Με Αθανασιάδη και Γλύκο ο Απόλλων στη Δράμα

Αγωνίζεται σήμερα σε φιλικό με τη Δόξα (15:00)

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2020 14:32

Νέο φιλικό παιχνίδι σήμερα για τον Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 15:00 εκτός έδρας τη φιλόδοξη φέτος Δόξα Δράμας και θέλουν να δείξουν, μία καλή εικόνα ανάλογη των δυνατοτήτων τους.
Ουσιαστικά θα είναι ένα κρας τεστ ενόψει του πρωταθλήματος Super League 2 , το οποίο θα ξεκινήσει στις 8 Νοεμβρίου.
Ο τεχνικός, Γιάννης Μάγγος, θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και κυρίως θέλει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Αθανασιάδης και ο Γλύκος.
Από το προχθεσινό φιλικό με τον Πανσερραϊκό στη Φιλιππούπολη, ο Καρδιτσιώτης προπονητής δεν έκρυψε τον προβληματισμό του από το τελικό 0-0 και από το γεγονός ότι η ομάδα έχει δυσκολία στη δημιουργία και την ολοκλήρωση των φάσεων.
Στο σημερινό φιλικό, περιμένει λοιπόν απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους φέτος στη Super League 2, να αντιδράσουν οι παίκτες του και να βελτιωθούν στο δημιουργικό κομμάτι.
Την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί από το γήπεδο της Φιλιππούπολης για τη Δράμα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πρίφτης, Γλύκος, Τζοβάρας, Καρρίκι, Οκάν Γεωργακόπουλος, Μπούση, Σκούπρας, Χατζής, Μπάλας, Καμπέρησ, Μπάμπης, Λίταινας, Νύχταρης, Νούσιος Μπαστιάνος, Τασιούλης, Ζαχόπουλος, Γκουντρουμπής και Αθανασιάδης.
Για προληπτικούς λόγους δεν θα μεταβούν στην ακριτική πόλη ο Βαγγέλης Μόρας με τον Νίκο Γκόλια, οι οποίοι αναμένεται πως θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
*Τελευταίο φιλικό παιχνίδι ο Απόλλωνας θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή 1 Νοεμβρίου στον Βόλο με τη Νίκη (γήπεδο Νεάπολης στις 15:00) και εκεί ο Μάγγος θα δοκιμάσει την ενδεκάδα την οποία σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στην Ξάνθη, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA, στις 8 Νοεμβρίου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass