ΑΕΛ: Με φουλ τις μηχανές κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (18:15) - ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΟΥΝΕΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 21:06

Eπειτα από αποχή δύο εβδομάδων, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, η Super League επιστρέφει με τα παιχνίδια για την 5η αγωνιστική.

Η ΑΕΛ υποδέχεται αύριο Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ τον Αστέρα Τρίπολης (18:15), με τους «βυσσινί» να δηλώνουν αποφασισμένοι για την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση. Οι απουσίες των Ντουρμισάι, Ζίζιτς, Μιχαήλ και Νούνιτς αν μη τι άλλο προβληματίζουν τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου, ωστόσο η ΑΕΛ έχει δείξει ότι διαθέτει το σθένος και την αγωνιστική ετοιμότητα για να πετύχει τον στόχο της. Ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο επίσημο παιχνίδι δεν αναμένονται με εξαίρεση την παρουσία του νεαρού Πινακά στο αρχικό σχήμα, όπως φάνηκε και από τη χθεσινή προπόνηση.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΕΣ
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είναι πια ο Χαμζά Γιουνές, καθώς η ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τυνήσιο επιθετικό. Ο Χαμζά Γιουνές ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και αναμένεται να προσφέρει λύσεις στην ομάδα της Λάρισας με την εμπειρία και την ικανότητά του στο σκοράρισμα.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τυνήσιο Χαμζά Γιουνές. Ο Γιουνές είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.
Ο ποδοσφαιριστής ήρθε χθες στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη από την ιατρική ομάδα της ΠΑΕ με επικεφαλής τον ορθοπεδικό κ. Γιώργο Μπασδέκη και τον άμεσο συνεργάτη του φυσικοθεραπευτή κ. Γιώργο Ζαχαρή.
Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Staxien (Tunisia), Petrolul (Romania), Ludogorets (Bulgaria), Tractor Sazi (Iran), Buyuksehir Erzurumsport (Turkey), Al Ahli SC (Katar), Άρη Θεσσαλονίκης και Ξάνθη και σε 334 συμμετοχές με όλες τις ομάδες έχει πετύχει 113 τέρματα.
Στην καριέρα του στην Ελλάδα σε 52 αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει 28 τέρματα, έχοντας μοιράσει και 6 ασίστ.
Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας, με την οποία έχει καταγράψει 11 συμμετοχές».

 

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής από τα οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ εντός έδρας υποχρεώσεις έχουν Άρης και Ολυμπιακός. Ειδικότερα:
Την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας -ή και να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του- έχει ο Άρης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου τίθεται αντιμέτωπη σήμερα το απόγευμα (18:15) με τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Σμύρνης, με την αναμέτρηση ωστόσο να μη διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά στους «Ζωσιμάδες». Ο Ολυμπιακός, που κυνηγάει τους «κίτρινους» στη βαθμολογία, υποδέχεται λίγες ώρες αργότερα (20:30) τον Ατρόμητο στον Πειραιά, έχοντας το... ένα μάτι στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Champions League και το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (21/10).
Οι άλλοι δύο σύλλογοι που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο αύριο Κυριακή (20:30). Με πολλές απουσίες οι «κιτρινόμαυροι», αλλά και με αρκετές διαφοροποιήσεις οι «ασπρόμαυροι», έχουν να σκέφτονται τους αγώνες απέναντι σε Μπράγκα και Ομόνοια, αντίστοιχα, στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa League (22/10). Σημαντικό παιχνίδι και στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με τον ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων, να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό που θα έχει στον πάγκο του τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος.
Νέο προπονητή θα έχει και η Λαμία. Στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, η ομάδα της Φθιώτιδας θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό (19/10, 19:30), έχοντας πια στον πάγκο της τον Μπάμπη Τεννέ έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Πετράκη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
16:00, Πανθεσσαλικό, ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα
18:15, «Οι Ζωσιμάδες», Άρης – Απόλλων Σμύρνης
20:30, «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Ατρόμητος
ΑΥΡΙΟ
16:00, «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
18:15, Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης
20:30, ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/10
19:30, «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Παναιτωλικός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4η αγωνιστική)
1. Άρης    7-3    10
2. ΠΑΟΚ    5-1    8
3. Ολυμπιακός    6-1 (3αγ.)     7
4. ΝΠΣ Βόλος    4-2    7
5. ΑΕΚ    5-1 (3αγ.)     6
6. Ατρόμητος    4-5    5
7. ΟΦΗ    5-7    5
8. Αστέρας Τρίπολης    2-4 (3αγ.)     4
9. Απόλλων Σμύρνης    1-0 (1αγ.)     3
10. ΠΑΣ Γιάννινα    3-3 (2αγ.)     2
11. Παναιτωλικός    2-6    2
12. Λάρισα    1-3 (3αγ.)     1
13. Παναθηναϊκός    1-3 (3αγ.)     1
14. Λαμία    3-10    0

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass