Αισιόδοξα μηνύματα από τον Απόλλωνα Λάρισας

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 1-0 - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ...ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ 18’ Ο ΜΠΡΑΪΑΝ ΜΑΡΤΙΝΣ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2020 21:12

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε χθες στη Φιλιππούπολη σε φιλική αναμέτρηση τη Νίκη Βόλου, με 1-0.


Μια νίκη που αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς το ματς θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος, με τους «κυανόλευκους» να στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2, έκαναν την καλύτερή τους ίσως μέχρι τώρα εμφάνιση και είχαν πολύ καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές.
Και όλα αυτά απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, καλογυμνασμένη και ικανή να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν, στη Football League. Το μοναδικό γκολ που ήταν γκολ για ...σεμινάριο, σημειώθηκε στο 18’ της αναμέτρησης, σε μια φάση που πολλές φορές γίνεται κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.
Μετά από έξοχο συνδυασμό των Γκόλια, Μπάλλα, Μπαστιάνου, ο Σκούπρας από δεξιά έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Μπράιαν Μάρτινς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και εύκολα στην κενή εστία, έκανε το 1-0.
Γενικότερα στο παιχνίδι δεν υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, που είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και καλή αμυντική λειτουργία. Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Φακή, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Κοσμάνο, Βαλιώτη όλοι από την Ένωση Λάρισας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Αστράς (46’Πρίφτης), Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας (67’ Οκάν), Σκούπρας, Καμπέρης, Χατζής, Μπάλλας (54’Σούλτσε), Λίταινας (71’Μπαλογιάννης), Μπράιαν Μάρτινς (67’Νούσιος), Μπαστιάνος (75’ Λουκάς)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης, Αργύρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Πολίμος, Κάρδαρης, Ντομίνγκεθ, Μπόσιο, Οικονομίκος, Σαλαμούρας, Γκονζάλες.
Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Σεφερκόλι, Μπαλάφας, Θεοδωρόπουλος, Μέτσε, Λούκας Γκαρσία, Τσιώλης, Ροχάνο. Δεν αγωνίστηκαν οι Κ. Παπαδόπουλος, Κοπιτσής, Μαυροζούμης, Πάπας.
*Τους προπονητές Μιχάλη Ζιώγα, Τίμο Καβακά, Δημήτρη Καπετανόπουλο, τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ Νίκο Πατσιαβούρα και τους πρώην παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας Τάσο Κυριάκο, Σάκη Κανούλα, είδαμε στο χθεσινό φιλικό στη Φιλιππούπολη.

ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ
Σήμερα ο Απόλλων Λάρισας θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, αυτήν τη φορά στο Μακρυχώρι, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αετό, ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:00 και στην αποστολή συμπεριλήφθησαν από τον τεχνικό Γιάννη Μάγγο, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Πρίφτης (T), Γεωργακόπουλος, Νούσιος, Μπρέμπος, Σκύφτας, Παναγιώτου, Παπαθανασίου, Ευθυμιάδης, Καμπέρης ΙΙ, Καλούσης, Αντεμάι, Ζαχόπουλος, Λουκάς, Κορομηλάς, Μπαλογιάννης, Οκάν, Γκουντρουμπής, Καμπέρης Κ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass