Δύσκολο ματς, αλλά μπορεί η ΑΕΛ

*ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ (15:00) *ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ *ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ COVID-19

Δημοσίευση: 21 Νοε 2020 21:06

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση αύριο για την ΑΕΛ, η οποία στις 15:00 θα παίξει στη Ριζούπολη κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.


Οι «βυσσινί», που δεν αγωνίστηκαν δύο Σαββατοκύριακα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού πριν την αναμέτρηση με τη Λαμία στο στάδιο Αλκαζάρ και των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Nations League, επανέρχονται έχοντας δύσκολη αποστολή απέναντι στην «Ένωση».
Μπορεί -πάντως- να είναι αναμφισβήτητα μία δύσκολη αναμέτρηση, όμως η ΑΕΛ θωρείται ικανή να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το ευχάριστο είναι πως και τα χθεσινά τεστ για τον κορονοϊό που έγιναν στο γήπεδο του Τυρνάβου βγήκαν αρνητικά και έτσι όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.
Χαρακτηριστικά σε σχετική χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρεται «ότι τα όλα τα δείγματα των προπονητών, ποδοσφαιριστών και στελεχών στη σημερινή εξέταση μοριακού ελέγχου για Covid-19 είναι αρνητικά».
Χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δοκίμασε διάφορα σχήματα ενόψει του αυριανού αγώνα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πινακάς, ο οποίος αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, ο Νούνιτς δεν προπονήθηκε καθώς έχει χτύπημα στο γόνατο ενώ επέστρεψε ο Σπαρβ που ήταν στην Εθνική Φινλανδίας.
Σήμερα η αποστολή θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί για την Πρωτεύουσα και θα προπονηθεί στην Ελευσίνα. ή στον Ασπρόπυργο.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου, είναι οι Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Στελιάνο, Αλ Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Τρούγιτς, Τόρζε, Σπάρβ, Γλυνός, Πλατέλλας, Γιουνές, Ντουρμισάι, Πινακάς.
Η ΑΕΚ
Γεμίζουν σιγά-σιγά τα Σπάτα, καθώς ολοένα και περισσότεροι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις της ΑΕΚ.
Ο Τσιγκρίνσι, ο Ινσούα και ο Βασιλαντωνόπουλος που ανάρρωσαν από τον κορονοϊό συμμετείχαν χθες στην προπόνηση της Ένωσης, όπως και ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ρουμανίας.
Παρά την επιστροφή τους βέβαια δεν είναι σίγουρο πως θα παίξουν κόντρα στην ΑΕΛ αύριο (15:00), καθώς έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις και είναι αρκετά πιθανό να τους προστατεύσει ο Μάσιμο Καρέρα.
Να υπενθυμίσουμε πως δεν θα αγωνιστεί ο Νέναντ Κρίστισιτς, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες. Τέλος, από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασαν οι Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς.
ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ «ΑΙΩΝΙΩΝ»
Το ντέρμπι των «αιωνίων» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό (19:30) στον Πειραιά, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους ομίλους του Champions League. Με απουσίες - ελέω και Covid-19 - θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» τη στιγμή που προβλήματα υπάρχουν και στους «πράσινους» του Λάζλο Μπόλονι που, ακόμη, αναζητούν την αγωνιστική ανάταση.
Αύριο, στη Ριζούπολη και όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο λόγω έργων βελτίωσης του χλοοτάπητα, η ΑΕΚ φιλοξενεί την ΑΕΛ (15:00) ενώ ακολουθεί και το ματς με τη Ζόρια για το Europa League. Ο δεύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση, ΠΑΟΚ, περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (19:30) προτού επικεντρωθεί στο ματς με την PSV στην Ολλανδία.
Κατά τα άλλα, ο συμπρωτοπόρος Άρης έχει επικίνδυνη αποστολή στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό που θα έχει και πάλι τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του.
Η Λαμία θα αναζητήσει την πρώτη φετινή της νίκη, καθώς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ατρόμητος θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι. Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής πέφτει μεθαύριο βράδυ στο Πανθεσσαλικό (19:30), με τον εξαιρετικό Βόλο να κοντράρεται με τον ντεφορμέ αλλά πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00    Λαμία - Αστέρας Τρίπολης
17:15    Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης
19:30    Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
ΑΥΡΙΟ
15:00    «Γεώργιος Καμάρας», ΑΕΚ - ΑΕΛ
17:15    Παναιτωλικός - Άρης
19:30    ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
ΜΕΘΑΥΡΙΟ
(Δευτέρα 23/11)
19:30    ΝΠΣ Βόλος - ΟΦΗΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 8 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    6    14-1    16
2. Άρης    6    9-3    16
3. ΠΑΟΚ    7    12-4    15
4. ΑΕΚ    6    9-3    13
5. Βόλος    7    8-5    12
6. Ατρόμητος        7-11    11
7. Αστέρας Τρίπολης    6    6-6    10
8. ΠΑΣ Γιάννινα        9-9    9
9. Παναθηναϊκός        7-7    9
10. ΟΦΗ        8-14    6
11. ΑΕΛ    6    5-8    5
12. Παναιτωλικός        3-11    4
13. Απόλλων Σμύρνης    6    3-9    3
14. Λαμία    6    3-12    1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass