Νίκες των ισχυρών στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

*ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ *ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (0-2) *ΜΕ ΝΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (1-0) *ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (3-4) *ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ «ΔΙΠΛΑ» ΓΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ *ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΙ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (16:00) Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2020 21:10
Σμόλικας -Δήμητρα Γιάνν. 0-1 Σμόλικας -Δήμητρα Γιάνν. 0-1

Με νίκες προχώρησαν οι ισχυροί της βαθμολογίας στη χθεσινή 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Ο πρωτοπόρος Δωτιέας Αγιάς διατήρησε το προβάδισμα των δύο βαθμών από τους διώκτες, καθώς επικράτησε της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 1-0 χάρη στο γκολ του Μακρή στο 31ο λεπτό.


ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Δημολιός, Σούλι, Τσακάλι, Παπαγιαννούλης (75’ Κόκκινος), Μακρής, Ντακούλας, Πατσιωτός (87’ Σπετίμ), Τσιρογιάννης, Γούτος Ν. (50’ Φουκαλάς).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γ. Καφφές): Μπρέλλας, Μπόνιας (82’ Φούντας), Κακαζούκης, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές (75’ Ιωαννίδης), Καλτσάς (65’ Μανώλης), Μπομπότης (82’ Σούρλας), Κολλάτος, Ταρταμπούκας, Τσινούδης (75’ Χλωρός).
***
Η τριπλή ισοβαθμία στη 2η θέση δεν άλλαξε ανάμεσα στον Φαλανιακό, τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δαμασιακό. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα κέρδισε με 2-0 στο γήπεδο Γόννων τον τοπικό Όλυμπο «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών στην επανάληψη. Ο Λόλας στο 50’ έγραψε το 0-1, ενώ ο Μπλέντι στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Τζίκας, Γκουγκουλιάς, Μπουμπούλης Α., Ριζούλης, Σερίφης (80’ Γκαγκανάσιος), Λιόγκας (64’ Μελάι), Ζαϊρές (80’ Φραχόλι), Μπουμπούλης Ε., Κόκρας, Ιμετάι.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Πανταζής Μ. (80’ Φατούρας), Καρακίτσιος, Κολοβός (46’ Παπαδόπουλος), Γιαννακόπουλος, Λύγουρας Β., Αντωνόπουλος, Σέσι, Λόλας (74’ Λυγούρας Χ.), Τσιάκος (67’ Πανταζής Θ.), Νάστας (67’ Ντανίκας).
***
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πρόσθεσε τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του χωρίς να ιδρώσει λόγω Τυρνάβου, ενώ στο Δαμάσι ο τοπικός Δαμασιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού Αμπελιάς με 1-0 σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Τσιάλτα στο 14’.
Άτυχη στιγμή του παιχνιδιού για τους φιλοξενούμενους ο σοβαρός τραυματισμός του Θ. Πατρίκη στο 40’, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ώμου και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης): Νικολακούλης, Μπακαΐμης, Ιωαννίδης, Μουσιάρης Θ., Γεωργατζιάς, Μουσιάρης Δ., Δούκας, Τσιάλτας (65’ Παπαδόπουλος), Κυρατζής, Λούτσος, Τσούτσας (87’ Αγραφιώτης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Φ. Πλίτσης): Αθανασόπουλος, Πατρίκης (40’ λ.τ. Κοτρώτσιος Χρ.), Μερτζανίδης Ηλ., Σουφχάρας, Κοτρώτσιος Αθ., Χριστοδούλου, Πλίτσης (46’ Καφαντάρης), Καρατζούκος (81’ Μερτζανίδης Φ.), Ραποτάσιος (46’ Βράκας), Γκουντάρας, Τσανάς.
***
Πολύτιμο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα κέρδισε η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία στάθηκε όρθια στη Φαλάνη υποχρεώνοντας τον τοπικό Σμόλικα σε ήττα με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Παπακωνσταντίνου στο 51’ με κοντινή κεφαλιά.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Κατσαρός, Λιάκος (83’ Τανάγιας Χρ.), Περδίκης, Λάλλος, Παπαγεωργίου, Χατζηλιόντας, Πράπας Κ. (83’ Μητρακούλης), Πράπας Δ. (63’ Πετάνι), Ζάχος, Μπισμπιγιάννης (68’ Χασιώτης).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χρόνης): Κοτλής, Καρέλας, Μπουκουβάλας, Σαπάκος, Αυλογιάρης, Παπακωνσταντίνου, Μπαμπάλης Ι., Σπανός (66’ Γουλούλης), Μπόντε Ντ. (77’ Κατσαμπέλας), Μπόντε Π., Ραμάι (85’ Μπαμπάλης Ν.).
***
Στο γήπεδο Αμπελώνα, Αμπελωνιακός και Παναγροτικός μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1), με τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις χάρη στο γκολ του Αλατά. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 52’ με τον Αλεξόπουλο.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Πάνου, Τέγος, Βούκιας Σπ. (75’ Μεσημέρης), Πονηρός (64’ Φετάου), Κολιός, Νάκε, Μπαρούτζας (85’ Κατσής), Καρυπίδης (64’ Αντύπας), Αλεξόπουλος Στ.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Μπρισίμης): Καλαμάτας, Γεωργόπουλος (80’ Ολομάνι), Ψαρούλης Αντ. (17’ λ.τ Ξιώνης), Φάσσας, Παπακώστας, Ψαρούλης Δ. (64’ Αλατάς), Γκουντίκας (80′ Γκατζούλης), Βλαχάκης, Χουσενάι, Γκανάβας, Ανδρεόπουλος.
***
Πρώτη νίκη για το Μαυροβούνι (σ.σ. είχε προηγηθεί το τρίποντο άνευ αγώνα της πρεμιέρας) το οποίο έκαμψε την αντίσταση του Αβέρωφ με 1-0. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Χατζηλιάδης ήταν ο παίκτης που έγραψε το 1-0, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, αφού οι όποιες προσπάθειες εκατέρωθεν απέβησαν άκαρπες.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Β. Μπακογιάννης): Κουκούτσης, Ντούρας (65’ Κολιοφούτης), Μπαντζέλας Β., Βαλώζος, Παπαμάνος, Μπέτσης (70’ Ακριβόπουλος), Μπαντζέλας Ν., Ράχης (80’ Μπάγκας Δ.), Χατζηλιάδης, Σπανός, Γκατζούλης.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Κυρίτσης (68’ Στεργίου), Χαρέλας, Ταστεμερίδης, Αλατάς, Λιλολάρι, Μίλλερ, Γραμμένος (50’ Μπαρούτας), Κουσιάς, Νταμπαλέτσιος (60’ Στάμου), Παπαναστασούλης (68’ Μπαντέλας).
***
Ίσως ήταν η νίκη της ημέρας. Ο λόγος για τη Δόξα Αργυροπουλίου που πέρασε με 3-1 από το Κιλελέρ. Ο Καλόγηρος στο 6ο λεπτό έκανε φανερές τις διαθέσεις των φιλοξενουμένων ανοίγοντας το σκορ, στο 48’ ο Φράνσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 59’ ο Τζατζάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-3 στο 70’ με τον Αργύρη.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Κίτσιος Π., Χατζής Γ., Μαντζαφούλης, Καρακάνος (65’ Φορτομάρης), Αργύρης, Ντονούδης (75’ Ζιόμπουρας Απ.), Παπαχρήστος, Γκαραλιάκος (60’ Χατζής Κ.), Μαλάκος (60’ Κίτσιος Δ.).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Γ. Τζαφέρης): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Σακοράφας Β., Καραγιάννης, Καραλής (60’ Πέρκας), Σακοράφας Χρ., Παραφέστας, Φουρτούνας, Τσένα, Καλόγηρος (87’ Κόκκορας), Τζατζάκης (85’ Κοτρώτσιος).
***
Τέλος στο γήπεδο «Σπύρος Θάνος» στο Βλαχογιάννι, ο Α.Σ. Βορειοηπειρωτών «Ο Πύρρος» πήρε τη νίκη με 4-3 επί της τοπικής Δόξας, σ’ ένα παιχνίδι που είχε ένταση, επεισόδια, πέντε αποβολές, προσωρινή διακοπή, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή ενός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, αλλά και της αστυνομίας για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.
Ο Πύρρος ξεκίνησε το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το 2ο λεπτό ο Λάτα άνοιξε το σκορ (0-1). Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 26’ με τον Γελαλή να είναι εύστοχος από τα 11 μέτρα (1-1). Στο 34’ τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση, που είχε ως συνέπεια να πάρουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια ο Λάκης της Δόξας και οι Βίλλης από τον Πύρρο, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ένας ακόμα παίκτης των φιλοξενουμένων ο Μάρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην επανάληψη να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 1-3, χάρη στα γκολ των Σουλάι (49’) και Νικούλη (64’). Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πύρρος είχε «κλειδώσει» τη νίκη, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο Φακίτσας, ο οποίος με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (69’ και 71’) ισοφάρισε σε 3-3.
Στο 73’ το παιχνίδι τινάχτηκε στον αέρα, όταν αποβλήθηκαν οι Παληγιάννης και Ξύτσας. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα σημείωσε ο διαιτητής κ. Αγγ. Τέγος στις παρατηρήσεις του στο Φ.Α., κατά την αποχώρησή του ο παίκτης του Πύρρου έβρισε τον πάγκο των γηπεδούχων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σηκωθεί από τον πάγκο ο γενικός αρχηγός της Δόξας και να τον χτυπήσει. Ο ποδοσφαιριστής του Πύρρου έπεσε στο έδαφος. Κλήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας και παράλληλα ήρθε και η αστυνομία. Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου μισή ώρα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όταν συνεχίστηκε λίγο πριν το φινάλε ο Τσάκουλης σε αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό 3-4 και έδωσε τη νίκη στον Πύρρο.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Λαζαρίδης, Παληγιάννης, Πατσής, Φράντζας, Τσιάρας, Λάκης, Γκουρομπίνος Δ., Κοντοθανάσης, Φακίτσας Σ. (85’ Μπάκος), Γελαλής, Ιγγλέζος.
ΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ «Ο ΠΥΡΡΟΣ» (Δ. Βλάχος): Ξύτσας, Μάρης, Βίλλης, Κυπαρίσσης, Ακρίβος, Σουλάι, Φουρκιώτης, Βύρλας, Σάρα (70’ Τσάκουλης), Γιώργης, Λάτα (49’ Νικούλης).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αμπελωνιακός-Παναγροτικός    1-1
Κιλελέρ- Αργυροπούλι    1-3
Δωτιέας Αγιάς-Αστραπή Ν.Π.    1-0
Γόννοι-Φαλανιακός    0-2
Μαυροβούνι- Αβέρωφ    1-0
Δαμασιακός- Αμπελιά    1-0
Αχιλλέας Φ.-Τύρναβος    3-0 (ά.α.)
Βλαχογιάννι-Πύρρος    3-4
Σμόλικας -Δήμητρα Γιάνν.    0-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Δωτιέας    9-0    12
Φαλανιακός    15-5    10
Αχιλλέας Φ.    10-1    10
Δαμασιακός    6-3    10
Δήμητρα Γιάνν.    5-3    9
Αμπελωνιακός    5-3    7
Μαυροβούνι    5-4    7
Παναγροτικός    9-9    7
Αργυροπούλι    12-7    6
Πύρρος    7-12    6
Αστραπή Ν.Π.    5-5    5
Κιλελέρ    4-5    4
Βλαχογιάννι    7-9    4
Σμόλικας    3-5    3
Αμπελιά    3-6    1
Αβέρωφ    2-5    1
Γόννοι    2-16    0
*Ο Τύρναβος 2005 αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25/10, 16:00)
Τύρναβος 2005-Αστραπή Ν.Π.
Δήμητρα Γιάνν.-Αχιλλέας Φ.
Αβέρωφ-Δωτιέας Αγιάς
Αργυροπούλι-Σμόλικας
Πύρρος-Μαυροβούνι
Φαλανιακός-Κιλελέρ
Παναγροτικός-Βλαχογιάννι
Αμπελιά-Γόννοι
Δαμασιακός-Αμπελωνιακός

Ο ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Ο ΑΟ Ελευθερών κέρδισε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ με 3-1 επί του Κουτσοχέρου και αναρριχήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Πελασγιώτιδα η οποία έκαμψε την αντίσταση των Χαλκιάδων με 2-0. Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:
Αγ. Αναργύροι-Μάνδρα    1-3
Ραχούλα-Αναγέννηση Φ.    6-1
ΑΟ Ελευθερών- Κουτσόχερο    3-1
Πελασγιώτιδα- Χαλκιάδες    2-0
Ανθούπολη- Ναρθάκι    2-2
Βούναινα- Υπέρεια    0-3 (ά.α.)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΟ Ελευθερών    7-1    7
Πελασγιώτιδα    4-1    7
Μάνδρα    6-1    6
Κουτσόχερο    6-4    6
Ναρθάκι    4-4    4
Χαλκιάδες    3-3    4
Ραχούλα    6-3    3
Υπέρεια    3-0    3
Αγ. Ανάργυροι    5-7    3
Ανθούπολη    4-9    1
Αναγέννηση Φ.    2-8    1
Βούναινα    0-6    0
*Η Υπέρεια έχει δύο αγώνες λιγότερους, ενώ Μάνδρα και Ραχούλα έναν λιγότερο.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/10, 16:00)
Βούναινα-Ραχούλα
Αναγέννηση Φ.-    Πελασγιώτιδα
Υπέρεια-Αγ. Ανάργυροι
Χαλκιάδες-Ανθούπολη
Μάνδρα-ΑΟ Ελευθερών
Κουτσόχερο-Ναρθάκι

Β’ ΕΠΣΛ-1ος ΟΜΙΛΟΣ
(1η αγωνιστική)
Καρυά- ΑΠ Ελασσόνας    3-2
Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση- Συκέα    3-0
Β’ ΕΠΣΛ-3ος ΟΜΙΛΟΣ
(1η αγωνιστική)
Κρήνη- Τερψιθέα    1-1
Ζάππειο-Μυραϊκός    4-1

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00
A1 ΕΠΣΛ-1ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)
Ευαγγελισμός - Δρυμός
Λαρισαϊκός- Βερδικούσια (γήπ. Βιολογικού)
Ακαδημία Τυρν.-Ιπποκράτης
Νεάπολη - Πλατανούλια (γήπ. Αμυγδαλέας)
Δασοχώρι-Ροδιακός
Βαλανίδα- Δένδρα (γήπ. βοηθ. Γιάννουλης)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βερδικούσια    6-0    6
Δασοχώρι    6-4    4
Δένδρα    4-2    4
Ακαδημία Τυρν.    7-6    4
Δρυμός    4-3    4
Λαρισαϊκός    2-1    4
Ροδιακός    5-5    2
Βαλανίδα    4-5    1
Πλατανούλια    2-4    1
Νεάπολη    1-5    1
Ευαγγελισμός    4-7    0
Ιπποκράτης    0-3    0

A1 ΕΠΣΛ-2ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)
Γλαύκη- Αιγάνη
Προμηθέας - Μελισσοχώρι (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Α’)
Συκούριο- Καλοχώρι
Αναγ. Πυργετού - Μαρμαρίνη (γήπ. Ραψάνης)
Φιλοκτήτης -Ηρακλής Χάλκης
Γαλήνη-Πανιώνιος (γήπ. Πλατυκάμπου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Γαλήνη 6-2     6
Πανιώνιος    2-0    6
Συκούριο    2-0    6
Γλαύκη    4-3    4
Μαρμαρίνη    4-4    3
Φιλοκτήτης    2-2    3
Αιγάνη    2-2    3
Μελισσοχώρι    1-2    1
Χάλκη    0-1    0
Καλοχώρι    0-1    0
Αναγ. Πυργετού    2-5    0
Προμηθέας    1-4    0
*Αναμένεται η απόφαση για το παιχνίδι Ηρακλής Χάλκης- Καλοχώρι που δεν διεξήχθη.

Β’ ΕΠΣΛ-2ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)
Ομόνοια - Αμπελόκηποι (γήπ. Ν. Πολιτείας)
Στόμιο- Ν. Περιβόλι
Αετόλοφος- Ανάβρα
Ομορφοχώρι- Ελάτεια
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Στόμιο    2-1    3
Ν. Περιβόλι    2-1    3
Αμπελόκηποι    1-0    3
Ομόνοια    1-0    3
Αετόλοφος    1-2    0
Ομορφοχώρι    1-2    0
Ελάτεια    0-1    0
Ανάβρα    0-1    0

Β’ ΕΠΣΛ-1ος ΟΜΙΛΟΣ
(1η αγωνιστική)
Μαρίνος Αντύπας-Μύτικας (11:30, γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’)
Θύελλα Μεγ. Ελ.-Λάρισα ‘88

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass