Θετικό το αγωνιστικό τεστ για τον Απόλλωνα

*Νίκησε χθες στον Βόλο την τοπική Νίκη με 2-1 μετά από ανατροπή *Γιάννης Μάγγος: Είμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας

Δημοσίευση: 02 Νοε 2020 20:02

Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε από νίκη πραγματοποίησε ο Απόλλωνας Λάρισας σε φιλικό αγώνα (τον 14ο συνολικά) στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ομάδα της Λάρισας επικράτησε χθες στον Βόλο (δημοτικό στάδιο Νεάπολης) της τοπικής Νίκης (αγωνίζεται στη Football League) με 2-1 μετά από ανατροπή. Επί της ουσίας ο Απόλλωνας απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έδειξε επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι του και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να γίνει απειλητικός, φτάνοντας δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με... αυτογκόλ από τα αποδυτήρια με το οποίο έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από κάθετη μπαλιά του Μέτσε, ο Γλύκος επιχείρησε έξοδο και έδιωξε με δύναμη την μπάλα, η οποία χτύπησε στο πρόσωπο του Σκούπρα (στη φάση αυτή τραυματίστηκε ο παίκτης του Απόλλωνα) και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενουμένων για να γίνει έτσι το 1-0.
Ο Απόλλωνας κυριάρχησε στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Στο 20’ ακυρώθηκε γκολ για τον Απόλλωνα, ενώ στο 37’ ο Τζοβάρας από καλή θέση σούταρε δυνατά, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Νίκης, Περιστερίδη, να αποκρούσει με τα πόδια.
Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά της Νίκης να απειλήσει, όμως το βολ πλανέ του Γκονζάλες απέκρουσε ο Γλύκος. Στο 39’ ο Τζοβάρας έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε έξυπνα στον αμαρκάριστο Χατζή, ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 40’ ο Περιστερίδης επενέβη σωτήρια σε κεφαλιά του Γκουντρουμπή από καλή θέση. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 44’ με τον Απόλλωνα να φτάνει εκ νέου πολύ κοντά στο γκολ, όμως και πάλι ο Περιστερίδης κράτησε το μηδέν, αποκρούοντας το δυνατό σουτ του Τζοβάρα.
Τελικά η ομάδα του Γιάννη Μάγγου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με την έναρξη της επανάληψης. Ο Λίταινας στο 47’ ελίχθηκε πολύ ωραία λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με εντυπωσιακό βολέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας έτσι το 1-1.
Στο 76’ ο Τασιούλης από καλή θέση επιχείρησε σουτ, όμως ο Παπαδόπουλος δεν μπλόκαρε την μπάλα, για να φτάσουμε στο 83’ όταν ο Νούσιος με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Παπαδόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Να σημειωθεί ότι από την ομάδα του Απόλλωνα δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους οι Βαγγέλης Μόρας και Κλάους Αθανασιάδης.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στ. Βεργέτης): Περιστερίδης (46’ Παπαδόπουλος), Πολίμος, Θεοδωρόπουλος, Μπόσιο, Τσιμπούκας, Μέτσε, Σαλαμούρας (46’ Μπιτσάκος), Τσιώλης (46’ Πέτσης), Γκαρσία, Γκονζάλες, Ροχάνο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μάγγος): Γλύκος (46’ Πρίφτης), Σκούπρας (60’ Μπάμπης), Καρίκι, Γκόλιας (46’ Μπούσης), Καμπέρης, Χατζής, Μπάλλας (76’ Λουκάς), Τζοβάρας (72’ Μάρτιν), Μπαστιάνος (72’ Νούσιος), Λίταινας (69’ Νύκταρης), Γκουντρουμπής (46’ Τασιούλης, 80’ Παυλής).


ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ
Την ικανοποίησή του από το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του εξέφρασε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Γιάννης Μάγγος, μιλώντας συνολικά για την εικόνα των «κυανολεύκων» στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας.
«Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά της ομάδας» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Υπάρχουν ενδείξεις στα δύο τελευταία φιλικά ότι είμαστε όλοι εδώ, ότι είμαστε όλοι χρήσιμοι και περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά. Από κει και πέρα σίγουρα οι Μόρας και Αθανασιάδης θα δώσουν περισσότερη ποιότητα στην ομάδα γιατί είναι παίκτες με σημαντική εμπειρία και μεγάλη ποιότητα, ωστόσο και τα υπόλοιπα παιδιά έδειξαν ότι έχω πολύ καλές λύσεις και μπορώ να βασιστώ σε όλους» κατέληξε ο Γιάννης Μάγγος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass