Ηταν όλοι εκεί...

*ΓΚΟΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ *ΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ: «Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ»

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2020 21:10
Αεικίνητος ο Γιάννης Γκόλαντας και αριστερά του ο Θοδωρής  Βουτυρίτσας που σημείωσε  το πρώτο γκολ της ΑΕΛ  με το Μουζάκι. Αεικίνητος ο Γιάννης Γκόλαντας και αριστερά του ο Θοδωρής Βουτυρίτσας που σημείωσε το πρώτο γκολ της ΑΕΛ με το Μουζάκι.

Μετά τον Παλαμά, ένας άλλος μεγάλος Δήμος του νομού Καρδίτσας που υπέστη τεράστιες καταστροφές από το χτύπημα του «Ιανού», ο Δήμος Μουζακίου, δέχθηκε προχθές το απόγευμα μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης, των παλαιμάχων της ΑΕΛ, των Επιλέκτων Θεσσαλίας, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Α.Ο.Τρικάλων και της Πρόοδου Μουζακίου, σε ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώθηκε με επιτυχία, στο πανέμορφο γήπεδο της πόλης, μέσα σε καταπράσινο τοπίο.


Παλιές δόξες του ποδοσφαίρου και άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι, έδειξαν με την παρουσία τους και μόνο, πως ακόμη υπάρχουν ηθικές αξίες μέσα στην πανδημία από τον Covid-19 και στα δύσκολα οι Ελληνες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση με τις κινήσεις τους και παράλληλα όταν η Θεσσαλία ενώνεται, γίνεται πανίσχυρη.
Και ήταν όλοι εκεί. Το κάλεσμα του δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη αποδέχτηκαν οι διοικήσεις παλαιμάχων των Θεσσαλικών ομάδων, ενώ το δυναμικό τους παρών στην εκδήλωση, αγωνιζόμενοι  με την ομάδα της ΑΕΛ έδωσαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας, που έπαιζε στο… γήπεδό του, καθώς είναι υπεύθυνος Αθλητισμού και Πολιτισμού. Με την ομάδα Α.Ο. Πρόοδος Μουζακίου έπαιξε ο δήμαρχος Φάνης Στάθης, που φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Α.Ο. Σοφάδων και του Ποσειδώνα Νέων Πόρων. Σε δηλώσεις του, ο κ. Στάθης, τόνισε τα εξής: «Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα, μια γιορτή ανθρωπιάς, αγάπης  και αλληλεγγύης. Η στήριξη παλαιμάχων από όλη τη Θεσσαλία, που έχουμε θαυμάσει τις δόξες τους στους αγωνιστικούς χώρους, είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί  χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου, να τονώσουν όχι μόνο υλικά αλλά και ψυχικά τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια και έδειξαν πως όλοι μαζί μπορούμε όπως και στο ποδόσφαιρο, να πετύχουμε πολλά. Ένα ευχαριστώ και στους συνδημότες μας που παρακολούθησαν από κοντά το φιλικό τουρνουά και αντί εισιτηρίου, έφεραν είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου μας. Και επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό που ήταν δίπλα μας, από την πρώτη στιγμή που η περιοχή μας υπέστη τεράστιες καταστροφές και είναι πάλι σήμερα μαζί μας ».
*Μετά τον φιλανθρωπικό αγώνα ακολούθησε δείπνο και τιμητική βράβευση όλων των συμμετεχόντων στο «Κτήμα Χαλίλη», με όλους να αποχωρούν με τις καλύτερες αναμνήσεις, από έναν Δήμο που παλεύει να επανέλθει στην καθημερινότητα και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
*Ιδιαίτερα συγκινητικές οι στιγμές, όταν ο Χρήστος Ανδρεούδης συνάντησε μετά από χρόνια, ποδοσφαιριστή που είχε στον Αχιλλέα Μπάρας και οι δυό τους ξέσπασαν σε λυγμούς.
*Ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Βασίλης Μπούρμπος αποκάλυψε πως όταν ήταν σε μικρή ηλικία περίμενε την Κυριακή για να πάει με τον πατέρα του από τη Δρακότρυπα στο Αλκαζάρ και να απολαύσει τους Καραπιάλη, Βαλαώρα, Βουτυρίτσα, Τσιώλη, Κμίετσικ, Ανταμτισκ και όλους τους «βυσσινί» παίκτες που έγραψαν ιστορία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
* Αναγέννηση Κ.-Μουζάκι    1-0 (Ζάγκος)
* Τρίκαλα-Θεσσαλία    1-1 (Αγγελάκης/Κάιας)
* Αναγέννηση Κ.-Θεσσαλία        1-0 (Ζάγκος-δύο δοκάρια είχε η Θεσσαλία με τους Νάκα, Τόλια)
* ΑΕΛ-Μουζάκι    2-1 (Βουτυρίτσας, Αποστόλου/Κατσιγιάννης)
* Τρίκαλα-ΑΕΛ    3-0 (χατ-τρικ Τσικρικάς).
Τους αγώνες διεύθυνε ο Αμβρόσιος Πίττας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Αραβανόπουλος): Κοκαλάρας, Παύλος, Αρετόπουλος, Κουλαξής, Μάνος, Τσότσος, Γκίμας, Κάιας, Νάκας, Αναδιώτης, Βλησαρούλης (Αλιάτης, Καραΐσκος, Ανδρέου, Τόλιας, Οικονόμου, Ζαμπίτογλου, Τσεκούρας, Πούλιος, Αραβανόπουλος).
Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ζαφείρης, Μιχαήλ, Γιώτας, Γκαραγκούνης, Μανίκας, Αγγελάκης, Κατσιάκος, Ζαβλάνος, Βακουφτσής, Χατζής, Πάτρας.
* Ζαφείρης (λ.τ Κιάκος), Ζήκος, Μιχαήλ, Γιώτας, Μανίκας, Πάτρας, Αγγελάκης, Τσικρικάς, Ζαβλανός, Μπολούτσιος, Παπαευθυμίου.
ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ (Παναγιώτης Παπακώστας): Γκέκας, Στεργίου, Ρουμπιές, Ταμπάκος, Τζιόλας, Θεολόγης, Κωνσταντάκης, Κατσιγιάννης, Σαργιώτης, Πλέντζας, Θεοφάνης Στάθης (Καινούργιος, Πλακιάς, Κωφός, Κωστόπουλος, Κατσαρός, Παλάντζας, Κατσιώτης, Κάκιας).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ. (Παναγιώτης Μπούτας): Κύρκος, Βασιλάκος, Τζιφούλης, Δρόσος, Μπούτας, Κωστόπουλος, Νταρακλίτσας, Παπαευαγγέλου, Ζάγκος, Τακόπουλος, Τρουβάς (Πλακιάς, Παπαγεωργίου, Καμινιώτης, Ζευγαράς, Μητσογιάννης, Αγγέλης, Κακκάβας, Δημ. Στάθης).
ΑΕΛ (Νίκος Βλαχούλης): Παπαδόπουλος, Ράμμος, Λόης, Τσιτσιλής, Τσώτσος Κ., Παπαντωνίου, Γκόλαντας, Τσιανάκας Απ., Σελιώνης, Βουτυρίτσας, Μπεριτζάς (Αποστόλου, Μιχαήλ, Παπαρίζος, Γκουντάρας, Λιούπας, Αγοραστός, Πλίτσης Γ.).
* Κοντά στην ΑΕΛ βρέθηκαν και οι παλαίμαχοι παίκτες Αργυρούλης, Ανδρεούδης, Παραφέστας, Γιάννης Αλεξούλης και ο αδελφός του Νίκος, όπως επίσης και ο γενικός αρχηγός της Κυπελλούχου ΑΕΛ το 1985, Γιώργος Λόκας.
* Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του πρώην διοικητικού παράγοντα του Απόλλωνα Λάρισας Γιώργου Πάντου, ο οποίος μετά τη συνταξιοδότησή του παραμένει μόνιμα στο Μουζάκι.
* Παρόντες στο γήπεδο ο νυν πρόεδρος του Ατρόμητου Παλαμά Βάιος Τσούπος, όπως επίσης και ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας Βασίλης Μπούρμπος, ο ποδοσφαιριστής Μάκης Κουτρούλιας και οι παλαίμαχοι των Τρικάλων Κατσιάκος, Παραπραστανίτης.
Σε όλες τις ομάδες ο δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης απένειμε τιμητικές πλακέτες, ενώ και στον ίδιο απένειμε πλακέτα ο αρχηγός των Επιλέκτων Θεσσαλίας Θοδωρής Νάκας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.Instagram account peterziogas

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass