«Σα να ξεκινάμε τώρα…»

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΙΧ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2020 21:04

«Ας αφήσουμε στο παρελθόν τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και πάμε να κάνουμε εκκίνηση από την ερχόμενη αγωνιστική.

Ξεχνάμε τι έγινε μέχρι τώρα και ξεκινάμε το πρωτάθλημα από την αρχή». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της ΑΕΛ, Μιχάλη Γρηγορίου, χθες στα αποδυτήρια μιλώντας στους παίκτες μετά την προχθεσινή ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1.
Ο προπονητής της ομάδας συνέχισε λέγοντας: «Χρειαζόμαστε μία νίκη που θα μας δώσει καλή ψυχολογία και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, το κεφάλι κάτω, δουλειά και υπομονή. Αυτό είναι το ζητούμενο».
Εκτός από τον προπονητή, πικραμένοι ήταν και οι παίκτες που θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους από το αποτέλεσμα του προχθεσινού αγώνα, αν κρίνουμε από τη δήλωση του Αλέξανδρου Νικολιά στο ντεμπούτο του με τους «βυσσινί» που είπε: «Είχαμε φάσεις, μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά μετά από μία μεγάλη φάση μας δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Κρίμα γιατί δουλέψαμε σκληρά, πρέπει να τα δώσουμε όλα και η συνέχεια θα είναι καλύτερη», αλλά και του Σπύρου Γλυνού που δήλωσε: «Κακό αποτέλεσμα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν το καταφέραμε. Χάσαμε μια καλή φάση και σκόραρε μετά ο αντίπαλος. Αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Όλοι έχουμε ευθύνη για την ήττα».

 

ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΑΛΙ ΓΚΑΖΑΛ
Στο μεταξύ αντί να μειώνονται τα προβλήματα της ΑΕΛ αυξάνονται, καθώς μετά τους τραυματισμούς των Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ντουρμισάι προστέθηκε ένας ακόμα, αυτός του Αλ Γκαζάλ που υπέστη θλάση στην προθέρμανση και αυτός είναι και ο λόγος που δεν αγωνίσθηκε στην προχθεσινή αναμέτρηση.
Και οι τέσσερις θα επιστρέψουν μετά τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Άρη στο Αλκαζάρ.
Πάντως στην αποστολή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συμπεριληφθεί και ένα νέο πρόσωπο, ο νεοαποκτηθείς Τυνήσιος Χαμζά Γιουνές.

 

ΣΤΟ ΟΡΙΟ Ο ΣΕΤΣΕΡΟΒΙΤΣ
Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην προχθεσινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Κίτρινη κάρτα είδε ο Αντνάν Σετσέροβιτς, που έφτασε στο όριο με τρεις και την επόμενη φορά που θα πάρει κίτρινη κάρτα, θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της SuperLeague 1. Ακόμη, κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Αλέξανδρος Νικολιάς και ο Νίκολα Τρούγιτς. Τέλος, θυμίζουμε ότι στο όριο με τρεις είναι και ο Φιορίν Ντουρμισάι.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague 1 τη σεζόν 2020-2021: Φιορίν Ντουρμισάι, Αντνάν Σετσέροβιτς 3, Νίκολα Τρούγιτς 2, Γκάμπριελ Τόρζε, Τιμ Σπαρβ, Στελιάνο Φιλίπ, Γιώργος Μαϊδανός, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Αλέξανδρος Νικολιάς 1.

 

ΟΛΑ «ΜΗΔΕΝ» ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
Στο... μηδέν έμειναν η Λαμία και ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι που έκλεισε την 5η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι, στην «πρώτη» του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο τους, πήραν τον πρώτο βαθμό τους στο πρωτάθλημα, αλλά παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας αποβολής του Χατζηστραβού που πήγε άτσαλα με τις τάπες πάνω στον Ντίας.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Άρης    8-3    13
2. Ολυμπιακός    10-1    10
3. Βόλος    6-3    10
4. ΠΑΟΚ    6-2    9
5. ΑΕΚ    6-2    7
6. Αστέρας Τρίπολης    5-5    7
7. ΟΦΗ    7-9    6
8. Ατρόμητος    4-9    5
9. Απόλλων Σμύρνης    1-1    3
10. Παναιτωλικός    2-6    3
11. ΠΑΣ Γιάννινα    3-4    2
13. Παναθηναϊκός    3-5    2
12. ΑΕΛ    2-6    1
14. Λαμία    3-10    1

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 24 Οκτωβρίου
18:15, ΑΕΛ - Άρης
20:30, Παναθηναϊκός - Βόλος

 

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020
16:00, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ
18:15, Απόλλων Σμύρνης - Λαμία
20:30, ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

 

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
19:30, Ατρόμητος - Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (αναβλ.)

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass