Φιλική ήττα στη Λιβαδειά για τον Απόλλωνα Λάρισας

ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-2 - ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 20:20

Σε φιλική ήττα με σκορ 4-2 υποχρεώθηκε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς από τον Λεβαδειακό, ο Απόλλωνας Λάρισας.

Ήταν ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ και για τις δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
Οι δύο προπονητές, Σωτήρης Αντωνίου και Γιάννης Μάγγος, δοκίμασαν αρκετά σχήματα, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους για την αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων τους.
Η ατυχία για την ομάδα του Απόλλωνα έγκειται στο ότι στο 36ο λεπτό τραυματίστηκε ο Βαγγέλης Μόρας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ένα ακόμα αρνητικό συμβάν για τον Απόλλωνα ήταν η απουσία του Πρίφτη, ο οποίος αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή δεν προσήλθε να αγωνιστεί. Ένα θέμα που εξετάζεται από τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Στο αγωνιστικό μέρος της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης στη Λιβαδειά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11’, όταν ο Γαϊτανίδης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κονέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να ισοφαρίσει στο 19’ ο Μπαστιάνος με κεφαλιά ψαράκι μετά από μπαλιά του Λίταινα σε κόντρα επίθεση (1-1).
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Λεβαδειακός πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Συμελίδης έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Γαϊτανίδη που πλάσαρε εύστοχα (2-1).
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 57’ όταν ο Γκουντρουμπής αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Λίταινα βγήκε τετ-α-τετ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-2).
Στο 66’ ο Νίλι από καλή θέση με σουτ σημείωσε το 3-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πολέτο μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Ο Απόλλωνας Λάρισας θα δώσει το επόμενο φιλικό παιχνίδι την προσεχή Δευτέρα στο AEL FC Arena με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας (70’ Στογιάνοβιτς), Λιάγκας (80’ Κυριαζής), Τσάπρας (80’ Μανιώτης), Παναγιώτου (67’ Μύγας), Κάκκο (67’ Μαρίνος), Κονέ (80’ Λ. Τσιώλης), Μεχία (80’ Μαρκολίνο), Βήχος (80’ Θεοχάρης), Νίλι (67’ Εν’Νομό), Γαϊτανίδης (67’ Νίκας), Συμελίδης (67’ Πολέτο).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Αστράς, Σκούπρας, Καρίκι, Γκόλιας, Μόρας (36’ λ.τ. Οκάν),  Χατζής, Λίταινας, Μπάλλας, Σούλτε, Μπαστιάνος, Τζοβάρας (στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καλούσης, Καμπέρης, Μπούσης, Νύκταρης, Μπαλογιάννης, Γκουντρουμπής, Μπάμπης, Νούσιος, Μάρτινς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass