Θα παρακαλέσουμε και θα απαιτήσουμε να συμμορφωθείτε με το δίκιο των πολλών.
Σκουλίδης Φώτιος, Ανδρέου Αντώνιος, Ρουκάς Βασίλειος, Φλώρος Νικόλαος, Τσιοκάνης Μιλτιάδης, Τοπαλούδης Παναγιώτης, Ζαχαρέλης Χρήστος, Φωτίου Γεώργιος, Καραδήμος Ευάγγελος, Κοντογιάννης Νικόλαος, Σιαμέτης Κωνσταντίνος, Σαμολαδάς Μπάμπης, Σαμολαδάς Βασίλειος, Σαμολαδάς Κωνσταντίνος, Ζάχος Γεώργιος, Κουραμάς Τάκης, Παπαϊωάννου Νικόλαος, Νάνης Βασίλειος, Καραγιάννης Δημήτριος, Μπασδέκης Γεώργιος, Τζιάρας Νικόλαος, Σουλιώτης Αχιλλέας, Σαλεπτσής Μάκης, Λάμπρου Κωνσταντίνος, Ντόστας Γεώργιος, Μαργαρίτης Πέτρος, Παππάς Γεώργιος, Καραβασίλης Ιωάννης, Κρεμμύδας Σταμάτης, Γκούλιος Αχιλλέας, Τύμπας Ιωάννης, Χύτας Δημήτριος, Σκουλίδης Γεώργιος, Γακόπουλος Βησσαρίων, Σκουλίδης Δημήτριος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass