Οι αριθμοί της Super League στην 3η αγωνιστική

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2020 20:20

Έξι αγώνες έγιναν αυτό το τριήμερο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού αγωνίστηκε για πρώτη φορά η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν το απόλυτο νικών, έχοντας παίξει από δύο αγώνες, ενώ η Λαμία μετρά μόνο ήττες σε τρεις, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.


Σημειώθηκε το πρώτο 0-0 και το πρώτο γκολ με εκτέλεση φάουλ. Έχουν παίξει 243 παίκτες και έχουν σκοράρει οι 29. Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
-1000 αγώνες εκτός έδρας έφτασε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, παίζοντας στον Βόλο. Έχει 299 νίκες, 319 ισοπαλίες και 382 ήττες.
-100 αγώνες στη Super League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Είναι ο 71ος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού, που φτάνει τις 100 συμμετοχές στην κατηγορία.
-100 επίσημους αγώνες με τη φανέλα του Ατρομήτου συμπλήρωσε ο Σπύρος Ρισβάνης. Οι 83 είναι για τη Super League, οι 11 για το Κύπελλο Ελλάδας και άλλοι έξι στα Κύπελλα Ευρώπης.
-7 σχεδόν χρόνια είχε να φέρει ο Άρης σκορ 2-2 στην έδρα του σε αγώνα πρωταθλήματος οποιασδήποτε κατηγορίας! Τελευταία φορά είχε συμβεί την 1η Δεκεμβρίου 2013 με τον Πανθρακικό. Από τότε είχε φέρει επτά φορές το 2-2, όλες όμως εκτός έδρας.
-7 διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη στην έδρα του έφτασε ο ΟΦΗ, οκτώ επίσημα αν υπολογίσουμε και το ευρωπαϊκό του παιχνίδι. Η τελευταία νίκη του ήταν την 1η Μαρτίου, 3-0 τη Λαμία, αυτή που τον έβαλε στα πλέι οφ.
-4 γκολ με χτύπημα φάουλ έφτασε ο Χαβιέ Ματίγια, που το 2018-19 είχε δείξει την ικανότητά του με τρία, αλλά την περασμένη σεζόν δεν τα κατάφερε. Ήταν το πρώτο γκολ φάουλ στο φετινό πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass