Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στην Ελασσόνα

Ο ψυχωμένος Π.Ο.Ε. 2-2 με την καλή Αναγέννηση Καρδίτσας μετά από δραματικό «φινάλε» - Ισοφάρισαν στο «…και πέντε» οι Ελασσονίτες

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2020 21:10

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές φάσεις και ευκαιρίες, με συνεχή ρυθμό και μονομαχίες, με πολλές συγκινήσεις αλλά και αγώνας - «διαφήμιση» για τον βασιλιά των σπορ ο χθεσινός ανάμεσα στον ψυχωμένο Π.Ο. Ελασσόνας και στην έχοντας μεγάλους στόχους Αναγέννηση Καρδίτσας. Το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται μάλλον δίκαιο, σύμφωνα και με την απόδοση των δύο αντιπάλων. Δύο φορές οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά και δύο φορές είχαν αποθέματα δύναμης και ισοφάρισαν, έστω και στο «...και πέντε».


Φaσεις - γκoλ
4’: Από τα δεξιά εκτέλεση φάουλ από τον Λώττα, και η προβολή - κοντινό πλασέ μέσα στην περιοχή από τον Τζέκο αποκρούεται σωτήρια από τον Ελασσονίτη γκολκίπερ Γούπο, που διώχνει σε κόρνερ.
16’: Νέα προσπάθεια των φιλοξενουμένων, με τον Λώττα να εκτελεί κόρνερ και τον Αρχοντή να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Γούπου.
25’: Ωραία συνεργασία των παικτών του Π.Ο.Ε., με τον Γκαμπέτα να κάνει μακρινή πάσα στον Ματούλα, που αφού τριπλάρει υποδειγματικά αμυντικό, προχωρά, βρίσκει χώρο και σουτάρει δυνατά, αλλά ο τερματοφύλακας Τσάμης αποκρούει σωτήρια και με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του.
28’: Από τα δεξιά, καλοζυγισμένη σέντρα του Κουτρομάνου βρίσκει τον Χασομέρη που με κεφαλιά βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Ελασσονίτη τερματοφύλακα.
40’: Εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο από τον Λώττα, που με υποδειγματικό σουτ βρίσκει τα δίκτυα της εστίας του Π.Ο.Ε. και γράφει το 0-1 .
50’: Νέα οργανωμένη προσπάθεια των παικτών της Αναγέννησης, με το σουτ του Κουτρομάνου από τα αριστερά να φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γούπου.
56’: Επίθεση των φιλοξενουμένων, με τον Λώττα να δίνει την μπάλα στον Τζέκο, που σουτάρει μέσα στην περιοχή, αλλά ο έμπειρος Γούπος με υπέροχη εκτίναξη μπλοκάρει την μπάλα.
79’: Το πέναλτι που καταλογίζει ο διαιτητής του αγώνα εις βάρος των φιλοξενουμένων μετατρέπει σε γκολ με ψύχραιμο σουτ ο αρχηγός του Π.Ο.Ε. Ματούλας, μέσα σε πανηγυρισμούς.
87’: Σε μια προσωρινή αδράνεια της αμυντικής γραμμής του Π.Ο.Ε., ο ιδιαίτερα δραστήριος Τζέκος με κεφαλιά από κοντά γράφει το 1-2, μέσα σε πανηγυρισμούς.
90+5’: Ιδανικό φινάλε για τους Ελασσονίτες, αφού η «χρυσή αλλαγή» του Ζήση Ζιάγκα έφερε αποτέλεσμα. Ο νεοεισελθών Μπαρλαγιάννης με ωραία κεφαλιά κάνει το 2-2, μέσα σε «τρελά» πανηγύρια παικτών, προπονητών, διοικητικών και των μετρημένων φίλων τους. Εμφανής η απογοήτευση στο στρατόπεδο της Αναγέννησης Καρδίτσας, που φέτος έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Γ. Ασλανίδης, Γ. Κουτσικανίδης, Βασ. Τσικλητάρη.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας (69’ Μουστάκας), Γκαντούνας (35’ Πεπκολάϊ), Σουγλής, Λαγός, Νταμπώσης, Γκαμπέτας (86’ Χατζηβασίλης), Αθανασούλης, Λαζαρίδης, Ματούλας (86’ Περτζιόνι), Καραγκούνης (69’ Ζηρδέλης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μιχ. Ζιώγας): Τσάμης, Εκίζογλου, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Αρχοντής, Κουτρομάνος, Θεολόγης Β., Ξέρρας (73’ Μπακρατσάς), Τζέκος, Λώττας (65’ Τσιρογιάννης), Χασομέρης.

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass