Επίθεση Ιμπραΐμοβιτς στην EA Sports

*ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ FIFA 21

Δημοσίευση: 24 Νοε 2020 20:25

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιτέθηκε στην EA Sports για τη χρήση της εικόνας του, χωρίς την άδειά του. Ο επιθετικός της Μίλαν ξέσπασε χθες στο Twitter εναντίον των παραγωγών του FIFA 21, για τη χρήση της εικόνας του χωρίς τη συγκατάθεσή του.


«Ποιος έδωσε στη "FIFA EA Sport" άδεια να χρησιμοποιήσει το όνομα και το πρόσωπό μου;» έγραψε στο Twitter ο «Ίμπρα». «Η FifPro; Σίγουρα, δεν επέτρεψα ποτέ στη FIFA ή τη Fifpro να βγάλουν λεφτά χρησιμοποιώντας εμένα. Κάποιος κερδίζει από το όνομά μου και το πρόσωπό μου χωρίς καμία συμφωνία όλα αυτά τα χρόνια. Ώρα για διερεύνηση». Να σημειωθεί ότι και άλλοι κορυφαίοι Ευρωπαίοι παίκτες είχαν παραπονεθεί στην EA Sports, στο παρελθόν. Οι οπαδοί του Ρομέλου Λουκάκου φώναζαν για τη βαθμολογία ταχύτητάς του στο FIFA 20, ενώ ο Σάμι Κεντίρα της Γιουβέντους ζητά δημόσια από την εταιρεία να αλλάξει το κούρεμά του! Ο 39χρονος Ιμπραΐμοβιτς, σκόρερ δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τη Νάπολι (3-1) στο «Σαν Πάολο», υπέστη έναν τραυματισμό, που θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός γηπέδου για τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass