ΑΕΛ-ΠΑΟ: Παπαπέτρου

*Ο ΤΖΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-ΛΑΜΙΑ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2020 20:10

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 1, 2020-2021. Ο 35χρονος ρέφερι, Τάσος Παπαπέτρου, από τον σύνδεσμο διαιτητών Αθηνών, λογιστής στο επάγγελμα, που εργάζεται στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει τη Δευτέρα (28/09) στις 19:30 στο στάδιο Αλκαζάρ.


Ο Τάσος Παπαπέτρου, που έχει μείνει στην... ιστορία για τον αγώνα της Football League, το 2012, ΑΕΛ-Πανσερραϊκός, όταν έκανε δεκτή υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ από πλάγιο-άουτ(!). Ο Τάσος Παπαπέτρου, είναι μοναχοπαίδι του παλαιού διαιτητή, Γιάννη Παπαπέτρου, γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1985, έβγαλε τη σχολή διαιτησίας το 2002 και βρίσκεται από το 2011 στους πίνακες διαιτητών Superleague, ενώ σφυρίζει αγώνες από τη σεζόν 2013-2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, την σεζόν 2018-2019, στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης (30/03/2019, για τη Superleague, την εκτός έδρας ήττα για τη Superleague με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης (24/11/2018), στο εντός έδρας ισόπαλο 0-0 με τον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα της Superleague, που είχε γίνει (27/10/2018) στο AEL FC ARENA, ενώ είχε σφυρίξει τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα την ήττα της ΑΕΛ με 1-0 από την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ (18/04/2018).
Βοηθοί του, θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών). Τέταρτος θα είναι ο Κώστας Τσέτσιλας (Γρεβενών), στο VAR ο Μάνος Σκουλάς (Θεσσαλίας), στο AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τικόζογλου (Μακεδονίας).
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό θα «σφυρίξει» ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα και εκείνο της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα..
Αναλυτικά οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9
18:30 ΒΟΛΟΣ-ΠΑΟΚ: Φωτιάς (Πέλλας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Ζήρδας (Αθηνών), 4ος : Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), παρ.: Δάλλας (Ηπείρου)
20:30 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), 4ος : Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών), παρ.: Καρατζάς(Εύβοιας).

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/9
16:00 Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα: Ευαγγέλου (Αθηνών), Μαυρουδής (Ηρακλείου), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος : Γρατσάνης (Τρικάλων), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας), παρ.: Γκαιτατζής (Δράμας)
18:00 ΟΦΗ-Ατρόμητος:Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος : Ζαμπαλάς (Ηπείρου), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαναρνίας), παρ.: Μαυροπυλος (Μακεδονίας)
20:30 ΑΕΚ-Λαμία: Τζήλος (Λάρισας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), Βασιλόπουλος (Εβρου), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), παρ.: Σταθόπουλος (Αχαίας)
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/9
19:30 ΑΕΛ-Παναθηναικός: Παπαπέτρου (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος : Τσετσίλας (Γρεβενών), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας), AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών), παρ.: Τικόζογλου (Μακεδονίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass