Προβληματισμός στην ΑΕΛ

*Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ *ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2020 21:00

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στην ΑΕΛ, μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-1, αποτέλεσμα που άφησε τους «βυσσινί» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.


Η λαρισινή ομάδα έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων χρόνων στη μεγάλη κατηγορία και έχει μόλις έναν βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια, πετυχαίνοντας μόλις δύο τέρματα, ενώ δέχτηκε συνολικά έξι, στους τέσσερις αγώνες που έδωσε με ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός) και Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης (εντός).
Μέχρι τώρα λοιπόν δεν πείθει με την αγωνιστική εικόνα που δείχνει και τα μηνύματα που στέλνει κάθε άλλο παρά αισιόδοξα είναι.
Πρέπει να αντιδράσει και μάλιστα άμεσα, στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο στάδιο Αλκαζάρ (18:15), παιχνίδι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, διότι οι Θεσσαλονικείς φέτος παρουσιάζουν ένα δυνατό σύνολο και δεν είναι τυχαίο πως βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Οι παίκτες λοιπόν της ΑΕΛ οφείλουν να δώσουν τη χαρά που περιμένει ο κόσμος και να κατακτήσουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, δείχνοντας παράλληλα πως έχουν δυνατότητες. Φυσικά με ευχολόγια δεν κερδίζονται τα παιχνίδια, διότι τα ματς κερδίζονται μόνο εάν γίνεται κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και εάν η ομάδα παίζει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες.
* Επιστολή στη Super League μετά την ανάκληση της απόφασης εισόδου ποσοστού 10% φιλάθλων στα γήπεδα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, με την οποία αιτείται να συγκληθεί άμεσα έκτακτη γενική συνέλευση των ιδιοκτητών και των στελεχών των ομάδων. Ο Αλέξης Κούγιας τονίζει πως «επακόλουθο αυτής της αποφάσεως του κ. Μητσοτάκη είναι η εξαφάνιση των εσόδων από τα εισιτήρια διαρκείας, από τα εισιτήρια αγώνα και από τις διαφημίσεις και τους χορηγούς, δηλαδή μείωση των εσόδων σε ποσοστό 30% του συνόλου».
Ο κ. Κούγιας και η ΠΑΕ ΑΕΛ προτείνουν στην εν λόγω επιστολή προς τη Super League να ζητηθεί από την κυβέρνηση να μην καταβληθούν οι φόροι του συνόλου των εσόδων των ΠΑΕ για την τρέχουσα σεζόν, να μειωθούν οι μισθοί και οι δόσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών κατά ποσοστό που θα αποφασιστεί στη γενική συνέλευση, να ζητηθεί από την κυβέρνηση να αποφασιστεί από τον Υπουργό Οικονομικών επίδομα ίσο με το βασικό μισθό στους υπαλλήλους και τα στελέχη των ΠΑΕ, καθώς και έκτακτη οικονομική επιχορήγηση των ΠΑΕ.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Αριστείδης Βάτσιος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Γιάννινα (17:15), που θα διεξαχθεί σήμερα, στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης. Βοηθοί διαιτητές θα είναι οι Μιχάλης Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής) και Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας), διαιτητής VAR ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) και A-VAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γεώργιος Μητροφάνης (Αθηνών).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Άρης    8-3    13
2. Ολυμπιακός    10-1    10
3. Βόλος    6-3    10
4. ΠΑΟΚ    6-2    9
5. ΑΕΚ    6-2    7
6. Αστέρας Τρίπολης    5-5    7
7. ΟΦΗ    7-9    6
8. Ατρόμητος    4-9    5
9. Απόλλων Σμύρνης    1-1    3
10. Παναιτωλικός    2-6    3
11. ΠΑΣ Γιάννινα    3-4    2
12. Παναθηναϊκός    3-5    2
12. ΑΕΛ    2-6    1
14. Λαμία    3-10    1

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass