Στο +3 ο Δωτιέας Αγιάς, στη 2η θέση η Γιάννουλη

*Εχασε βαθμολογικό έδαφος ο Φαλανιακός *Ολική ανατροπή ο Παναγροτικός *Σημαντικά «διπλά» για Αμπελωνιακό, Μαυροβούνι και Ολυμπο Γόννων

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2020 21:04

Με συναρπαστικό τρόπο εξελίσσεται το πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, η 5η αγωνιστική του οποίου επεφύλαξε αρκετά ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ο πρωτοπόρος Δωτιέας Αγιάς συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του και μετά το 3-1 στο Αβέρωφ επί της ομώνυμης ομάδας αύξησε τη διαφορά του στους 3 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα αναρριχήθηκε η Δήμητρα Γιάννουλης η οποία επικράτησε σ’ έναν αγώνα-ντέρμπι του Αχιλλέα Φαρσάλων με 1-0.


Πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος στη μάχη της κορυφής έχασε ο Φαλανιακός, ο οποίος υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία από το Κιλελέρ (0-0).
Από κει και πέρα, εντυπωσιακή νίκη μετά από ανατροπή (αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ) πέτυχε στη Νίκαια ο Παναγροτικός με 4-2 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου, ενώ σημαντικές εκτός έδρας επιτυχίες κατέγραψαν ο Αμπελωνιακός με 1-0 επί του Δαμασιακού, το Μαυροβούνι με 2-1 επί του ΑΣ Βορειοηπειρωτών «Ο Πύρρος» και ο Όλυμπος Γόννων (πρώτη φετινή νίκη για τους νεοφώτιστους) με 1-0 επί του Ολυμπιακού Αμπελιάς.
Το παιχνίδι Δόξα Αργυροπουλίου-Σμόλικας Φαλάνης δεν διεξήχθη μετά από απόφαση της ΕΠΣΛ για προληπτικούς λόγους, ενώ η Αστραπή Ν. Πολιτείας δεν χρειάστηκε να ιδρώσει για να πάρει τους τρεις βαθμούς λόγω Τυρνάβου.
Αναλυτικά η χθεσινή αγωνιστική δράση στο πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ A’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Φαλανιακός-Κιλελέρ    0-0
Αβέρωφ-Δωτιέας Αγιάς    1-3
Αμπελιά-Γόννοι    0-1
Πύρρος-Μαυροβούνι    1-2
Δήμητρα Γιάνν.-Αχιλλέας Φ.    1-0
Παναγροτικός – Βλαχογιάννι    4-2
Αργυροπούλι-Σμόλικας    (αναβλ.)
Τύρναβος 2005-Αστραπή Ν.Π.    0-3 (ά.α.)
Δαμασιακός-Αμπελωνιακός    0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Δωτιέας    12-1    15
Δήμητρα Γιάνν.    6-3    12
Φαλανιακός    15-5    11
Αμπελωνιακός    6-3    10
Παναγροτικός    13-11    10
Αχιλλέας Φ.    10-2    10
Μαυροβούνι    7-5    10
Δαμασιακός    6-4    10
Αστραπή Ν.Π.    8-5    8
Αργυροπούλι    12-7    6
Πύρρος    8-14    6
Κιλελέρ    4-5    5
Βλαχογιάννι    9-13    4
Σμόλικας    3-5    3
Γόννοι    3-16    3
Αμπελιά    3-7    1
Αβέρωφ    3-8    1
*Ο Τύρναβος 2005 αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.
*Αργυροπούλι και Σμόλικας έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/10, 15:00)
Αστραπή ΝΠ-Αβέρωφ
Αχιλλέας Φ.-Αργυροπούλι
Δωτιέας Αγιάς-Πύρρος
Μαυροβούνι-Παναγροτικός
Κιλελέρ-Αμπελιά
Βλαχογιάννι-Δαμασιακός
Γόννοι-Αμπελωνιακός
Σμόλικας-Φαλανιακός (1/11)
Δήμητρα Γιάνν.-Τύρναβος 2005 (3-0 ά.α.)

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΔΩΤΙΕΑΣ
Ο πρωτοπόρος Δωτιέας Αγιάς ξεπέρασε στο Αβέρωφ το εμπόδιο της ομώνυμης ομάδας, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη στο πρώτο μέρος και πήγε στο +3 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16’ όταν ο Μακρής κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιρογιάννης (0-1), για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 25’ με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή το εύστοχο πέναλτι του Λιλολάρι.
Στο 30’ ο Δωτιέας άγγιξε το δεύτερο γκολ όταν ο Τσακάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Ό,τι δεν έγινε στην προηγούμενη φάση επετεύχθη στο 40’, όταν ο Πατσιωτός με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν εύστοχος γράφοντας το 1-2, ενώ στο 44’ ο ίσιος παίκτης με δυνατό σουτ -αφού ελίχθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή- έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας κάνοντας το 1-3.
Αρκετές ευκαιρίες είχε η ομάδα της Αγιάς στη συνέχεια της αναμέτρησης χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι επί της ουσίας κι έτσι το 1-3 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δημεράς, με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και κ. Νάκα.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Μήτσιος, Αλατάς, Κουσιάς (78’ Νταμπαλέτσιος), Καρέλας (78’ Παπαναστούλης), Λιλολάρι, Παρλάντζας (70’ Μπαρούτας), Μπαλαμπάνος, Ταστεμερίδης, Μίλλερ (60’ Γραμμένος).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Φαρμάκας, Σούλι, Τσακάλι, Δημολιός, Παππάς (83’ Μάνσε), Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Παπαγιαννούλης (46’ Γούτος), Χατζής (70’ Τσιάμης), Πατσιωτός (60’ Φασούλας), Μακρής (46’ Τσιάκος).

ΝΙΚΗ ΚΑΙ 2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
Ένα ακόμα τρίποντο που τη φέρνει στη 2η θέση της βαθμολογίας πήρε η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία επικράτησε εντός έδρας του Αχιλλέα Φαρσάλων με 1-0 σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι. Το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Σπάκος στο 44’ ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Γουλούλης από τον Παπακωνσταντίνου.
Χωρίς πολλές φάσεις και ισορροπημένο το πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 29’ με τον Ντ. Μπόντε και τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 36’ με την κεφαλιά του Παπακωνσταντίνου.
Στην επανάληψη ο Αχιλλέας πίεσε τον αντίπαλό του προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και είχε σημαντικές ευκαιρίες όπως στο 50’ με τον Αναγνώστη, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στην κόντρα και συγκεκριμένα στο 75’ με τον Π. Μπόντε.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπουρουζίκας, με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και κ. Πάλλα. Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Καναβό, ωστόσο ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση είχε αντίθετη άποψη, καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χρόνης): Κοτλής, Σαπάκος, Μπουκουβάλας (60’ Μπόντε Π.), Μπαμπάλης Ι., Γουλούλης (71’ Τατσελάρι), Αυλογιάρης, Καρέλας, Παπακωνσταντίνου, Κατσαμπέλας, Μπόντε Ντ. (88’ Τάψα), Ραμάι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Κουσιάς, Πατσιούρας (60’ Κατσανάκης), Πλιάγκας (62’ λ.τ Τσούλης Δ.), Τσούλης Α. (71’ Καρέντζος), Τλούπας, Μπερσιάνης, Γανός, Κορδαλής (71’ Καναβός), Αναγνώστης, Παπακωνσταντίνου (71’ Κομισόπουλος Α.), Τζέκα.

«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Δύο βαθμούς στη μάχη της κορυφής απώλεσε ο Φαλανιακός μέσα στην έδρα του, καθώς υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία από το Κιλελέρ.
Οι γηπεδούχοι, είχαν ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν την καλύτερή τους στιγμή στο 40’ , όταν μετά από μπαλιά του Νάστα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας ο Ντανίκας από καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές και μάλιστα στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκαν την κόντρα επίθεση κυρίως με τους Μαλάκο, Γκαραλιάκο, Δ. Κίτσιο και Παπαχρήστο, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται στον βαθμό.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ι. Ντελέζος με βοηθούς τους κ. Δεδικούση και κ. Ρουπέλα. Αποβλήθηκαν οι Κολοβός στο 77’ και Αργύρης στο 83’ , ενώ διαμαρτυρίες για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο πρώτο μέρος στους Ντανίκα και Β. Λυγούρα εξέφρασαν οι γηπεδούχοι.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Πανταζής Ηλ., Καρακίτσιος (70’ Λυγούρας Χρ.), Γιαννακόπουλος, Πανταζής Γ. (25’ λ.τ. Κολοβός), Λυγούρας Β. (62’ Παπαδόπουλος), Νάστας, Ντανίκας, Μπλέντι, Αντωνόπουλος (70’ Πανταζής Μ.), Λόλλας.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας (70’ Π. Κίτσιος), Μαντζαφούλης, Παλάσκας, Αργύρης, Ντονούδης (55’ Γκαραλιάκος), Μαλάκος, Φορτομάρης (70’ Γουρνάρης), Παπαχρήστος, Δ. Κίτσιος (75’ λ.τ. Γ. Χατζής).
ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Χάρη στο γκολ του Μπαρούτζα στο 12ο λεπτό (έστειλε την μπάλα με το στήθος στα δίχτυα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πονηρού), ο Αμπελωνιακός πέρασε νικηφόρα από το Δαμάσι κερδίζοντας με 1-0 τον τοπικό Δαμασιακό. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Δ. Αλεξανδρή που την έφερε στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα.
Οι γηπεδούχοι άσκησαν μεγάλη πίεση στον αντίπαλό τους στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν είχαν θετική κατάληξη. Έτσι το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Αμπελωνιακό να πανηγυρίζει μία πολύτιμη επικράτηση.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η κ. Τσιοφλίκη με βοηθούς τους κ. Μάνο και κ. Σκυβαλίδα.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης): Νικολακούλης, Γεωργατζιάς, Μουσιάρης Θ., Οικονόμου (60’ Μπακαΐμης), Ιωαννίδης, Δούκας, Τσιάλτας (65’ Μπάκος), Μουσιάρης Δ., Λούτσος, Τσούτσας, Κυρατζής (46’ Βίδρας).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Βαρσάμης, Μαυρίδης, Πάνου, Κολιός, Τέγος, Μπαρούτζας (75’ Αντύπας), Μεσημέρης (60’ Φετάου), Αλεξόπουλος Στ., Πονηρός (60’ Νάκε), Γκιόνα (80’ Χάστας), Βούκιας (75’ Κατσής).

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο ήταν η ομάδα που στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη. Ο λόγος για τον αξιόμαχο και πολλά υποσχόμενο αν και νεοφώτιστο Παναγροτικό, ο οποίος έχοντας διάρκεια στο παιχνίδι του, αλλά και πολύ καλή επιθετική λειτουργία κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ του πρώτου μέρους (1-2) και να πάρει στην επανάληψη τη νίκη με 4-2, απέναντι στην εξίσου μαχητική και δραστήρια επιθετικά Δόξα Βλαχογιαννίου. Ήταν το πιο χορταστικό παιχνίδι της ημέρας και παράλληλα το πιο εντυπωσιακό σε εξέλιξη και αγωνιστική ποιότητα. Οι δύο ομάδες από το πρώτο λεπτό έπαιξαν με επιθετικούς προσανατολισμούς και διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη.
Μόλις στο 2’ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα όταν ο Αλεξίου έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Γελαλή μέσα στη μεγάλη περιοχή κι αυτός με ωραίο πλασέ αφού απέφυγε έναν αντίπαλό του έγραψε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν αστραπιαία, καθώς στο επόμενο λεπτό και αφού προηγήθηκε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γκανάβα στο δοκάρι, ο Μπέτσος με δυνατό βολέ (επωφελήθηκε από την αδυναμία της Δόξας να απομακρύνει την μπάλα) ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 12’ οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα όταν ο Ιγγλέζος με δυνατό ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το 1-2, με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε μία ρουλέτα σημαντικών ευκαιριών (με τους Χριστοδούλου και Γκανάβα οι γηπεδούχοι και με τους Γελαλή και Σ. Φακίτσα οι φιλοξενούμενοι).
Χαρακτηριστικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν οι αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο τεχνικός του Παναγροτικού, Βαγγέλης Μπρισίμης, αφού ο Χριστοδούλου (που είχε μπει στο 46’) με κοντινή κεφαλιά στο 72’, μετά από σέντρα του Γκανάβα, ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 74’ ο Γκατζούλης (που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 61’) έβγαλε την ασίστ στον Γκανάβα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον Παναγροτικό κάνοντας το 3-2.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο 79’ όταν μετά από μία έξοχη επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων (σε δημιουργία και εκτέλεση) με πρωταγωνιστές τους Χριστοδούλου, Γκανάβα και Βλαχάκη, ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 4-2, σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης, ο οποίος θέλησε να αποδώσει δικαιοσύνη.
Βοηθοί του ήταν οι κ. Παπαγεωργίου και Τζιμούρτος.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Καλαμάτας, Μπέτσος (61’ Καρέλας), Φάσσας, Περήφανος, Γεωργόπουλος (61’ Γκατζούλης), Παπακώστας, Γκουντίκας, Χουσενάι, Βλαχάκης (90’ +2’ Καραφέριας), Ανδρεόπουλος (46’ Χριστοδούλου), Γκανάβας (86’ Ψαρούλης).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Αναστασίου, Γκουρομπίνος, Πατσής, Φράτζας, Τσιάρας, Θάνος (70’ Κιόρι), Αλεξίου, Κοντοθανάσης, Σ. Φακίτσας (80’ Παπανικολάου), Γελαλής, Ιγγλέζος (76’ Μπάκος).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ
Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η Δόξα Βλαχογιαννίου εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Είμαστε αναγκασμένοι αυτήν τη φορά να κάνουμε δημόσια παράπονα σχετικά με τη μεταχείριση που έχει η ομάδα μας και για τις λάθος αποφάσεις της διαιτησίας στα μέχρι τώρα παιχνίδια.
Στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι Παναγροτικός Νίκαιας-Δόξα Βλαχογιαννίου κι ενώ το σκορ είναι 1-2 ο διαιτητής δεν δίνει καθαρό πέναλτι για την ομάδα μας σε ανατροπή εντός περιοχής, ενώ σε άλλες 2 φάσεις που υπάρχουν ανατροπές ποδοσφαιριστή μας, χαρίζεται και δεν αποβάλει τον παίκτη της Νίκαιας που έχει ήδη κίτρινη κάρτα.
Σε προηγούμενα παιχνίδια, όπως Δωτιέας Αγιάς-Δόξα Βλαχογιαννίου, ο διαιτητής χαρίζει σε 2 φάσεις την κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστές του Δωτιέα Αγιάς για χτύπημα εκτός φάσης και σε φάουλ για τράβηγμα με τα χέρια ενώ έχει ήδη κίτρινη κάρτα.
Στο παιχνίδι Δόξα Βλαχογιαννίου-Αστραπή Ν. Πολιτείας με λάθος υποδείξεις των εποπτών παίρνει πίσω το πέναλτι υπέρ της ομάδα μας και δίνει λάθος φάουλ που καταλήγει γκολ για τη Ν. Πολιτεία όπως φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί να υπάρχουν διαιτητικά λάθη που κρίνουν αποτελέσματα. Ας κερδίζει ο καλύτερος και ο πιο ικανός ή ο πιο τυχερός, αλλά η διαιτησία πρέπει να είναι αντικειμενική και ειδικά όταν μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
*Για να είμαστε και ρεαλιστές πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναγροτικό Νίκαιας γιατί στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι μετά από το 1-2 και τις λάθος αποφάσεις του διαιτητή, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παιχνίδι κερδίζοντας με 4-2».
«ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ» ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
Δεύτερη σερί νίκη για το Μαυροβούνι που αυτήν τη φορά επικράτησε στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» του Α.Σ. Βορειοηπειρωτών με 2-1. Δυνατό παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη στην προσπάθειά τους να προσθέσουν πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό όταν από κόρνερ του Μπέτση, ο Ν. Μπατζέλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 7’ ο Τσάκουλης ισοφάρισε σε 1-1, όμως στο 10’ ύστερα από σέντρα του Ντούρα ο Κυπαρίσσης στην προσπάθειά του να απομακρύνει σημείωσε αυτογκόλ για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-2.
Οι μεν γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια για την ανατροπή, οι δε φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διασφαλίσουν τη νίκη (είχαν ένα δοκάρι με τον Σπανό στο 70’), ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε επί της ουσίας και το 1-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Στάικος, με βοηθούς τους κ. Μίχο και κ. Κοντογιώργο.
Α.Σ. ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ «Ο ΠΥΡΡΟΣ» (Δ. Βλάχος): Σωτηρίου, Τσιρογιάννης, Σουλάι (75’ Λάττα), Ακρίβος (75’ Σκοτεινιώτης), Κυπαρίσσης, Φουρκιώτης, Βύρλας (58’ Νούσιας), Σάρρα, Γιώργης, Νικούλης, Τσάκουλης (50’ Νησίδης).
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Β. Μπακογιάννης): Κουκούτσης, Ντούρας, Κολιοφούτης, Μπατζέλας Β., Βαλώζος (85’ Μπάγκας Δ.), Μπέτσης (65’ Ακριβόπουλος), Γκατζούλης, Μπατζέλας Ν., Σπανός (87’ Στεργίου), Ράχης (65’ Μπάγκας Αρ.), Χατζηλιάδης.

«ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ» Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ
Χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ολύμπου Γόννων, μετά την πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Δ. Κωστή πέρασε νικηφόρα από την Αμπελιά, κερδίζοντας 1-0 τον τοπικό Ολυμπιακό και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Κόκρας στο 52ο λεπτό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Κ. Ακρίβος): Αθανασόπουλος, Μερτζανίδης Ηλ., Σαμαράς, Κοτρώτσιος Αθ., Ραπτοτάσιος Π., Χριστοδούλου, Τσανάς, Καφαντάρης, Γκουντάρας, Βράκας, Μερτζανίδης Φ. (Σουφχάρας, Καρατζούκος, Κοτρώτσιος Χρ.).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Ριζούλης (46’ Τσιντζιλώνης), Γκουγκουλιάς Ν., Μπούμπουλης Αθ., Τζήκας Δ., Τσούγιας, Μπούμπουλης Ευάγγ., Σερίφης, Κόκρας (82’ Υμεράι), Κολτσίδας, Ζαϊρές (70’ Λιόγκας).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass